< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 29 Ağustos 2024; 3:14:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Erdoğan: 'Yokluk, yoksulluk bitti... Eski Türkiye artık tamamen geride kalmıştır' (7. sayfa)
-
-
Rakı böyle kafa yapmaz.O ejder smoothiesinden oluyor demek. Bir de bu yaşlının yancısı var, ikisi beraber ülkenin içine tüy diktiler.
akpliler kime oy verdiğinizi iyi görün. Ya sizle dalga geçiyor ya da ciddi bir heyet raporuna ihtiyacımız var.
-
En azından, ağzından salyalarla küfür eden bir Cumhur zittifakı olmaz.
-
-
Hadi kendisi yaşıyor da seçmenlerinin yarısının açlıktan ağzı kokuyor, onlar nerde yaşıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dün evin yakınlarındaki marketin önünden geçiyordum.Marketin önünde ve giriş kısmında sebze meyve reyonu var.
dışarıda kenara bir ahşap sandık koymuşlar,çürüğü çarığı atmışlar içine. Yaşlı bir kadın üzüm tanelerini topluyordu içinden.
5-10 tane üzüm tanesi için eşeliyordu sandığın içinden.
Teyze neye ihtiyacın varsa gel reyondan sağlamlarını al, ben ödeyeyim kasadan diyesim geldi.utandım insanlığımdan uzaklaştım.
hala etkisindeyim,keşke aklımdan geçeni yapabilseydim teyze için.
Saraydakilere ekzotik smooty yada her ne haltsa adı, bünyeye iyi gelmemiş,kafa yapmış anlaşılan.
onların tabiri ile elde mızrak,g*tte yaprak dönemlerimizde çok daha mutlu ve refah içerisindeydi alt kesim.
-
Şu konuya bir girip bakayım dedim; bakmaz olaydım. Yine psikolojim bozuldu. Hemen gidip dinleyim biraz Duman -Kufi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 29 Ağustos 2024; 11:10:58 > -
Öyle bir manzarayı ilk kez mi görüyorsun? Pazarlarda hep var.
-
Yahudi malı da kullanmıyorsundur sen kesin :)
-
Ülkenin %50 si neden asgari ücretle çalışıyor o zaman?
-
yalan okadar değil o rakam,sgk prim düşük ödensin diye yaşı küçükler ve ileri vasıfsızlar harici o ücrete çalışan çok az ülkede 1 kişi bile tanımıyorum yeminederim.
-
O zaman bu işte bir durum var olmaz öyle sen bilmiyorsan o vakit ikdidar yalan söylüyor %50 asgari ücretli çalışan var diye.
-
Okumamış etmemiş görmemiş insan medeniyetin refahın müşterisi olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamuoyunda tepki çekse bile troller ve medya gücüyle yumuşatıyorlar. Yarım dolar haberi bile yaptılar boşa mı sanıyorsunuz. Çok iyi beyin yıkıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onların kafa çalışmıyor, bazılarıda tabiki sessiz kalıyor çünkü nemalaniyor. Ne kadar akraba varsa devlete memur olarak soktular.🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Önünü arkasını tamamını oku ve ne demek istediğini ANLAMAYA ÇALIŞ LÜTFEN" demişsiniz.
Sizi kıracak değilim ya... Önünü arkasını hem okudum hem de aşağıya alıntıladım.
Ama o da ne!.. Anlamda hiçbir değişiklik olmadı. Tüh, n'olacak şimdi?
Devreye yine DDPA [= Derin Demagoji ve Propaganda Analizi] yöntemi girecek tabii ki!
İnsanlar nasıl olsa gidip de o metni okumaz varsayımıyla hareket ediyorsunuz, sanki önü arkası okununca anlam değişecek izlenimi yaratmaya çalışıyorsunuz. (Demagoji-No.10)
Ama olur da, tek tük okuyan olursa, B planınız da hazır:
"Orada Bitlislilere özel bir miting havasında siyasi konuşma yapıyor. Adı üstünde SİYASİ KONUŞMA. Ve 2 gündür Muhalefetten karşı bir cevap gerlemdiğine göre herkes halinden memnun demek ki ! Özgür Özel bu konuda Twit bile atmadı."
Önce TDK sözlüğüne başvuruyoruz:
Siyaset: Devlet işlerini düzenleme ve yürütme sanatıyla ilgili özel görüş veya anlayış.
Politika: Devletin etkinliklerini amaç, yöntem ve içerik olarak düzenleme ve gerçekleştirme esaslarının bütünü.
Şimdi soralım bakalım...
Bir konuşma;
. Bitlislilere özel
. Miting havasında
. Ve siyasi nitelikte olunca...
O konuşmada gerçeklerle hiç örtüşmeyen ifadeler kullanmak, kabul edilebilir ve sakıncasız hâle mi geliyor?
Siz siyaseti böyle mi anlıyorsunuz?
Bir muhalefet siyasetçisi aynı şeyi yapınca, sizin bu engin hoşgörünüzden yararlanabiliyor mu?
(Demagoji-No.11)
Sizin "gerçeklik" algınız, gerçek olup olmadığı değerlendirilen şeye belli kesimlerden tepki gelip gelmemesine mi endeksli? (O sözlere tepki gelmediğini doğru kabul etsek bile!) Birisi çıkıp, sizin kara olarak gördüğünüz şeye ak dese ve çevredekilerden hiçbirisi buna karşı çıkmasa, siz de onu ak mı kabul edersiniz?
(Demagoji-No.12)
Diyelim ki, şu partiden bu partiden ses çıkmadı; o sözleri partilerin tepkisinden bile bağımsız olarak, yoksulluğu dibine kadar yaşayan halk kitlelerinin gözüyle, kendinizi onların yerine koyarak değerlendirme sorumluluğunuz yok mu? Sizin gözünüzde, halk için siyaset yaptığını söyleyen bir kişi, halkın kendisinden daha mı ön planda?
(Demagoji-No.13)
Farkında mısınız bilmiyorum... O sözlere yönelik forumda bir konu açılmış ve siz dahil olana kadar onlarca tepki gelmiş. Foruma yazan birisi olarak, forumdaki tepkileri hiç önemsemiyor görünüp, "ben muhalefet partilerinin tepkisine bakarım" pozu takınmanız komik bir çelişki değil mi? (Sürekli gömmeye çalıştığınız muhalefet partilerini bu sefer önemseyeceğiniz mi tuttu?)
(Demagoji-No.14)
Son soru: Olguları ve gerçekleri sürekli bu şekilde eğip bükmek sizin için yorucu olmuyor mu?
Alıntı:
"Şunu açık yüreklilikle ifade etmek isterim ki, bu başarıların hiçbiri tesadüfi değildir, tüm bunları Bitlis’in ve teröre karşı dik duran vatandaşlarımızın desteğiyle başardık. Siz bize sahip çıktınız, hükümetimize sahip çıktınız, size hizmet edenlere, sizin için ter dökenlere, mücadelede edenlere sahip çıktınız, biz de Bitlis’le birlikte tüm Türkiye’yi kardeşliğimizi bugünlere taşıdık.
Şunu bugün bir kez daha açık açık söylemek istiyorum; eski Türkiye artık tamamen geride kalmıştır. İnsanımızı kökeninden, inancından, dilinden dolayı ötekileştirildiği günler artık geride kalmıştır. Terör sopasıyla siyasetin dizayn edildiği, toplumun hizaya sokulduğu, ülkemize istikamet çizildiği günler geride kalmıştır. Yasakların, baskıların, yokluk ve yoksullukların olduğu o eski günler artık bir daha gelmemek üzere tamamen geride kalmıştır. Zorlu mücadeleler neticesinde çok ağır bedeller ödeyerek elde ettiğimiz kazanımlarımızı kimsenin elimizden almasına müsaade etmeyiz.
Belini kırdığımız, nefesini kestiğimiz, sınırlarımız içinde artık kıpırdayamaz hale getirdiğimiz terör tehdidinin tekrar hortlatılmasına izin vermeyiz. Hukuk ve demokrasi içinde, anayasal zeminde şehirlerimize hizmet için çalışanlarla herhangi bir sorunumuz yoktur ve olamaz. Ama eski günleri özleyenlere, çatışmayı, terörü, gerilimi, şiddeti, baskıyı özleyenlere, bizi eski karanlık günlere tekrar çekmek isteyenlere ise asla eyvallah etmeyiz. Kökü dışarıda olan yularını Türkiye düşmanlarının tuttuğu provokatörlerin oyunlarına asla gelmeyeceğiz. Her zaman söylediğim gibi, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Farklılıklarımızı zenginlik kaynağı göreceğiz, ortak bir vatanda, tek bir bayrağın altında tek bir millet olarak ortak bir geleceğe yürüyeceğiz."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X