@kerimcem ben senin bütün yazılarını okudum analiz ettim senin sorunun egoistlik |
Erdoğan: 'Yokluk, yoksulluk bitti... Eski Türkiye artık tamamen geride kalmıştır' (5. sayfa)
-
-
Chp eğer KK gibi 13-14 kere kaybetmiş,milletin loser mührü bastiğı kişiyi aday olarak göstermeseydi,şu an tayyip e ve saçmaliklarina daha fazla maruz kalmayacaktik.Şansa bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rakip firma daha çok maaş teklif etmiş ellam
sizinkilerde genel olarak hayattaki başarısızlıklarınızı x y partisinden çıkarmak kulplar bahaneler üretmek.
akp de gitse eşek gibi çalışmadan emek vermeden ter akıtmadan hayatınızda hiç birşey değişmez değişen sadece parti logoları olur.
sana özel yazmadım genel isteyen üstüne çeksin istemeyen çekmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ağustos 2024; 14:37:47 > -
Eski Türkiye geride kalmadı, direkt Türkiye geri kaldı.
Hocam insanlar çalışırken açlıktan ölüyor akp yüzünden sorun bu zaten. Kimse yattığı yerden ferrari beklemiyor. Çalıştığının yani en vasıfsız asgari ücretli bile iyi kötü karnını doyurmak telefonunu almak senede 1-2 defa bile olsa uygun yollu tatil yapmak istiyor fazla bir beklentisi yok asgari ücretlinin lakin bu parti yüzünden bu saydıklarım bile imkansız. 10 sene önce falan iphone 6 çıktığında her asgari ücretlinin cebinde hemen hemen iphone 6 vardı sıfır alıyorlardı en basit örnek. Şuan sıfır iphone 16 çıkacak bak 9 eylülde. Memur dahi alamaz halde...
-
Bu aralar onun taktiği "önüne arkasına bakın. şurada bunlara demiş" demek. Bir de bunu "siyasi konuşma" diyerek savunmuş.
-
insanlar hayatı boyunca asgari ücretle çalışmıyor dandik aöf ve myo mezunuyum hayatımın sadece 10 ayı filan çalıştım oda 19 yaşında vatanbilgisayarda. (prim hariç)
asgari ücrete çalışmam diyip yıllarınızı çöp ediyordunuz vasıf kazanmıyorsunuz, çevremde asgari ücrete çalışan 1 allahın kulu dahi yok yalansa allah belamı versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ağustos 2024; 16:22:52 > -
x (formerly twitter)DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on Xhttps://x.com/Darkwebhaber/status/1828708702070649234
Sana göre bu tarz insanlar yok zaten, varsa da kendi hatası yüzünden deyip duruyorsun. Salladıkça sallıyorsun, artık biraz dur.
-
var yokmu dedim eee abd de milyonlarca homeless var var, ab abd de hiç fakir yok mu? herkes lay lay lommu? abd hollwood yeşil ekranı filan sanıyon herhalde hayatı.
allah kolaylık versin hayat çok çok zor çabalıycan çalışıcan yükselicen iyi kalitede hayat istiyorsan yattığınız yerden olmaz.
-
Ülkenin yarısı asgari ücretle çalışırken sanki hiç yokmuş gibi şunu deyip algı kasmaya çalışıyorsun "çevremde asgari ücrete çalışan 1 allahın kulu dahi yok yalansa allah belamı versin" .
Devamlı işine geldiği şeyleri görüp gerisini yok sayıp, yetmedi mi sallayıp duruyorsun. Mesela bu kafayla "ülkede hiç kriz olmadı" diyebilmen lazım dedim, diyemedin.
-
hikaye o sigorta primini düşük göstermek amaçlı ülkede ileri vasıfsız ve yaşı küçükler dışında kimsenin çalıştığı yok ortalama maaşlar 30-35 bin ha biraz statü yapar yükselirsen 40-50 bin.
tır şoförleri bile 60-70.000 tl alıyor bu ülkede, ağır işçi kesime zaten kıymet bindi, herkes masa başa yatış iş hastası olduğundan sıva ustası,kaynak ustası bile tonla para götürüyor gerçek dünyaya geri dön.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ağustos 2024; 16:52:38 > -
Bak işte, aynı şeyi gene yaptın. Geçen de dediğim gibi şu anda sevgili akpen değil de chp yönetse en çok lafı sen edersin, o yüzden geçmiş için kriz olmadı diyemiyorsun. Konuya göre sallıyorsun bir şeyler yıllardır.
-
Bazı arkadaşların mesajlarını görünce, İslami kesimin kapitalizmi bu kadar benimseyeceğini hiç tahmin etmiyordum. Kapitalizm halbuki ne islami ne de insani bir sistemdir.
Hiçbir vasfı olmayan insanlar çevreyle, bağlantılarla, torpille iş yapıp havuduyla götürüyor, bize de "çalışın, çok çalışın, kendinizi geliştirin, yatarak olmaz, masa başında olmaz" deniyor. Dünyanın çivisi çıkmış ama gafletten uyanan yok. Kölelik sisteminin en hararetli muhafızları yine köleler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 28 Ağustos 2024; 17:11:16 >
Gerçekten bunu dediyse böyle düşünüyordur o zaman da bildiği bir durum vardır, bu adama çevresindeki sürü ne derse onu bilir , kötü niyetle yaklasmiyorum bu sefer , muhtemelen ne denirse yaptı ve sonuç bugün gördüklerimiz,acaba görmediğimiz neler var , belki onları kast ediyor, milyonlarca yurtdisi yurtici insan para transferi olmuştur bu adamın süresi içinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlara alışık olmanız lazım, ülkenin yarısı aynı kasa en az , diğer yarısı da farklı kafanın aynı kasası, sizin gibiler azınlıkta olan boşlukta kalmış tayfa , eğer size kişisel saldırı aşağılama yapmadilarsa yine iyi korunmussunyz denebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu kerimcemi artık tüm forum tanıyor. Ama şahsen sokak röportajlarında her defasında şaşırabiliyorum. Herhalde umursamaz olmak lazım, iyi para kazanıp sonra "bana ne fakirlerden" tarzı takılmak gerekli bu ülkede.
-
yeminle daha geçenlerde kız kardeşim demişti kuaförde 30.000 tl çalıştırcak ağadacı bulamıyormuş kadın dert yanıyormuş, kadın akpli troll desem değil gayete modern bir kadın.
herkesin derdi dandik köşe başı eğitimleriyle lüks plazalar da klimalı ortamlarda holdinglerde pc başlarında saat başı çay kahve servisli işler öyle işi de çıkmaz ayın son çarşambasında bulurlar hadi iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ağustos 2024; 17:28:39 > -
İyi para kazanan biri için dediğiniz doğru ama o da hayat,kader,şans (yersen) yüzünüze gülmeden zor , geçen düşündüm de bir kere yurtdisina çalışmaya davet eden bir tanıdık çevre organizasyon daveti kulağıma gelmedi oysa millet doktor da olsa vasıfsız da olsa çatır çutur dışarı çıkıyor hatta şart ve maaşları bile belli şekilde, sadece izlemeye gelmiş hissiyatı var misal bana sunulan hayat çok çalış çok çabala herseye evet de görmezden gel sıkıntıları bla bla , senin için farklı onun için farklı o zaman her durum bu kadar oznelse biz neyin tartışmasını yapıyoruz ki zaten olacak olan olacak belirli "bana ne fakirlerden" demesekte zaten bize düşen bu olacak herkes kendi derdine yanacak derken mezar zaten merhabalar aw diye girecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X