Şimdi Ara

EREN DERDIYOK:Yılın en iyi transferi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Östersund maçında Gomis kaçırdığı net pozisyonlardan bir yada iki tanesini gol yapabilseydi şuan belki de Avrupa da yolumuza devam ediyor olacaktık.

Oynadığı ve kötü performans gösterdiği maç Siirt Köyhizmetlerispor maçı değil. Tabiki hayal kırıklığı oluşturacak. Sonucunda Avrupa'dan eleniyorsun.
    Siz çok memnun kaldıysanız ve Avrupa'dan elenmiş olmamızın zerre önemi yoksa birşey diyemem tabi.

Ek olarak şuana kadar oynadığı derbi ve büyük maçlarda puan ortalaması 6,45.

Ha kötü futbolcu demedim,demiyorum. Ligdeki anadolu takımlarına karşı beklediğimin üstünde bir performans sergiledi ilk yarı. Kötü futbolcu demek ayrı, kötü performans gösterdiği maçta haklı olarak eleştirmek ayrı bir durum.Bunu ayırt edebilmek lazım.
  • Benim çok beğendiğim bir oyuncu.
    düzenli oynadığında çok faydalı olur.
    gomisle birlikte kullanacaktır fatih terim.
    boyuna rağmen ayağı çok temiz ve süratli. faydalanmak gerekir.
  • Hala iyi diyenler var

Cop oglu cop 7 8 hafta 7 8 gol attiginda da soyluyordum

Gollerin hic biri yetenek golu degildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam kötü birşey demedim sadece gülmüştüm. Kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Eyvallah hocam kötü birşey demedim sadece gülmüştüm. Kusura bakmayın.

Bir maç över bir maç söverler Eren Derdiyok iyi durumda değil şu an ancak iyi durumda olduğu zamanda iyi şeyler yapacağını biliyoruz. Gomis 3-5 maç gol atamasın az performansı düşsün bazıları yine çıkar "ben demiştim, çöp" muhabbeti yaparlar. Futbol çok değişeknli bir oyundur bugün doğru dediğin yarın doğru olmayabilir bugün iyi performans gösteren bir futbolcu yarın kötü performans gösterebilir toplamda yapılan işe bakarsın. Teknik direktörler maç maç bakmazkar zaten olaya sezon sonunda Gomis ne yapmış Eren ne yapmış Belhanda ne yapmış ona bakarlar. Çünkü futbolda anlık akıl almaz gollerde kaçırırsın akıl almaz gollerde atarsın, buna bakarak bir futbolcu iyidir kötüdür denmez diyenlerde futboldan anlamıyordur en kısa zamanda başka hobi edinmelerini tavsiye ederim.

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 3 Ocak 2018; 23:47:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Bir maç över bir maç söverler Eren Derdiyok iyi durumda değil şu an ancak iyi durumda olduğu zamanda iyi şeyler yapacağını biliyoruz. Gomis 3-5 maç gol atamasın az performansı düşsün bazıları yine çıkar "ben demiştim, çöp" muhabbeti yaparlar. Futbol çok değişeknli bir oyundur bugün doğru dediğin yarın doğru olmayabilir bugün iyi performans gösteren bir futbolcu yarın kötü performans gösterebilir toplamda yapılan işe bakarsın. Teknik direktörler maç maç bakmazkar zaten olaya sezon sonunda Gomis ne yapmış Eren ne yapmış Belhanda ne yapmış ona bakarlar. Çünkü futbolda anlık akıl almaz gollerde kaçırırsın akıl almaz gollerde atarsın, buna bakarak bir futbolcu iyidir kötüdür denmez diyenlerde futboldan anlamıyordur en kısa zamanda başka hobi edinmelerini tavsiye ederim.

Evet forumun polyannasi her zamanki gibi cicek dagitmis

Kimse eren kazma gol kaciriyor demiyor eren pozizyona dahi giremiyor neye gore iyi diyecegiz adama

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

quote:

Kimse eren kazma gol kaciriyor demiyor eren pozizyona dahi giremiyor neye gore iyi diyecegiz adama

Gercekten acimaya basliyorum sana.senin durumuna üzülüyorum artık.git biraz gercek arkadas edin,disari cok bir iş uğraş bul.burada milletle surekli sidik yarışına girme.

sendeki bu aşağılık kompleksinin sonu ne olacak?ikide bir foruma sacma sapan konu açıp pusuya yatiyorsun.aylar sonra hortlatiyorsun ben demiştim diyorsun.taktir edilmeyi,sevilmeyi,sayilmayi bekliyorsun.

Ama böyle olmaz gurkan.git sosyal hayata karış daha iyi hissedersin kendini.bilmiyorum belki de orada yeterince taktir edilmedigin icin burada boylesin.

kendine gel gurkan burasini cok onemseme

• Cevap verip alıntı yaparsanız devam ederler, hiç yokmuş gibi davranın o zaman bir şeyler olmaya başlar bu forumda. İnsanların işi gücü derdi yok bunlarla mı uğraşsın? Belli ki yaşları küçük buralarda sürkeli eleştiri yaparken veya kötülerken görüyoruz demek ki bunların yapısı böyle o zaman da hiç kaale almayacaksın. Yazın yapılan her hamleyi kötüleyen, eleştiren tuhaf tiplerde vardı burada. Rakip takımın yaptığı transferleri övüp sürekli bizimkileri kötüleyenleri de gördüm. Bu insanlarla tek tek uğraşmak için saatlerini günlerini harcaman gerekiyor sosyal medya bu uğraşmayacaksın blokla geç sonra kendi kendine oynasın oralarda.
  • Bu sene kötüydüde,Terimle gelişir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

quote:

Gercekten acimaya basliyorum sana.senin durumuna üzülüyorum artık.git biraz gercek arkadas edin,disari cok bir iş uğraş bul.burada milletle surekli sidik yarışına girme.

sendeki bu aşağılık kompleksinin sonu ne olacak?ikide bir foruma sacma sapan konu açıp pusuya yatiyorsun.aylar sonra hortlatiyorsun ben demiştim diyorsun.taktir edilmeyi,sevilmeyi,sayilmayi bekliyorsun.

Ama böyle olmaz gurkan.git sosyal hayata karış daha iyi hissedersin kendini.bilmiyorum belki de orada yeterince taktir edilmedigin icin burada boylesin.

kendine gel gurkan burasini cok onemseme

Polyannanin avukati da gelmis . digeri de artilamis mesaji

Tmm eren gecen yilin en iyi transferi haklisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 27 Aralık 2017; 16:4:47 >

• quote:

Cevap verip alıntı yaparsanız devam ederler, hiç yokmuş gibi davranın o zaman bir şeyler olmaya başlar bu forumda. İnsanların işi gücü derdi yok bunlarla mı uğraşsın? Belli ki yaşları küçük buralarda sürkeli eleştiri yaparken veya kötülerken görüyoruz demek ki bunların yapısı böyle o zaman da hiç kaale almayacaksın. Yazın yapılan her hamleyi kötüleyen, eleştiren tuhaf tiplerde vardı burada. Rakip takımın yaptığı transferleri övüp sürekli bizimkileri kötüleyenleri de gördüm. Bu insanlarla tek tek uğraşmak için saatlerini günlerini harcaman gerekiyor sosyal medya bu uğraşmayacaksın blokla geç sonra kendi kendine oynasın oralarda.

Yasini soyle kim kucuk bakalim mi

• Guiza gibi adam. Süper bir forvet.
  • Baslik yilin kazigi olarak degistirilmel

Bu adamin bize maliyeti 60 milyon tl den fazla

Eren yerine paftan bir cocuk olsaydi bundan kotu olmazdi

Florya arazisinin degerini yarisi bu adama harcandi

Atsan atilmaz satsan satilmaz

Belki ft onu iyi yedek yapar o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 2 Ocak 2018; 18:29:4 >
  • tam bir işe yaramaz gitmesi gerek tüm arkadaslarımda begeniyor iyi yedek falan diyorlar şaşırıyorum
  • Ben terimle coşacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 20 Aralık 2020; 17:33:48 >
  • mehmet batdal daha iyi yemin ederim 2 metrelik boş hiç bir vasfı yok

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Aslında maaşı 500.000 € civarı olsa, alternatif olarak kötü bir oyuncu değil. Ama as olarak oynatılacak bir futbolcu da değil bence. Mesela Şenol Güneş gibi birinin elinde alternatif olarak iyi iş yapabilir. Tabi sakatlanmadığı müddetçe.

Bu sezon yaklaşık 2.500.000 € maaş ödeyecek Dursun Özbek idaresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Lukunku

Aslında maaşı 500.000 € civarı olsa, alternatif olarak kötü bir oyuncu değil. Ama as olarak oynatılacak bir futbolcu da değil bence. Mesela Şenol Güneş gibi birinin elinde alternatif olarak iyi iş yapabilir. Tabi sakatlanmadığı müddetçe.

Bu sezon yaklaşık 2.500.000 € maaş ödeyecek Dursun Özbek idaresi.

Cenk Tosun bjk 'de ne kadara alıyordu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.