Şimdi Ara

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
44
Favori
108.945
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ara ara stok yeniliyolar heralde yeni model ayakkabı ekleniyor siteye
  • +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı ayakkabılar uygunken bazı ayakkabılar internetteki genel indirimli fiyattan satılıyor. Araştırıp modele baktığınızda gerçekten ucuza geliyorsa alın yoksa almayın. Belki anlarlar da fiyat düşürürler.
  • fifacı23 F kullanıcısına yanıt
    kesin olmamakla beraber, önce vip ye açılıyor sonra herkese.

ben yazın sanlçadırdan ayakkabı aldım, şimid burada bi 10 tl daha ucuz ayakkabı. gerçi aldığım biraz daha yazlığa kaçıyordu ama bu sanalcadırdan daha uygun benim baktıklarıma göre.
  • Cumartesi gecesi aldığım ayakkabı için dün kargoya verildi ibaresi girildi siparişlerimden kontrol edince ama kargom neredeye tıklayınca yurtiçi kargo sayfasına yönlendirip kayıt bulunamadı uyarısı veriyor.Varmı siaparişi kargoya verilip bu durumu yaşayan..
  • Biraz bekle sisteme giriş yapmamışlar daha sonra kargo bilgileri görülecek merak etme benim de başıma geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosphrus B kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bendede durum aynı.. biraz bekleyelim illaki kargo yapılacaktır hafta sonuna kadar ulaşır..
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Gant efsanedir. Barrow dan bir tane aldım 219 TL ödedim. Ederi 400 tl ve üzeridir.
  • Kargoya verilmiş kargo bilgileri görüntüleniyor.

• Lacoste ve Theg kalıpları hakkında bilgilendirir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagesfake -- 5 Aralık 2016; 15:20:50 >
  • Arkadaşlar air maxlerden hangisini önerrirsiniz özellikle suya dayanıklı olarak
  • Bende de sipariş hazırlanıyor yazıyor ilk gece almıştım

• geç kaldım galiba pek uygun fiyatlı ayakkabı bulamadım. Markafoniden 1 kere Morhipo' dan puma serisi dizdim günlük takip ederseniz fiyatlar bir anda yarıya kadar iniyor tavsiye ederim.
  • Şu ayakkabıda gidip geliyorum. 45 kalmış sadece benim ayak da 45 sade şık bir model gibi ama bilemedim

https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=729SPM0060&rk=1P4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Şu ayakkabıda gidip geliyorum. 45 kalmış sadece benim ayak da 45 sade şık bir model gibi ama bilemedim

https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=729SPM0060&rk=1P4

Hocam alıyorsan al yoksa ben alıyorum:)
  • gulhana G kullanıcısına yanıt
    canın sağolsun hocam nasibimiz de varsa biz de alırız
  • cumartesi öğlen vermiştim, yeni sipariş yazıyor sipariş sayfasında. ne hazırlanıyor yazıyor ne de kargoya verildi.
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Bence siyahi daha iyi duruyor ben siyahini aldim

• https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=819474&rk=003
    bu linkteki ayakkabıyı alacam da beden ölçüleri Us mi yoksa UK mi bilgisi olan var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.