Şimdi Ara

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
44
Favori
108.977
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaynak sağlammı hocam ? MH den mi öğrendiniz acaba 2 3 parça alacağım ama korkuyorum geri iade etmekten hoşlanan biri değilim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD

Kaynak sağlammı hocam ? MH den mi öğrendiniz acaba 2 3 parça alacağım ama korkuyorum geri iade etmekten hoşlanan biri değilim :(

Hocam baktığınız kategori erkek ve çocuk kategorisi değil geriye tek seçenek kalıyor us mantıklı düşünmek en iyisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

1 tane 46 numara kalmaz mı arkadaş.Bütün forum 2 metre mi ?

46 çok üretilen bir numara değildir. ben gezerken hiç hatırlamıyorum 46 numara gördüğümü. en fazla 45 vardı.
  • İndirim olmadığı zamanlar 47.5 bile var.Büyük alalım seneye de giyeriz diye alıyorlar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

İndirim olmadığı zamanlar 47.5 bile var.Büyük alalım seneye de giyeriz diye alıyorlar sanırım

Site ilk açıldığından beri 45ten yuksri numara yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boragungoren kullanıcısına yanıt
    hocam euro da var sizin mantıkla yaklaşırsak eur olması daha mantıklı ama emin olmadan almak istemiyorum ben yarın MH ye soracağım arayıp :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD

hocam euro da var sizin mantıkla yaklaşırsak eur olması daha mantıklı ama emin olmadan almak istemiyorum ben yarın MH ye soracağım arayıp :)

Sen bilirsin bence kimse risk alıp sormadığından satılmamış hiç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asics almayi düşünüyorum ,daha once hic denemedim bu markayi, kaç numara almaliyim , new balance 565 te 42 giyiyorum çoğu markada da 42 giyiyorum,tahmini olanlar yazabilir mi.

• EnemyDestroyeD kullanıcısına yanıt
    Bu sabah bunu sormak için aramıştım, US.
    Net bilgi.

Örneğin;
    9,5 = 43
    10 = 44
  • Nike kalıpları nasıl skechersta 42 giyiyiyorum?

• Burada bir halt bilmeden atıp tutan tiplere bakmayın siz.
    Şu an 169 tl bandına çekilmiş Air Max'lerin hiçbirini 250 tl'den aşağı bi fiyata satın alamazsınız.
    Fırsat bulmuşken değerlendirmenizi öneririm, böylesi bir daha denk gelmez.

Bu arada bugün yaşadığım bir olayı paylaşayım. Bugün sabah saatlerinde eklenen Air Max'lerin fiyatlarını görünce (279 tl) piyasaya yakın bir fiyat belirledikleri için içerledim biraz. Üstüne Boyner'in "200'e 40 tl indirim" kampanyasını görünce ve beğendiğim Air Max modellerinden birinin bi benzerinin orada indirim kuponuyla birlikte 230 küsüre geldiğini fark edince 500binayakkabi.com'a mail attım hemen. Haftalardır merakla beklenen, büyük indirimler vaat eden bir projenin sunduğu indirimin Boyner'den düşük olmasının kabul edilemez olduğunu vs.. falan yazdım.

Yaklaşık 1 saat sonra aradılar ve şikayet mailim konusunda görüşmek istediklerini söylediler. Benzer minvalde birçok şey söyledim görüştüğüm müşteri temsilcisine. İlgili departmana ileteceğini söyledi, ben de ilgileri ve geri dönüş sağladıkları için teşekkür ettim.

Bu olayın üzerine akşam saatlerine yakın birçok Air Max ayakkabıda 100 tl civarı bir indirim yapılması inanılmaz şaşırttı beni. İster istemez acaba bir etkisi oldu mu diye düşündüm. Hemen aldım 1 tane:) Etkim olmuştur olmamıştır bilemiyorum ama bu fiyattan bu ayakkabıyı alabilme şansı sundukları için, müşteriyle olan iletişime önem gösterip gerekli memnuniyeti sağladıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalizma23 -- 6 Aralık 2016; 0:10:15 >

• kartalizma23 kullanıcısına yanıt
    teşekkürle hocam :)
  • bi stok problemi olacak bence.
    bir kismimizin ayakkabisi yok diye iptal edilecek.
    hazirlikli olun.

stok kontrolunde problem var gibi hissettim.

• Bütün huaracheler bitmiş. 3 gündür onları bekliyordum yazık oldu.
  • Airmax ler gitmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike tavasların kalıbı nasıl? Dar mı? Vansta 40 adidasta 41-41.5 giyiyorum
  • waRRioR kullanıcısına yanıt
    Pumada 42 giyiyorum tavas 42,5 çok az sıkma yaptı sonra açıldı uyum sağladı alalı 6 ay oldu 190 civarına almıstım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    41 numara herzaman olduğu gibi kalmamış, 41.5 ve 40 arasında kaldım. En son nike 6.0 air modeli almıştım, 40 baya bi küçük olmuştu.
  • Şu 189 luk asics gel lyte v den bir tane almamak için kendimi zor tutuyorum. Bende aynısının farklı rengi var olağanüstü bir ayakkabı çok rahat. Ama ihtiyacım yok işte :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cumartesi günü açıldığında sipariş vermiştim ilk sipariş verenlerdenim ama benim ayakkabı hala kargolanmadı :(
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.