Şimdi Ara

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
44
Favori
108.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende 3 tane lacoste aldım buradaki arkadaşların uyarılarına göre bir numara büyük aldım inşAllah büyük gelmez ayağıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    hocam ben tam numaramda aldım onlar da tam oldu.keşke büyük almasaydın ama umarım olur ayağına..
  • Sipariş numaram 23130 bugün fatura kesilmiş yarın yada cuma elime geçer bilginize arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanta ve ayakkabi siparis etmistim ayakkabi ortada yok tedarik edecekler daha inşallah. Canta geldi ama fermuar kopcasi yoktu aradım iade edip yeni siparis verin dediler tekrar karg ücreti odemek zorunda kaldım. Urunu yolladıktan sonra arayip tekrar konusacagim. Sıkıntı vermeye başladı çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrterk

Sipariş numaram 23130 bugün fatura kesilmiş yarın yada cuma elime geçer bilginize arkadaşlar.

23548 hala tedarik sürecinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

quote:

Orijinalden alıntı: mrterk

Sipariş numaram 23130 bugün fatura kesilmiş yarın yada cuma elime geçer bilginize arkadaşlar.

23548 hala tedarik sürecinde

#27800 . Haftaya anca sıra bana gelir heralde :(
  • kmlgkts K kullanıcısına yanıt
    41 giyiyorum normalde ama buradaki lacoste alan arkadaşların hepsi uyardı lacoste alacakları bir numara büyük alın diye bende gitti 3 ayakkabıyı 42 numara aldım inşAllah sıkıntı yaşamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

Benim ayakkabılar bu şekilde
    Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı

Bu ayakkabınin sana maliyeti ne kadar oldu birde ben göremedim link atarmısınız güzel bir şeye benziyor

• O ayakkabı tükendi. Benim siparişler dün geldi, asics ve vans almıştım. Bu sabah yine asics ve vans siparişi verdim. Böyle giderse bi vans siparişi daha vericem.

• forever27 F kullanıcısına yanıt
    189 liraya aldım bot şuan stok tükendi hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boragungoren kullanıcısına yanıt
    Baya uyguna almışsınız zor gibi ama tekrar stok açılırsa alırız

• bir hafta sonunda geldi nike airmax 42,5 new balance 43,5 giyiorum asics 43 tam oldu
    Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatıEren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı

• eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    En güzelini yapmışınız bende normal ayak numarama göre almıştım küçük geldi iade edecem maalesef

• Scarface1987 S kullanıcısına yanıt
    Daha vermemişler demek ki usta bana da dün öyle yazıyordu 5. Gündü dün bugün açıldı site ve baktım ki kargoya veriliş saati bu sabah 9.30 ancak dün kargoya verildi diye girilmişti ya kargoya toplu veriyorlar onlar sırayla giriyor ve gönderiyor mesela dün verince anca benimki bugün girilebildi ya da şirket 5 gün içinde verdik demek için dün öyle yalandan kargo numarası giriyor bilemedim.

• forever27 F kullanıcısına yanıt
    Tekrar stok açılırsa kesinlikle kaçırma şuan ayağımda sıcacık ve çok rahat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkür ederim. Biraz daha araştırmam gerekecek sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım aldımda hala kargo bekliyorum sözde 2-5 gün içinde kargolanacaktı sözde ,
    ayakabılardan bir tanesi kargolandı bana ulaştı kalan 2 ayakabı için hala stok araştırması yapılıyormuş muş muş ,
    bu hafta sonuna kadar bulunamazsa para iadeniz yapılacaktır diye cevap aldım

ne kadar güzel değilmi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk_ -- 14 Aralık 2016; 17:42:42 >
  • #24914 - [Tedarik Sürecinde]
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Güzel duruyor hocam ben beğendim, beyaz ayakkabı favorim. 43 için hangi numarayı almamız gerekiyor? 9,5 mu? Birde ayakkabı bu mu? Bazen fiyatlar değişiyor siz ne kadara almıştınız ?

https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=H6B3N&rk=0101
  • aldığım ayakkabı:https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=ML574FBG&rk=1
    Sipariş Tarihi : 6.12.2016 19:04:30
    kargolanma tarihi:12.12.2016 - 18:34

öncelikle ürün sezon ürünü değil geçen sezonun ürünü alacak arkadaşlar için söyliyeyim gerçi sadece 42.5 numarası kalmış ama belki birinin işine yarar.Numara için bir superstep mağazasına gidip herhangi bir 574 serisi ayakkabıyı deniyerek seçtim normalde de spor ayakkabı da 42 giyerim siparişi de 42 numara olarak verdim herhangi bir sıkıntı olmadı. ürünün fiyatı 139 TL internette yaptığım araştırmaya göre en düşük 177 TL ye gördüm. fırsatı söyleyen arkadaşa teşekkürler 144 tl ye 574 serisi almak hayal olsa gerek.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.