Şimdi Ara

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
44
Favori
108.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kamehame

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

289 luk kayano mu aldın dostum ?

Yok dostum koşu olarak gt1000-3 aldım günlük olarak laci süet kayano trainer evo aldım gelenden memnunum orjinal ürün koşu olanı daha önce kullanmıştım çok memnundum asicsten şaşmamak lazım koşuda.

https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=H620L&rk=5050

Hocam aldığın ayakkabı bu mudur? Ben bu modeli almayı düşünüyorum. Günlük kullanım için alacağım, kotun altına giyeceğim. Tasarım, rahatlık, dayanıklılık hakkında genel bir yorum yapabilirsen sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Asics 8 8.5 9 numaralar kaça denk geliyor

http://www.asics.com/us/en-us/shoe-size-guide

• Firmanın site açıldığı anda satın alınmasına rağmen 10 gün sonra stok hatası olduğunu iddia ederek sipariş iptali yaptığı ürünler ne hikmetse aynı firmanın (eren perakende)http://m.occasion.com.tr vehttps://m.superstep.com.tr sitelerinde stoklarda görünüyor. Tabiki küçük! bir fiyat farkıyla.

• Ürünlerden 6 adet ilkgün aldım 3 gün sonra geldi (: ve 2 iade yaptım bankaya para yatmış adamlar hızlı bana göre..

• Asics tüm modelleri iyi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yus49

Kargodan eksik urun olup kalani gonderilen oldu mu acaba?

İlk gün aldım, hala göndermediler. Arıyorum takip numarası falanda vermiyorlar. Sadece bekleyin gelecek deniyor. Sürpriz yapacaklar heralde ondan hiçbir bilgi vermiyorlar.
  • Hocam zaten açıklamalarda birçok özelliğini yazmışlar tabanında gel olanlar ve ön ve arkada emici pamukla olanlar gerçekten rahat ayakkabılar ben de ondan aldım ve çok rahat direk numaramı söyledim tam oldu ama bilmiyorum büyük mu almak lazım küçük mü.

• Arkadaslar kullanilmis ayakkabi gelen var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde degildim beyler gecen hafta teslim alinmis ben yeni goruyorum. Ayakkabinin tabani falan pis, biraz da sekli bozulmus teshir mi bilemem artik. Iade edecem ama killik cikarirlar mi? Imza bile alinmamis kargodan annem almis, adam imza olmadan gitmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • betakors4n B kullanıcısına yanıt
    Firmaya mesaj atin durumu belirten. İşi yokuşu sürerlerse imza bile alınmadan annenize teslim edilme durumundan olayı lehinize gerekirse thh ne basvuracaginizi belirtin.

• Ayın 9'unda verdim hala tedarik ediliyor. Bu kadar sıkıntı şikayeti görüp yine de sipariş verdim hakettim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanTEAC

Ewt arkadaşlar geçen hafta siparis verdim 2 ayakkabı bi tane geldi ama fatura 2 tane yazılmış böyle saçmalık olmaz enisteyede aynısı olmuştu şimdi işin yoksa bunla uğraş ne salak bi firmaymis bunlar
    ne gönderdikleri ni bilmiyormu
    Aksam akşam sinirlendim

Çekim 1 kez yapılmışsa ne sakıncası olur ki?

• Asics kalıpları dar mı?
  • #23548 - [Tedarik Sürecinde] Detay
    Sipariş Tarihi : 8.12.2016 22:57:11

hala bi hareket yok üstelik ayakkabı hala satışta
  • Evet arkadaşım bu ayakkabıdan aldım günlük kullanım için kot altı gayet şık dışı gerçek süet tabanı hafif eva malzemeden konforlu (kendim ayakkabıcıyım) dayanıklılık açısından 2007den beri askerlik dahil kullandıgım asicslerim hala saglam bunlarda bi o kadar saglam çıkar umarım.bi koşu ayakkabısı daha söledim fakat bi türlü bulamadılar sanırım parayı iade edecekler:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamehame

Evet arkadaşım bu ayakkabıdan aldım günlük kullanım için kot altı gayet şık dışı gerçek süet tabanı hafif eva malzemeden konforlu (kendim ayakkabıcıyım) dayanıklılık açısından 2007den beri askerlik dahil kullandıgım asicslerim hala saglam bunlarda bi o kadar saglam çıkar umarım.bi koşu ayakkabısı daha söledim fakat bi türlü bulamadılar sanırım parayı iade edecekler:(

Teşekkürler, ben de sipariş vereceğim bu modelden, umarım 11,5 küçük gelmez.

• Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı

43 numara Gstar Colmer. Tam bir haftada elime ulaştı. Arkada bir parmak kadar boşluk var ama 42si dar olabilir diye uğraşmıyorum.
  • Kundura yani deri ayakkabıda (inci hotic derimod vs ) 42 giyiyorum asicste 42.5 sıkıyor 43.5 rahat geliyor yani normal numaranın 1 beden üstü kurtarır
  • quote:

Asics kalıpları dar mı?

normalin 1 numara büyüğünü al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Asics kalıpları dar mı?

normalin 1 numara büyüğünü al.

Kalitesi nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.