Şimdi Ara

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
44
Favori
108.831
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala bugun sipariş veren var mı? Yada yakın zamanda sipariş verip,siparişi kargolanan ?
    Sipariş vermeyi planlıyorum da. Ayrıca garanti bankası anlaşması var mı kampanyalar için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furer -- 14 Aralık 2016; 18:40:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hesabıma tıkladığımda tekrardan giriş yapmamı istiyor. Siparişlerim menüsü gelmiyor.. Şuan biri deneyebilir mi?
  • furer F kullanıcısına yanıt
    Sipariş verirseniz 1 haftadan önce kargoya verilmeyeceğini bilin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ayakkabılarım hala kayıp 1 hafta oldu hala geri dönüş olmadı. Tam bir rezalet haberiniz olsun. Birden fazla ayakkabı alacaklar ayakkabıları 2li gruplar halinde soylesin ayrı kargo parası vererek soylesin derim. Ben 7 ayakkabıdan 3ünü kaybettiler ve akıbeti belli değil kargolanmıs gözüküyor kargomdan cıkmadı ve hatalarını kabul edecekler mi belli değil.

• Ewt arkadaşlar geçen hafta siparis verdim 2 ayakkabı bi tane geldi ama fatura 2 tane yazılmış böyle saçmalık olmaz enisteyede aynısı olmuştu şimdi işin yoksa bunla uğraş ne salak bi firmaymis bunlar
    ne gönderdikleri ni bilmiyormu
    Aksam akşam sinirlendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiko1133 T kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı ayakkabıdan pazar günü sipariş verdim ben de. Tedarik sürecinde hala 3 gün oldu. Yalnız ben normalde 41 giyiyorum ama 565'te 43 oldu ayağıma o yüzden bunda da 43 verdim siparişi. Acaba 574 te kalıplar ne dar mı, ne giyiyorsan o mu oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteye şuan giriş yapabiliyormusunuz?
    mail şifre girdikten sonra aynı ekrana veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LithuM

Arkadaşlar 18 binlerde sipariş numarası olup kargoya verilen var mı ? Benim ki hala tedarik sürecinde büyük ihtimal 7-8 parça aldıgım için daha geç verilecek.

21k olan kargoya verilmiş

• Site üzerinde sayaç var ?
  • Hazan kullanıcısına yanıt
    hocam ben dediğim gibi herhangi bir şubeye gidip deneyip ona göre sipariş verdim ama normalde de 42 giyiyorum. ilk defa new blance aldım şubede de giydiğimde yanlardan hafif sıkma oldu bana biraz dar geldi ama görevli de yanların sıkması max 3 gün içinde geçer ayağınızın şeklini alır önemli olan boydan küçük gelmesin dedi ona göre sipariş verdim. özetle ne giyiyorsan o oluyor.
  • ibraxi kullanıcısına yanıt
    aynen benimde dikkatimi çekti ne ile alakalı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakirHerif

Güzel duruyor hocam ben beğendim, beyaz ayakkabı favorim. 43 için hangi numarayı almamız gerekiyor? 9,5 mu? Birde ayakkabı bu mu? Bazen fiyatlar değişiyor siz ne kadara almıştınız ?

https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=H6B3N&rk=0101

aynı fiyata aldım. ayakkabı odur. kutusunda us 10 uk 9 yazıyor. bence us e göre sipariş verin ben 43 vermiştim 10 geldi. ben verirken 10 -9 deil 43.5 43 filan vardı. bu arada arkadaşlar bayıldı. Çok güzel bi ayakkabı çok da raahat.

• ibraxi kullanıcısına yanıt
    Sitede süre kısaldı yazıyor. Zamanlayıcı sıfır a ulaştığında galiba ürünler satışa kapatılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: drugsterr

Siteye şuan giriş yapabiliyormusunuz?
    mail şifre girdikten sonra aynı ekrana veriyor..

siteye bende giriş yapamıyorum. 1 siparişim hala gelmedi 11 gün oldu.

daha doğrusu giriş yapıyor ama "hesabım" a basınca tekrar giriş yapmamı istiyor.

"sepetim" e girebiliyorum sorun yok.

edit: giriş yaptıktan sonrahttps://www.500binayakkabi.com/hesabim linkini adres çubuğuna yazarsanız giriyor. link hatası yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasvegaswings -- 14 Aralık 2016; 22:57:35 >
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    bekleyelim bakalım yarına düzelmez ise telefon açarız..
    tedarik aşamasında olan siparişim var
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    eyv. hocam
  • Kargodan eksik urun olup kalani gonderilen oldu mu acaba?

• Asics 8 8.5 9 numaralar kaça denk geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 14 Aralık 2016; 23:10:38 >
  • ayın 8'i gecesi verdim. Yarın elimde olacak.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.