Şimdi Ara

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
44
Favori
108.825
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamak güç.

129 liraya aldığım aynı ayakkabı diğer sitelerde 299'a satılıyor. Sizce bu durumda 8 lira kargo parasını ne kadar önemsemek gerekir?

O zaman ürünü alırken 129 değil de + 8 yani 137 olarak düşünün buna göre değerlendirin.

Eğer bu politika sizi rahatsız ediyorsa almazsınız olur biter.
  • IBRAHIMODO I kullanıcısına yanıt
    Vay vah... Sırf BELLİ BİR MİKTAR üzeri kargo bedava olsun dedim diye ölücü de olduk, linç edilmediğim kaldı bir tek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanta -- 15 Aralık 2016; 22:14:45 >
  • Benim sipariş hala kargolanmadı.

Cuma ya da cumartesi verilirmiş güya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

Benim sipariş hala kargolanmadı.

ne zaman sipariş vermiştiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

Benim sipariş hala kargolanmadı.

ne zaman sipariş vermiştiniz?

8i akşamı

Benden sonraki siparişler yollamaya başlamışlar.

• jorge kullanıcısına yanıt
    tarihle pek alakası yok dostum ellerinde olanı hemen yolluyorlar ben 3 aralıktan beri bekliyorum.
  • quote:

tarihle pek alakası yok dostum ellerinde olanı hemen yolluyorlar ben 3 aralıktan beri bekliyorum.

Beklediğiniz ayakkabı hala satışta mı?

yok kaldırmışlar neden ki?
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Benimki hala satışta

laci yanları kırmızılı asics tüm numaraları var hem de

seninkini gönderirler de benimkini çamura yatıp göndermeyebilir.
  • quote:

seninkini gönderirler de benimkini çamura yatıp göndermeyebilir.

Neden?

• quote:

yok kaldırmışlar neden ki?

Bitmiştir/numarası kalmamıştır, satıştan kalkar.
    temin edemedik falan derler gibime geliyor 13. gün bugün insan bu zamana kadar tedarik edemez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspergersendrom01

theg iyi değil hocam ben aldım iade ettim güzel fena değil ama ben beğenmedim. made in türkiye yazıyordu içinde sonradan yapıştırma bi kağıtla

Hocam hangi modeli almıştınız link atabilir misiniz ? Bende bi theg almayı düşünüyorumda kararsız kaldım şimdi.
    Ayakabı rahat değil mi rahat yoksa malzeme kalitesi dandik geldiği için mi iade ettiniz.
    o ürüne bende sipariş vermiştim bugün.
    keşke mesajınızı daha önce görseydim, artık beraber bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Örneğini verdiğiniz ayakkabının fiyatının ve indirim oranının benim söylediğim olayla alakasını çözemedim. Bazı ürünleri %60 indirimle satıyorlar diye kimse eleştiri yapmasın mı yani? Kargo, sipariş iptali, tedarik süreci konusunda sıkıntı yaşayan bir sürü kişi var; o halde onlar da sıkıntısını dile getirmesin sırf bu yüzden. Zaten fiyatlar konusunda olumsuz bir şey söylemedim bile, bilakis önceki sayfalarda fiyatlar sıcak değil diyen birisine (bazı ürünlerde) öyle olmadığını yazdım. kaldı ki siteyi gezerseniz indirim oranlarının değiştiğini göreceksiniz; %25'e de var, %34'e de var, %60'a da var. Bu nedenle, "wooaa %60 indirimle aldım" diye düşünmeden önce %34 indirimle satılan ayakkabıyı satın almak isteyen birisine empati yaparak, kargo ücretinin ekstra külfet oluşturduğunu da göz önünde bulundurmak lazım.

Malum konuya gelirsek; belli bir miktar üzeri ücretsiz kargo ücretsiz olması inanılmaz müthiş bir şey değil, abartmayın bu kadar, düzinelerce örneği var. Tuhaf olan, bir müşteri olarak "aslında doğru, böyle bir talepte bulunabilirdik müşteriler olarak" denilmesi gerekirdi normal şartlarda ama gördüğüm üzere kargo ücreti vermeye çok meraklısınız Neyse, uzatmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanta -- 16 Aralık 2016; 1:48:11 >

• zetsu Z kullanıcısına yanıt
    Sanırım o ayakkabıda stok düşmüyor olmalı.

Tüm numaralar mevcut bitmiyor.

• quote:

Sanırım o ayakkabıda stok düşmüyor olmalı.

Tüm numaralar mevcut bitmiyor.

Hani ayakkabi link atabilir misiniz arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açan arkadaşa teşekkürler. Cidden kardeşimin çalışma arkadaşları dahil herkes indirimlerden yararlandı. 179 liraya aldığım conversin aynısını 89 liraya tekrar aldım.
  • Avanta A kullanıcısına yanıt
    Tartışmaya girmeyeceğim, "aslında doğru, böyle bir talepte bulunabilirdik müşteriler olarak" dediğinde firmanın bunu ciddiye alıp kargo ücreti almayacağına inanmam güzel bir hayalperestlik örneği.

Yaşanan sıkıntılara lafım yok tüketici haklıdır
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.