Şimdi Ara

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
44
Favori
108.824
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

Sana mı soracağım nereden alacağımı? Sitenin avukatı mısın? Sanki hiç %50 indirim yapıp da belli bir miktar üzeri ücretsiz kargo yapan yok da gelmiş boş boş konuşuyorsun...

1000 liralık siparişi 400 liraya alma fırsatı veriyor sana

hala 8 lira diyorsun.

boş konuşan sensin

10 lira vereyimde üyeliği kapat

Ben size 10 lira vereyimde üslubunuzu düzeltin, internet ortamında hiç tanımadığınız insanlarla nasıl konuşulacağını öğrenin !

Önce sen düzelt.

"Kafadan 8 TL geçirmeleri hoş değil."

Bu cümleyi kuran kim ?

Bak bakalım kim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Montana007

sen şirketin ortağı mısın ? İsteyen istediği gibi eleştirir. ürünlerin indirimli olması kargodan geçirmediklerini göstermez. o başka o başka

Kimse günlük hayatta böyle bir üslup kullanamaz hocam. Böyle atarlananlar ya dayak yiyip akıllanıyor, yada kurşun yiyor harcanıyor. Her gün haberlerde görüyoruz eften püften şeylerden dolayı çıkan kavgaları. Biraz kafası çalışan ve düzgün karakterli olanlar böyle hadsizlik yapmazlar. Ancak iş internete gelince insanlar daha bir cesaretleniyor işte çokta ciddiye almamak lazım.

• Gant kalıpları nasıl? Lacoste göre.
  • aeffes kullanıcısına yanıt
    Asics lacivert yanları kırmızılı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

sen şirketin ortağı mısın ? İsteyen istediği gibi eleştirir. ürünlerin indirimli olması kargodan geçirmediklerini göstermez. o başka o başka

Kimse günlük hayatta böyle bir üslup kullanamaz hocam. Böyle atarlananlar ya dayak yiyip akıllanıyor, yada kurşun yiyor harcanıyor. Her gün haberlerde görüyoruz eften püften şeylerden dolayı çıkan kavgaları. Biraz kafası çalışan ve düzgün karakterli olanlar böyle hadsizlik yapmazlar. Ancak iş internete gelince insanlar daha bir cesaretleniyor işte çokta ciddiye almamak lazım.

Güzel bir örnek olmuş hocam 3. sayfa haberleri bu tür aniden parlama ve celallenme olaylarına müteakip sonu ölümle biten vakalarla dolu.

----

@Mitrovic

Tartışmak yanlış ve kötü bir şey değil ki, tartışmak kavga etmek değildir; birbiriyle karıştırmayalım. Tartışmanın kelime anlamını yazayım da daha açıklayıcı olsun: "bir konuyla ilgili karşıt düşünceleri karşılıklı olarak öne sürme ve savunma." Üslup yerinde olduktan sonra tartışmanın ne zararı var... Farklı fikirleri belirtiyoruz burada, gayet iyi bir şey bu. Cevabınıza gelirsek; O kadar şey yazdım tek yazabildiğiniz şey "hayalperestlik" gibi komik bir şey olmuş, kampanya olmasa muhtemelen 299 TL'lik ayakkabıyı 129 TL'ye bulmak da hayalperestlik olurdu sizin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: dazed

Gant kalıpları nasıl? Lacoste göre.

lacoste ve gant aynı numara aldım. gant lacoste göre 1 numara büyük geldi bana. gant ı iade ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montana007 -- 16 Aralık 2016; 14:0:36 >
  • 444 lü numaradan arayıp müşteri temsilcisine ulaşabilen varmı acaba dünden beri ilk sıradasnz diyip bekletiyor ama açan kimse yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dazed

Gant kalıpları nasıl? Lacoste göre.

lacoste ve gant aynı numara aldım. gant lacoste göre 1 numara büyük geldi bana. gant ı iade ettim

çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkhnnhkrf

444 lü numaradan arayıp müşteri temsilcisine ulaşabilen varmı acaba dünden beri ilk sıradasnz diyip bekletiyor ama açan kimse yok.

mail yazın ayrıca dönerler.
  • 7 gun beklettikten sonra urunu kargoya verdiler, 5 gundur kargoda urun.. Bugun banka hesabimi incelerken para iadesi yapildigini gordum, ustelik hic bildirilmeden.. Ve isin komik kismi urun hala kargoda gozukuyor. Bilgi de vermiyorlar, daha da bulasmam bunlara, rezillikundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 17 Aralık 2016; 12:38:35 >
  • eksik kalan ürünümü tedarik edip gönderdiler. böylece tüm siparişim tamamlandı. başlığı açan arkadaşa tekrar teşekkür ederim.
  • ayağımda yün çorap vardı denerken tereddüt ettim ama gerçekten çok güzel modeli gereği ayak girerken biraz zorlanabilir çekecek gerekebilir ama gerçekten göründüğü gibi, ilk görüşte zaten dikkat çeken modeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sume

eksik kalan ürünümü tedarik edip gönderdiler. böylece tüm siparişim tamamlandı. başlığı açan arkadaşa tekrar teşekkür ederim.

Konuda 1250 küsür mesaj var, sanırım eksik ürünü gelen ilk kişi sizsiniz... Benim birinci gün verdiğim siparişin eksik ürünlerini hala göndermediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

ayağımda yün çorap vardı denerken tereddüt ettim ama gerçekten çok güzel modeli gereği ayak girerken biraz zorlanabilir çekecek gerekebilir ama gerçekten göründüğü gibi, ilk görüşte zaten dikkat çeken modeldi

bende yeşilini aldım,normal numaramı aldım.kalıpları küçük değil sadece dediğiniz gibi ayak biraz zor giriyor.

• Aynen normal numaranızı alın sağlam ayakkabı lacoste bi de bende para kalmadı yoksa bir iki bişi daha alabilirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızıl ay -- 16 Aralık 2016; 18:40:16 >
  • En son kac numaralari siparis kargoya verildi bilen var mi? 27000 kusurde benim hala tedarik surecinde. Bugun 5.gun oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

eksik kalan ürünümü tedarik edip gönderdiler. böylece tüm siparişim tamamlandı. başlığı açan arkadaşa tekrar teşekkür ederim.

Konuda 1250 küsür mesaj var, sanırım eksik ürünü gelen ilk kişi sizsiniz... Benim birinci gün verdiğim siparişin eksik ürünlerini hala göndermediler.

Bende aynı durumdayım, dün mail attım onada cevap vermediler. İlk gün sipariş verdim.
  • Eksik gelen sipariş, stoklarda olmadığı için iade edilecekmiş, stokta olmayan ürün neden satılır ?

Sitedeki geri sayım sanırım kapanması için...
  • quote:

quote:

müşteri hizmetlerine mail atmıştım. dün ürünün kargoya verildiği mailini attılar. bugunde ürün geldi.

zaten aynı ürün ve numara hala satışta. tahminim mağazalardan ürünü tedarik edip daha sonra kontrol ve kargolama oluyor.

eksik siparişi olan arkadaşlarında ürünleri hala satışta gözüküyorsa tahminen önümüzdeki hafta kargoya verilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

Eksik gelen sipariş, stoklarda olmadığı için iade edilecekmiş, stokta olmayan ürün neden satılır ?

Sitedeki geri sayım sanırım kapanması için...

Eğer zamanın varsa tüketici mahkemesine başvur, en azından ben böyle yapacağım.

Örnek vereyim 90 liraya Lacoste çanta vardı almaya çalıştığımda stok yok uyarısı verip aldırtmadı.

Ayakkabı aldım ödemesini yaptım, şimdi tedarik edemezsek para iadesi yapacağız diyor.

E satıyorsan taahhüt etmiş oluyorsun zaten stokta olduğunu, sen herhangi bir satıcı da değilsin distribütörsün, üreticisin. Nasıl tedarik edemezsin?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.