Şimdi Ara

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
44
Favori
108.828
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sipariş no 23800 küsür 9 aralıkta almıştım bugün kargoya verilmiş.
  • 294 numaralı ilk gece siparişim iptal edildi maşallah diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

294 numaralı ilk gece siparişim iptal edildi maşallah diyorum

neydi ayakkabı çok merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaa

quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

ayağımda yün çorap vardı denerken tereddüt ettim ama gerçekten çok güzel modeli gereği ayak girerken biraz zorlanabilir çekecek gerekebilir ama gerçekten göründüğü gibi, ilk görüşte zaten dikkat çeken modeldi

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı

bende yeşilini aldım,normal numaramı aldım.kalıpları küçük değil sadece dediğiniz gibi ayak biraz zor giriyor.

Aynısından aldım denedim ayagıma büyük geldi iade ettim ama le coq alacagım bu sefer. Le coq sportif alan arkadaşlar ayakkabı kalıpları nasıldır. Bu arada lacoste ile nike'in bedenleri bence aynı değil lacoste daha büyük.

• kontendoo kullanıcısına yanıt
    skechers zero gravity
  • kız arkadaşıma doğum günü için lacoste'dan çanta almak istiyordum ama aksesuar bölümünde seçenek çok az.

theg markasını duyan olmamış sanırım. ayakkabıları güzel görünüyor ancak markanın bilinmezliği düşündürüyor
  • Arkadaşlar ayakkabım geldi lakin önüne yapışkan sıçramış geri göndermeye değer mi

• Bağlayınca ayakkabıyı hiç görünmüyor ama asetonla falan denesem mi çıkarmayı kendi numaramdan kalmamış sitede
  • Bu aralar hiçbir işim rast gitmiyor arkadaş.Hepsiburada'dan Xiaomi mi5 aldık ekranda leke çıktı patladık.

Aynı gün hastaneye gittm randevum varken doktorun toplantısı çıktı muayene olamadık.

Bugün ayakkabılar geldi Lacoste 41 numara yeşil bir ayakkabı almıştım.Kutuda istediğim ayakkabı yazıyorken içinden bordo 42 numara başka bir ayakkabı çıktı. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

skechers zero gravity

bak bunu görmemiştim anneme başka bir skechers kendime de bunu almıştım benim kargodan o da çıkmadı kesin benimki de iptal olur.

Allah belasını versin ya nedir bu bahtsızlık.
  • DyZee D kullanıcısına yanıt
    Telefonu iade ettin mi usta benim ayakkabıyı da yukarı yazdım yapışkan bişi dökülmüş lakin bağcıkları bağlayınca görünmüyor iade etmeli miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DyZee

Bu aralar hiçbir işim rast gitmiyor arkadaş.Hepsiburada'dan Xiaomi mi5 aldık ekranda leke çıktı patladık.

Aynı gün hastaneye gittm randevum varken doktorun toplantısı çıktı muayene olamadık.

Bugün ayakkabılar geldi Lacoste 41 numara yeşil bir ayakkabı almıştım.Kutuda istediğim ayakkabı yazıyorken içinden bordo 42 numara başka bir ayakkabı çıktı. :(

Abdest durumun nedir? :)

Saka bir yana bu senin sanssizligin degil piyasanin kotulugu, insanlarin isini duzgun yapmamasi.

Herkesin basina geliyor dert edecek sey degil, kisaca dertlerin bunlar olsun sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

quote:

Orijinalden alıntı: replaa

quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

ayağımda yün çorap vardı denerken tereddüt ettim ama gerçekten çok güzel modeli gereği ayak girerken biraz zorlanabilir çekecek gerekebilir ama gerçekten göründüğü gibi, ilk görüşte zaten dikkat çeken modeldi

bende yeşilini aldım,normal numaramı aldım.kalıpları küçük değil sadece dediğiniz gibi ayak biraz zor giriyor.

Aynısından aldım denedim ayagıma büyük geldi iade ettim ama le coq alacagım bu sefer. Le coq sportif alan arkadaşlar ayakkabı kalıpları nasıldır. Bu arada lacoste ile nike'in bedenleri bence aynı değil lacoste daha büyük.

Merhaba, iade prosedürü nasıl yaptınız. Benim de aldığım ayakkabı dar geldi. Şöyle bir şey denmiş siteden. Telefonla aramamıza bilgilendirme yapmamıza gerek var mı acaba? teşekkürler

"500 Bin Ayakkabı'dan aldığınız ürünü herhangi bir nedenden dolayı iade etmek istediğinizde, 1 ay içerisinde içerisinde ürünü iade etme hakkınız bulunmaktadır. Ürünün kullanılmamış olması gerekmektedir. Ürünle ilgili problemi fatura arka yüzünde bulunan formda belirtmek suretiyle, ürünü faturasıyla birlikte imzalı bir şekilde Yurt İçi Kargo aracılığı ile 379177039 cari koduyla iade edebilirsiniz. İade Adresi: Mahmutbey Mah. Ordu Cad. No:52 Bağcılar/ İstanbul"

• Mobbdeep kullanıcısına yanıt
    Hangi ayakkabıyı aldınız? Numarası nedir

Burdan devralmak isteyen çıkabilir

• #30444 Kargoya Verildi 3 gün önce sipariş verdim, kargom nerede ye basınca kayıt bulunamadı diyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: WalterWhite00

kız arkadaşıma doğum günü için lacoste'dan çanta almak istiyordum ama aksesuar bölümünde seçenek çok az.

theg markasını duyan olmamış sanırım. ayakkabıları güzel görünüyor ancak markanın bilinmezliği düşündürüyor

theg aldım iAde ettim hocam ben pek beğenmedim kalite olarak.merdiven altı gibi
  • 3 taksit ile aldığım ayakkabıyı garanti bankası nasıl olduysa +2 taksit daha yapmış az önce dönem içi işlemlerde fark ettim.

daha önce başına gelen var mı böyle birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sume

quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

Orijinalden alıntı: Sume

eksik kalan ürünümü tedarik edip gönderdiler. böylece tüm siparişim tamamlandı. başlığı açan arkadaşa tekrar teşekkür ederim.

Konuda 1250 küsür mesaj var, sanırım eksik ürünü gelen ilk kişi sizsiniz... Benim birinci gün verdiğim siparişin eksik ürünlerini hala göndermediler.

müşteri hizmetlerine mail atmıştım. dün ürünün kargoya verildiği mailini attılar. bugunde ürün geldi.

zaten aynı ürün ve numara hala satışta. tahminim mağazalardan ürünü tedarik edip daha sonra kontrol ve kargolama oluyor.

eksik siparişi olan arkadaşlarında ürünleri hala satışta gözüküyorsa tahminen önümüzdeki hafta kargoya verilir.

bana da dün siparişinizi eksik göndereceğiz, 1-7 gün içinde diğer ürünler için bilgi verecegiz maili attılar. bakıyorum göndermedik dedikleri ürünler hala satışta görünüyor.

• Arkadaşlar buradan Toms'un bir modelini aldım fakat büyük geldi. Eğer aranızda almak isteyen olursa aldığım fiyata (79 TL+kargo) vereyim hiç iade ile uğraşmayayım. Ayakkabının linkini veriyorum, 45 numara.

https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=10005416&rk=GREY
  • asics - mizuno arasında nasıl bir tercihte bulunurdunuz görüşlerinizi alabilirmiyim....
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.