Şimdi Ara

EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
33
Favori
76.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullandım hocam. 3 tane almıştım. 2 sini severek giyiyorum :)
    1 tanesi parlama yaptı kollarda filan ütü yüzünden :(

Lacoste lara bakacağım bu sefer ama yine nautica da alabilirim
  • NNoitra kullanıcısına yanıt
    Ben gecen indirim almistim buyuk gelmisti iade ettim ama gozum kaldiydi gomleklerde:) Alacagim buyuk ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DtMt7 kullanıcısına yanıt
    Aynen Nautica beden olarak büyük bende farkettim ama iade etmek istemedim. Önümüz yaz canlı renklerden kolları sıvanmaya müsait güzel gömlekler almak lazım :) 1 tanede Ted Baker Muddi çekeriz mis :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fangshadow

tommy lacoste vs. olabilir bunlar zaten giriş sınıf markalar ve fason üretim yaptırıyorlar. Fason üreten firma örneğin tommy'e 5 bin adet t-shirt yapacaksa 10 bin tane yapıp 5 bini tommy'e verip diğerlerini kendi elden satıyor olabilir. Benzer markalarda açılan davalar bile var. Zaman zaman morhipo ve 1v1y ve diğer kampanya siteleride tommy ve lacoste tshirtleri gömlekleri çok ucuza satabiliyor. Biz burda lacoste'u marka sanıyoruz ancak avrupada günlük giysi olarak kullanılıyor.

Ancak Burberry ve Zegna gibi markalarda takım elbise ve üst kalite kazak ürünlerinde indirim varsa öğrenelim bizde. T-shirt değil.

Sanal çadırda değil , fiziki çadırda Burberry kaşmir kazak 200 TL, yün gömlek 250 TL ve kumaş pantalon 130 TL'ye aldım. Takımlarda 800 TL civarındaydı. Şimdi Burberry için aynı ürünler sizin adamda daha ucuzsa kazık yemeyelim sizin adama gidelim. Burberry atkısını 500'e bulan seviniyor.

Koyduğunuz Burberry Gömlek orjinalse ve 200 TL nin altındaysa her türlü alırım.

adresi verirseniz bi gitmek isterim açıkcası.

Ben markadan çok ürünün içeriğiyle ilgilenirim, hangi malzemeden yapılmış diye. Malzemesi iyi olduktan sonra marka önemli değil. Malzemesi kötü olduktan sonra hangi marka olursa olsun işe yaramaz.

----------

Edit :

yeri yazdığınızı yeni gördüm "eminonunde......................................................."

bu tarifin üzerine başka yorum yapmayacağım özellikle burberry ve zegna konusunda.

şunuda bilmelisin

her pamuk aynı kalitede değil
    her yün aynı kalitede değil
    merserize yünler pamuklar var ki kullanan markadan markaya değişir

ayrıca her yazılanı doğru da sanma

kaşmir kazağı Burberry'den alacağına yerli türk firması olan ve kaşmir konusunda yurt dışındaki markalardan bile daha kaliteli olan silk and cashmere'den alabilirdin

yün takım elbisesi yine aynı şekilde Network'dan alabilirsin .. ki Boss takım elbisesi aldım Network ondan kaliteli çıktı diyebilirim

ve yurtdışında millet burberry, zegna, prada, gucci, hatta louis vuitton vs vs kaliteden çok sırf marka için alıyor ki sende bu marka algısına kapılmışsın

• Arkadaşlar Eren çadırda vip üyelik Nasıl olunuyor

• 183 103 kg L benden mont buyuk gelmişti
    Alacaklar dikkate alsin

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: Suat1989

şimdi eren holdingten arandım.vıp üye olanlar c.tesi gecesi saat 1 de giriş yapabiliyor olacaklarmış.muhtemelen herkes c.tesi gecesi girecek :)

Normal ne zaman başlayacaktıki ayrıca sanki birisi burayımı yakip ediyorda arandın hocam sen ayrıca sen vip mişsiin onu sordunmu bende girebiliyorum bence vip ayağına herkezi birbirine kırdıracaklar hikaye vip

Vip üye olmak için ne yapmak gerek çok acil help.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

quote:

Orijinalden alıntı: fangshadow

tommy lacoste vs. olabilir bunlar zaten giriş sınıf markalar ve fason üretim yaptırıyorlar. Fason üreten firma örneğin tommy'e 5 bin adet t-shirt yapacaksa 10 bin tane yapıp 5 bini tommy'e verip diğerlerini kendi elden satıyor olabilir. Benzer markalarda açılan davalar bile var. Zaman zaman morhipo ve 1v1y ve diğer kampanya siteleride tommy ve lacoste tshirtleri gömlekleri çok ucuza satabiliyor. Biz burda lacoste'u marka sanıyoruz ancak avrupada günlük giysi olarak kullanılıyor.

Ancak Burberry ve Zegna gibi markalarda takım elbise ve üst kalite kazak ürünlerinde indirim varsa öğrenelim bizde. T-shirt değil.

Sanal çadırda değil , fiziki çadırda Burberry kaşmir kazak 200 TL, yün gömlek 250 TL ve kumaş pantalon 130 TL'ye aldım. Takımlarda 800 TL civarındaydı. Şimdi Burberry için aynı ürünler sizin adamda daha ucuzsa kazık yemeyelim sizin adama gidelim. Burberry atkısını 500'e bulan seviniyor.

Koyduğunuz Burberry Gömlek orjinalse ve 200 TL nin altındaysa her türlü alırım.

adresi verirseniz bi gitmek isterim açıkcası.

Ben markadan çok ürünün içeriğiyle ilgilenirim, hangi malzemeden yapılmış diye. Malzemesi iyi olduktan sonra marka önemli değil. Malzemesi kötü olduktan sonra hangi marka olursa olsun işe yaramaz.

----------

Edit :

yeri yazdığınızı yeni gördüm "eminonunde......................................................."

bu tarifin üzerine başka yorum yapmayacağım özellikle burberry ve zegna konusunda.

şunuda bilmelisin

her pamuk aynı kalitede değil
    her yün aynı kalitede değil
    merserize yünler pamuklar var ki kullanan markadan markaya değişir

ayrıca her yazılanı doğru da sanma

kaşmir kazağı Burberry'den alacağına yerli türk firması olan ve kaşmir konusunda yurt dışındaki markalardan bile daha kaliteli olan silk and cashmere'den alabilirdin

yün takım elbisesi yine aynı şekilde Network'dan alabilirsin .. ki Boss takım elbisesi aldım Network ondan kaliteli çıktı diyebilirim

ve yurtdışında millet burberry, zegna, prada, gucci, hatta louis vuitton vs vs kaliteden çok sırf marka için alıyor ki sende bu marka algısına kapılmışsın

Bilgi dolu mesajları çok severim. Bilgi verirseniz sevinirim.

Benim o mesajım bir başka arkadaşın mesajına cevaptı, hatta soruydu, ancak o arkadaş mesajlarını sildiği için benim mesajlar tek başına ortada kaldı. Bu nedenle benim bilgi paylaştığım değil soru sorduğum bir mesajı eleştiriyorsunuz. İlk mesajı yazan arkadaş bilgilendirme amaçlı bir çok şey yazmış hatta ürünlerinin fotoğraflarını bile yayınlamıştı.

Öncelikle kumaş konusunda uzman değilim. Hiç anlamam. Ancak anlamadığım konularda uzman yorumu alırım. Eğer kumaş konusunda uzmansanız lütfen yorum yapınız.

Her pamuk,yün, kaşmir , deve tüyü, kaz tüyü , at nalı , uçak yakıtı, patates püresi aynı kalite değildir hepsinin kalite kalite sınıfları vardır bu bilgiyi verdiğiniz için teşekkür ederim ki bende farklı bir şeyden bahsetmiyorum.

Yine bilgi paylaşmıyorum bu ürünler hakkında çünkü deve tüyünün hangisi iyidir patates püresinin hangisi iyidir bilmiyorum. Bu konularda dediğim gibi uzman yardımı alıyorum. Uzman derken bir adet nişantaşında terzi büyüğüm var, bir adette Zürich te terzi büyüğüm var onlardan yardım ve bilgi alıyorum ve eğer sizde kumaş konusunda bilgiliyseniz sizden de bilgi almak isterim.

Gelelim marka algısına ki mesajımda da malzemesi iyi olduktan sonra marka önemli değil demiş biri olarak size marka algısına kapılmış biri hissi uyandırdığım için özür dilerim.

Bazı markalar sadece markadır, reklam yapar, albeni yapar ve kalitesiz ürünü size satar. Bazı markalarsa gerçekten marka olduğunu size hissettirir.

Bu konuda size bilgi veremem ancak tecrübe aktarabilirim, Türk markası dediğiniz ancak tüm ürünlerini çinde "fason" yaptıran Silk and Cashmere markasınının sırf Türk olduğunu düşünerekten alışveriş yapma kararı verdim.
    Gerçekten ilkel olan websitelerinden "https://www.silkandcashmere.com/" alışveriş yaptım. İndirimli aldığım ürünün bedeni benim bedenime olmadığı için bir büyük beden istedim. Ellerinde büyük beden olmadığı için reddettiler. O zaman para iadesi istedim. Satılan üründe para iadesi olmuyormuş. Ne yapacağız dedim, başka bir ürün alacakmışım. Tüketici hakem heyeti uğraşmak yerine mecburen bu "Türk" firmasından başka ürün alarak konuyu kapattık. Yine bu "Türk" firmasından %50 indirimle 450 TL ye aldığım kaşmir kazak 1 yılını doldurmadı. Ürünü mağazalarına götürdüğümde kullanıcı hatası nedeniyle terslendim. Yine bir gün bu kurumsal firmanın müşteri hizmetlerini aradığımda telefonu çat diye güvenlik görevlisi açıp "kapalıyız kardaş" dedi.

Bende marka algısı olduğunu idda ettiğiniz Burberry'de ise Türkiyeden aldığım ürünle Zürich'te mağazalarına gidip kol boyununu kısaltabilirmiyiz dediğimde, ürünü bilgisayardan seri numarasıyla taratıp kendi ürünleri olduğunu çek ettikten sonra ücretsiz olarak ürünümle ilgilendiler. İstinye park Lacoste da bir üründen dert yanarken isterseniz iade alalım dediler, 4 aylık ürünü iade etmeye ben utandım.

Yine "Türk" firması silk and casmere den aldığım 1 yıl dayanmayan kaşmir kazağın benzeri Burberry olarak 5 yıldır dolabımda ilk günkü gibi duruyor. Bu nedenle silk and cashmere'in 450 TL lik 1 yıl dayanmayan ürünü yerine Burberry den 200 TL ye aynı ürünü bulunca tercihim ucuzluk ve dayanıklılık yönünden Burberry oluyor. Bu arada dolabımda 10 yılı geçmiş Burberry ceketlerde ilk günkü gibi durmaktadır. Tezat dimi? Ucuz diye Burberry tercih ediyorum.

Yani anlayacağınız konuda bilgili olmamakla beraber tecrübeli ve bilgili çevresi olan bir konumdayım. 21-22 yaşındaki kız yeğenlerime göre kaliteli ürün onları zayıf ve güzel gösteren ürünken benim için kaliteli ürün 10 yıl sonra dolabımda ilk günkü gibi gördüğüm üründür bu nedenle Burberry tercihimdir. Daha dayanıklı kaliteli ve ucuz markalar varsa lütfen bilgilendiriniz. Herkesin kalite anlayışı da farklıdır. Her üründe de farklıdır. 1 gece giyilecek bir damatlık ve gelinlikte aranan kalite anlayışı ile 10 yıl giyilmesi planlanan kazakta aranacak kalite anlayışı farklı olmalıdır.

Network Boss tan kaliteli çıktı demek o kadar genel bir yorum ki, samsung iphone dan iyidir demek gibi bir şey. Hangi network ürünü, hangi boss ürünü, hangi malzeme kalitesi, hangi fiyat? Kaldı ki her iki markayıda kullanmadığım için hiç bir fikrim de yok.

Bu konuyu bu kadar kirletmek istemezdim konu başka bir indirim ve sıcak fırsat konusu,rahatsızlık için özür, herkese iyi alışverişler.

• Bana gelen VIP müşteri emailinin konusunu aşağıda:

Eren Sanal Çadır VIP müşterilerimize özel Cumartesi 13:00'da açılıyor!
  • Bu da sonra gelen sanal çadır indirimi:

Eren Perakende Çadır günleri Online'da! Açılışa SON 3 GÜN!

Mail içeriğinde indirim 14 şubat gece 00.00 da yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

Bana gelen VIP müşteri emailinin konusunu aşağıda:

Eren Sanal Çadır VIP müşterilerimize özel Cumartesi 13:00'da açılıyor!

hangisi geçerli o zaman
  • ilk mail VİP için
    2.mail VİP olmayanlara herkese.
  • Uygun fiyata orjinal gömlek tşirt almak isteyen varsa adres veriyorum
    Eminönü doğubank karşısındaki pasajda 2. Katta Bi dükkan var. Ben alışveriş yapmadım. Kamera dükkanları var normalde elektronik üzerine bir pasaj rastgele görüp içeri girmiştim sorayım dedim lacoste Polo yaka 65 tl civarıydı ama tek beden mevcut ürünlerden.
    İlk başta bu fiyata emitasyon mu olur abi dedim :) adam hepsi orjinal tekleme ürün dedi. Hatta bir müşteri vardı ne emitasyonu hepsi orjinal kaç senedir alıyorum ben demişti
    Yolu düşen Bi baksın Tommy lacoste vs markalar var kotlar falan da var.

• Siteye uye olmak istedgmzde bilgilendirme sms i gonderilsin tikini kaldiramiyoruz. Zorla sms atacaklar. Saçmalık

• Hocam bende diyorum ki nasıl vip olunur ne yapmak gerek. Cumartesiden sora çöp kalma zaten orda saçmalık ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyatuzmanı -- 12 Şubat 2016; 21:21:56 >
  • cumartesi 13 te öğreneceğiz vip miyiz diye. Normal mağaza satışlarını kaale alıyorlarsa vip olurum sanırım ancak sadece internet satışları ise olmam zor.
  • mesaj silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :S -- 12 Şubat 2016; 21:53:17 >
  • mesela occasion dan ne kadar ucuz oluyor?
  • sitenin ilk sayfası açılmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakay27

sitenin ilk sayfası açılmış :)

Nası açılır ya. Satın alınıyo mu. Abi yapmayın ya. :(((( ben girdim gün sayıyo hala.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.