Şimdi Ara

EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
32
Favori
76.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arayıp sordum vipler once girecek buda geçen seferkı sanalcadırdan yapılan alısverıslere baglıymıs. Yanı bız ıkıncı sınıf musterıyız. Bi halt kalmaz zaten orası bırazdan acılırsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lacoste g star swatch aman tanrım taptığım tüm markalar burada güzel indirim kaparsaksömürürüm siteyi 10 yıldır lacoste dışında giymiyorum zaten kaliteli adamım
  • arkadaşlar bana mail geldi vip müşterileri cumartesi günü saat:13:00 diye ama siteye baktıgımda 1 gün 11 saat var diyor nasıl oluyor bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfurkanfurkan343434

arkadaşlar bana mail geldi vip müşterileri cumartesi günü saat:13:00 diye ama siteye baktıgımda 1 gün 11 saat var diyor nasıl oluyor bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

hocam sen bi 13 de gir bakalım girebiliyorsan vipsindir giremiyorsan pazar gecesi bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakay27

quote:

arkadaşlar bana mail geldi vip müşterileri cumartesi günü saat:13:00 diye ama siteye baktıgımda 1 gün 11 saat var diyor nasıl oluyor bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

hocam sen bi 13 de gir bakalım girebiliyorsan vipsindir giremiyorsan pazar gecesi bakabilirsin.

bekliyorum zaten haber veririm girersem gecen sefer baya birşeyler almıştım 11 parça belki vip yapmışlardır
  • üye oldum. vip den giriş yapabiliyorum. şimdi ben vip miyim :D
  • Server Error in '/' Application uyarısı veriyor ayar çekiyorlar herhalde
  • ana sayfaya giriyor ancak ürünlerin detayını göremiyorum
  • vip ler son durum ne?
  • açıldı site bende alışveriş yapılıyor
  • hocam ben girdim ürün çıkıyor ama alım falan yapılamıyor son durum nedir sizlerde
  • site açıldı hepsinden 10 ar tane aldım. lacosteler yanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 13 Şubat 2016; 13:11:41 >
  • quote:

açıldı site bende alışveriş yapılıyor

geçen sefer kaç paralık ürün aldın vip oldun hocam 1500 tl lik aldım en son ben
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Fiyatları görebiliyorum hangi ürün yanıyor geçen seferkiyle aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankokusu

Fiyatları görebiliyorum hangi ürün yanıyor geçen seferkiyle aynı.

tek sayfada fiyat görüyorsun dimi alım yapamıyosun ürün detayına atmıyor sistem
  • Bu VIP olayı nedir ? Bilgisi olan var mı, kim VIP kim değil neye göre belirleniyor ?
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    bazen birkaç sayfailerleyebiliyorum hocam bazen de tek sayfada kalıyor. ama geçen seferki fiyatlarla hemen hemen aynı fiyatlar. alışveriş yapamıyorum henüz
  • vip'in bi farkı yok. portakal suyu veriyorlar.
  • Laa herkes sayfaya girmeye mi çalışıyor ayakkabının rengini seçtim ama bi türlü numarasini secemedim secsem direk alucam numara secerken eror veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numara sıkıntısı olmasa ayakkabılarda çok iyi fiyat var. Lacoste mağazasına oranla neredeyse 3te 1 i fiyatlar var.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.