Şimdi Ara

EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.170
Cevap
32
Favori
76.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen ay markafoniden aldıgım lacoste terlık burda su an 10 tl daha pahalı görunuyor
  • beyler siz şu an alışveriş yapabiliyormuşuz ben giriyor vipden ama ürünler geliyor tıklayınca ana sayfaya dönğyor yani vip değilmiyiz en son alışverişde 1500 tl bayıldık he o rakam az diyorsanız bilemiyorum sayfaya girenler alışveriş yapanlar şimdi en son kaç lira harcadınızda vip oldunuz
  • Henüz alışveriş yapılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Numara sıkıntısı olmasa ayakkabılarda çok iyi fiyat var. Lacoste mağazasına oranla neredeyse 3te 1 i fiyatlar var.

2 ay sonra açılıp patladığında anlarsın

Geçmişte 120 TL olan ayakkabı şu an 219 TL ayrıca, birçok ürüne fiyat artışı yapılmış.

Lacoste polo yaka başka yerlerde 89 TL, burada 129 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yaptım nasıl yapılmıyor yapıkredi kartıyla işlem oluyor finansbank adres hatası veriyor
  • Alışveriş yapabilen yok mu bende pcde geri sayım gösteriyor anasayfada telefonda sanal çadır indirimi başladı yüzde 70 li sayfayı gösteriyor bu eren holding nasıl bir şirket ya adam akıllı site yönetemiyorlar ve bu adamlar milyar dolarlık para kazanıyorlar

• Dünya kadar para verdiğim lacoste ayakabının bir haftada giyilemeyecek hale gelecek kadar dandik olması, içimdeki en büyük alışveriş yaralarından biridir. Hiç unutmadım, bir daha da bana kimse lacoste aldıramadı. Bakmayı bile düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inishmore

Dünya kadar para verdiğim lacoste ayakabının bir haftada giyilemeyecek hale gelecek kadar dandik olması, içimdeki en büyük alışveriş yaralarından biridir. Hiç unutmadım, bir daha da bana kimse lacoste aldıramadı. Bakmayı bile düşünmüyorum.

İyide garantisi vardı göndermedin mi garantiye?

• 73 kg 1.85 boy nautica xs ya da s hangisi daha fit olur ? Nauticanın kalıpları bol diye biliyorum
  • Aldıklarınızı pylaşında görelım fiyatları modellerı vs.

• Bende 1 gün 7 saat yazıyor siz nasıl aldınız yahu ?
  • bıtmesıne kalan sure 14 gün yazıyor açıldı görünüyor ama başa dönüp duruyor tıkladıkça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkiwi -- 13 Şubat 2016; 16:51:36 >
  • HSYN34 kullanıcısına yanıt
    Bu markanın ürünleri biraz büyük oluyor s giyiyorsan xs almalısın.

• vip üyeler alabiliyor ürünleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

beyler siz şu an alışveriş yapabiliyormuşuz ben giriyor vipden ama ürünler geliyor tıklayınca ana sayfaya dönğyor yani vip değilmiyiz en son alışverişde 1500 tl bayıldık he o rakam az diyorsanız bilemiyorum sayfaya girenler alışveriş yapanlar şimdi en son kaç lira harcadınızda vip oldunuz

11 ürün almıştım vip üyeyim alışveriş yapabiliyorum
  • Fiyatlar geçen seneye göre çok da uygun değil, bekleyen arkadaşlara söyleyeyim

Lacoste polo: 129tl
    Lacoste gömlek: 129-139tl
    Çorap: 7-9 tl
    Çanta: 99-149 tl
  • Ted baker erkek ayakkabı fiyatları nasıl arkadaşlar görebilen varsa söylesin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: 06Ankara06FB

Ted baker erkek ayakkabı fiyatları nasıl arkadaşlar görebilen varsa söylesin lütfen

ted baker muddi deri 219/ kumaş 189 idi yanlış görmediysem
  • Geçen seferden 10 parça alışverişim var nasıl vip olamıyoruz hayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: ds4

quote:

Orijinalden alıntı: 06Ankara06FB

Ted baker erkek ayakkabı fiyatları nasıl arkadaşlar görebilen varsa söylesin lütfen

ted baker muddi deri 219/ kumaş 189 idi yanlış görmediysem

Vaybr 130 a deri almıştık şimdi 200 lerde demek. Hiç bir cazibesi yok o zaman

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.