Şimdi Ara

EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
33
Favori
76.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başımdan geçen gerçek bir olayı söyleyim size 5 yıl öncesi, İzmir organize sanayide outlet magaza bilgi işlemciyim. arada satıştaki arkadaşımla sohbete gidiyorum,adamın biri geldi sahte lacoste gömlekleri gördü,birebir aynısı,soru sordu sordu durdu, ithalat fazlası vs dedim tabi müşteri sanıyoruz. Adam sinirlendi bu mal burada nasıl satılır,bundan sonra sattırmıcam dedi gitti. Meğersem bu adam eren holdingin sahibiymiş. Adamı delirtmiştik ürünlerimizle.
  • panik yapma hocam sadece ön yüzü görünüyor sayfanın sipariş veremiyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakay27

panik yapma hocam sadece ön yüzü görünüyor sayfanın sipariş veremiyoruz :)

Hahaha bi an moralim çöktü.Almam gerek anlıyomusunZaten yarın sabah vip muhabbetini arayıp sorucam hemen.
  • Sevgili arkadaşlar,
    Giyim üzerine pek fazla bilgim yok. Bugüne kadar alışveriş yapacağım zaman rastgele mağazalara girerdim göz ucuyla bakar hoşuma giderse dener bedeni uygun gelirse alırdım.
    Durumumu aktardığım gibi sizlerden yardım istiyorum.
    Eren holdingin sitesinde herhangi bir ürün alırken "Gömlek, pantolon, çeket, ayakkabı vs." hangi markalara dikkat etmeliyiz, indirim miktarları ne olmalı, hangi üründe kullanılan malzeme miktarları ne kadar olmalı "Gömlek: %90 pamuk, %10 akrilik vs." şeklinde tavsiyelerinizi verirseniz ve daha önce alışveriş yapanlar iade edilen ürünler hakkında herhangi bir sıkıntı çıkmadığını bilgi verirse sevinirim.
    İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Eger lacoste hakkinda sitedeki fiyatlar ipucu verecekse hic de avantajli degil gibi duruyor. Alisveris sitelerinde fiyatlar daha dusuktu gomlekler icin. Ustelik burda kargo parasi da var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahindertli S kullanıcısına yanıt
    Lacoste nautic vs hepsi aynı fransız yatırım grubuna ait. Ama yinede en kaliteli materyal lacoste da kullanılıyor.nautica g star vs orta kalite diyebilirim.Tabi giyim ürünleri için. Ayakkabıları rezalettir. Lacoste da özellikle gömleklerde çok kaliteli. En iyi iplik haliyle en iyi dokuma kumaş kullanılıyor. Boyaması iyi yapılmıs renkleri çok canlıdır. Gömlegi fiziksel olarak gördüğünüzde zaten boyamanın kalitesinden orjinal olup olmadıgını dahi anlarsınız. Genelde pamuk olur zaten akrilik trikolarda eklenebılıyor. Oranıda çok düşük olur.triko alacaksanız yün karışımlarında olabılır. Pololarda ve tişört sanırım compact yanı en ıyı kalıte iplik kullanılıyor yüzdeyüz pamuk örme kumaş pololarda pike deniyor. yine boyası çok iyi ve canlıdır. Yüzeyinde hiç tüy yoktur kumaş pürüzsüze yakın durur. Yüzeyse renk farkı vsyoktur . Ama lacoste un sattıgıdiger şeyleri önermıyorum saat ayakkabı vs. Birde montları yuzde yuz polyesterdır zaten nylon montu yok sanırım. Yıne fena degıller ama montların çakması çok herkesın uzerınde aynı modeller var. Sınır bozucu tabı ama alınabılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyatuzmanı -- 13 Şubat 2016; 0:49:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler 1.86 boy 90 kilo için gömlek bedeni veya tshirt bedeni ne olmalı sizce. ayakkabı 44 giyiyorum zaten :)

• fiyatuzmanı F kullanıcısına yanıt
    anladım hocam sen çadıra odaklanmışsın :) umarım istediğin ürünleri 10 dakika içinde bulup alırsın elini çabuk tuman gerekiyor. Bu arada vip olayına gelince... Eskiden Lacoste indirim çadırı ilk birkaç gün kemikleşmiş müşterilerine açılıyordu ondan sonra normal insanlar geliyordu. Öncelik basın ve yayın işlerindeki arkadaşlar diye biliyorum. Ama aynı prosedür burada da varmıdır bilemiycem. Diğer taraftan çok alışveriş yapan müşteriler vip oluyorsa sanal çadırı ilk defa duyup gelen müşterilere haksızlık olur bana göre...
  • amonRa kullanıcısına yanıt
    6 slim fit

Lacoste regular fit'i gerçekten bol. Göbekli kobileri düşün, o derece.

• Su VIP olayina kesin aciklama getirecek olan varmi?

Vip girisiyle siteye girdim ama daha once MAIL gelmedi

Mail alanlar daha onceki harcamalarini yaklasik olarak yazabilirlermi?

Ne gerek var boyle vip olaylarina,harcamaya gore deger vermeye.
    Belki gecen cadirda en cok harcayan hic birsey almayacak,vip girisi olmayan adam en buyuk alisverisi yapacak.
    Zaten kac ayda bir yapiliyor ondada bu ayrima hic gerek yoktu

• 1 gömlek lacoste olduğu için indirimli haline 130 tl verilir mi yahu ?
  • Bu firma o kadar amatörki tedarik edemediği siparişten kargo ücretini kesip parayı o şekilde iade etti şaka gibiler

• abi bence bu kadar kişi eren holding çalışanı başka açıklaması yok. Pazarlama stratejisi..

dersem hücum ederler, fiyatlara indirimlerle bakacağım bu kadar konu büyür mü hayret. Bana birisi şunu şu kadara aldım desin diğer yerlerle kıyaslasın pls
  • Bu arada vip girişine normal kullanıcı adımıve şifremi yazdım girdi mail felan gelmemişti bana

• Çadırı kurdum bekliyorum.
  • Beyler bu sanal çadır işi migros sucuk olayı gibi değil yalnız.

Bakıyorum da herkes dört gözle bekliyor, bundan 2 önceki sanal çadır konusunu foruma ben açmıştım. Kendim de ayakkabı almıştım.

En iyi indirimler ayakkabıda oluyor, 420 liralık Lacoste deri botlar 150 liraya falan iniyor, genel olarak ayakkabıda fiyatlar iyi. Fakat şöyle bir sıkıntı var, Lacoste'un ayakkabıları dandik. Gündelik kullanıma hiç ama hiç uygun değil.

Occasion mevzusundan çoğunuzun haberi var gördüğüm kadarıyla, sanal çadırda fiyatlar Occasion'dan daha ucuz olur fakat abartı bir fark beklemeyin, yani Occasion'da 250 liraya olan triko çadırda 220 lira.

Lacoste uk bedenlerinde ne giydiğini bilmeyen alışveriş yapmasın, çünkü iade-değişim işi sıkıntı. %20'nin iadesi-değişimi sorunsuz gerçekleşir maksimum. Konuyu ben açtığımdan yazılanları da hatırlıyorum

• Vip üyeliği olan biri ürün almayacaksa talibim :(
  • Beyler şimdi son durum ne vip giriyoruz üye adı ile sayfa açılıyor ama mail gelmedi vip neye göre belirliyorlar nen en son 1500 tl yakın ürün aldım bi bilgi alan varsa lütfen belirtsin

• iki taraftanda girilebiliyor neyse 1 saat sonra anlaşılır vip olup olmadığımız.
  • vip olan biri var mı aramızda? giriş yaptıktan sonra kalan süre ne?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.