Şimdi Ara

EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
32
Favori
76.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu dönemde kargo parası varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar başında değildim sipariş veren yok felan yazmışsınız. Bugün öğleden sonra 14.00-16.00 arası 3 siparişim var.
    525254994... 13.02.2016 Toplam 640,90 TL
    TESLİMAT BİLGİLERİ

Nakliye Ücreti 7,90 TL
    Toplam 1.592,90 TL

Nakliye Ücreti 7,90 TL
    Toplam 1.044,90 TL
    TESLİMAT BİLGİLERİ

şurada kıçı kırık bir alışveriş konusunda neden yalan söyliyeyim. Çocukça konuşmayın...
  • 8 TL kargo parası çektiler.

Hesabımı özel mesajla isteyen arkadaşlar oluyor, ancak hesabımı "reel" arkadaşlarımdan birine verdim. O nedenle maalesef hesabımı veremem.

Ancak merak ettiğiniz ürünlerin sayfasını screenshot atabilirim.

Mesela ayakkabı meraklıları için lacoste ve ted baker erkek ayakkabı tam listesi foto olarak ektedir. 6 mb dosyadır bilgisayarınıza indirim zoomlayabilirsiniz.
     EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI

• amerikada tanesini 10$a sattıkları lacoste pololar türkiyede 250 TL çok zengin ya türkiye üstelik türkiyeden gidiyor ürünler

• hocam bide mont fiyatları paylaşırsan süper olur, ayakkabılar pahallı, montlarda pahallıysa hiç yarın geceyi bekleyip durmayalım.
  • Niye acilmadi bu site

• fangshadow F kullanıcısına yanıt
    cvp için teşekkürler, ocassion ve lacoste un sayfasından bazı ürünlerin kodlarını ve tanımlarını listeledim ama sanal çadır daki kodlarla aynı mı bilemiyorum.
  • W3BH3LP W kullanıcısına yanıt
    Abartmayın isterseniz, Amerika'da nerde $10?

• Bu ayakkabılara pahalı diyenleri anlamıyorum. Örnek alıcağım ayakkabılar 139- 159 TL arasında yukarda ki SS'ye göre boynerde 300 ve üstü.
    Açılsa 5-6 tane sırf ayakkabı alıcam ama bekliyoruz napalım
    Birde ceket ve montlarin goruntusunu atabilirmisiniz zahmet olmazsa...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mont
     EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Bu ayakkabılara pahalı diyenleri anlamıyorum. Örnek alıcağım ayakkabılar 139- 159 TL arasında yukarda ki SS'ye göre boynerde 300 ve üstü.
    Açılsa 5-6 tane sırf ayakkabı alıcam ama bekliyoruz napalım

N'apıcan o kadar ayakkabıyı? Savaş çıkıyo diye mi

• Fiyatlar da arttırıma gidilmiş,Geçen sene 109 a aldığım aynı ayakkabı 159 olmuş.

Kadın ayakkabı, mont ve çanta listesi de atabilir misiniz...
  • mont imajı foruma yüklenmedi sanırım.
    link veriyor ve bir süre kaçıyorum.

http://postimg.org/image/3xrfpmfjh/
  • Ölümlü dünya elde varken yiyelim,giyelim,gezelim öldükten sonra isterse altın ayakkabım olsun ne işime yarar?
    Boyner'den 1 ayakkabı alıcağıma burdan 3 tane alıyorum aynı paraya nerdeyse. :)

Alıcağım ayakkabılarda yeni model, eski modelin fiyatlarına bakıp arttı diyenler ince tabanlı olanlar onlar 2-3 yıldır var nerdeyse
  • Şimdi bu eren holdingin bahçelievler tarafında bi merkezi vardı, eskiden orda aindirim oluyordu mağazadakinden daha yüksek oranda indirim yapılıyordu yılın belli haftaları. Bu olay onun gibi mi? gitsek oraya varmıdır satış?
    En son 2007-2008 de felan gitmiştim ben galiba, internetten mi alınıyor bu fiyata sadece? Sadece netde ise fiyat hizmet güvenilir mi? Sipariş verilen ürünü doğru düzgün yolluyorlar mı?
  • 2000 liralik alisveris yaptim suanlik.. Sorun yok, onaylandi hepsi de.. Yapikredi world'e ve akbank a taksit olmuyor bilginiz olsun..
    lacoste tshirt ve polo yaka tshirt atar mısın babacan
  • Daha önce kaç paralık aldınız vip üyeler ben 1500 tl 14 parça aldım en son eylül 2015 de siz kaç liralık mal aldınızda vip oldunuz yazarsanız bilgimiz olur bizimde

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.