Şimdi Ara

EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
32
Favori
76.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biride uzunkol polo ve gömlekleri atsa. Ve 10 tane lacoste ayakkabı alacagıma bi frau bide tımberland earthkeeper alırım aynı paraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyatuzmanı -- 14 Şubat 2016; 1:18:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar uçmuş kazıklanmanın alemi yok, gecen sene 100 e aldıgım mont 179 olmus bu sene,sezon eski fiyat yeni , he oldu canım sıze hayırlı işler

EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkiwi -- 14 Şubat 2016; 1:19:26 >
  • takip+
  • Yukarıda arkadaş world e taksit yok demiş fakat ben mi yanlış yaptım. bugün alışverişleri world ile yaptım ve hepsini 3 e böldü. Tekrar kontrol edermisin.
  • Hangi kartlara taksit yapılıyor?
    İş Bankası, Garanti, Yapı Kredi, Finansbank kartlarına 3 taksit yapılmaktadır. (100 TL üzeri alışverişlerde)

sitede bu bilgi var...
  • Ürün almak isteyen bana ulaşsın yardımcı olacam

• Siperleri aldık bakalım

• Pusuya yattık bekliyoruZ

• Arkadaşlar lacoste sanal çadırdan ürün almak istiyorum.
    Vip üyeliği olupta yardımcı olacak var mıdır?
  • Fiyatlar geçen sefere oranla çok pahalı. Occasion.com.tr'den sadece 15 - 20 lira ucuz genelde. Ayrıca çoğu ürün elde kalan eski sezon ve beğenilmeyip satılmayan dandik mallar.

Çoraplarda ise kandırmaca var, 2'li 3'lü paket diye satılan çorapların fiyatları ödeme aşamasında 2'ye 3'e katlanıyor.
  • Aynen fiyatlar çok artmış gaza gelip yüklenmeyin bence...
  • Takip ettiim 2-3 ürüne baktım sıradan bir kampanya Morhipo da süpriz indirim adıyla yapılan lacoste indiriminden farkı yok fiyatların Morhipo daha avntajlı hediye çeki oluyor en azından kargo ücretsiz iade de daha kolay beden bulunursa alınacak 2-3 parça olabilir kaçırılmayacak bir fırsat yok ortada
  • l.ight trf5 aldım kargo dahil 138 tlye aldım. geçen superstepde 428 tlye görmüştüm. bedava gibi geldi.
    birde klasik 200 tllik günlük aldım oda kargo dahil 98 e geldi.
    çok uygundu bence. ama geçen sene 79a kargo dahil aldığım ayakkabıyı kargo dahil 130 a görmek üzdü beni.

edit: superstep de 359 a düşürmüş.http://www.superstep.com.tr/urun/erkek-tum-kategoriler-sneaker-light-116-1-26095403

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaidk -- 14 Şubat 2016; 12:07:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TssdR

Şimdi bu eren holdingin bahçelievler tarafında bi merkezi vardı, eskiden orda aindirim oluyordu mağazadakinden daha yüksek oranda indirim yapılıyordu yılın belli haftaları. Bu olay onun gibi mi? gitsek oraya varmıdır satış?
    En son 2007-2008 de felan gitmiştim ben galiba, internetten mi alınıyor bu fiyata sadece? Sadece netde ise fiyat hizmet güvenilir mi? Sipariş verilen ürünü doğru düzgün yolluyorlar mı?

Sanıyorum 212 avm nin ordaki yeri söylüyorsunuz.Bu fiyatlar şu an orda yok , oraya ayrı olarak yılın belli günlerinde indirim uygulanıyor(çok kalabalık olduğunu söylememe gerek yoktur sanırım)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal uyelere 11 saat sonra mi aciliyor Cadir ?

• tobreakuaro kullanıcısına yanıt
    Evet..

• Vip üye falan olayı yok arkadaşlar dün açıktı tüm ürünler ziyaretçi olarak bakmıştım hatta şuan kapalı.Lacoste ayakkabılara baktım sadece en ucuzu 109 dan başlıyordu pek cazip gelmedi bana
  • Emin misin olmadığına biz Nasıl alıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanfurkanfurkan343434

Emin misin olmadığına biz Nasıl alıyoruz

Dünden beri sen bi daha önce kaç paralık ürün aldığımı hangi tarihde sormama rağmen bi açıklama daha yapamadın gelmişsin hala vip ben diyosun herhalde egonu tatmin ediyosun he senin kartlarda platiunum karttır şimdi

• Bak sen ego mu tahmin ediyorum öyle mi bu sitede en az 10 kişi hesabıma girip aldı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.