Şimdi Ara

EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
32
Favori
76.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    stokların yenilenceğini sanmıyorum yenileyecek olsalar vip erişim vermezlerdi. vipin mantığı budur muhtemelen ama sağolsunlar forumdaki bazı arkadaşlarımız vip hesaplarını kullandırttılar. bende bi arkadaşın hesabından alacaklarımı aldım. hala alacağım birşey olursa anında dönüş yaparak yardımcı oluyorlar.
  • Belki satış taktiğidir dedim önden vipleri yollarlar sonra yıne stok çıkarırlar dıye. Bu arada hesaptaki arkadasın işi ne zaman biter bi sipariş veriyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alışveriş için hesabını paylaşabilecek var mı?
  • vip olan verebilirmi acaba üyeliğini rica etsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfurkanfurkan343434

Ürün almak isteyen bana ulaşsın yardımcı olacam

Furkan hocama tşk ederim. Sayesinde vip girişinden alışverişimi yaptım.
    Bu iyiliği de karşılıksız yaptığı içinde ayrıca teşekkür etmek lazım.
  • Vip üyelik verebilecek arkadaş var mı bizde faydalansak acaba çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 14 Şubat 2016; 16:10:32 >
  • İşim bitsin sahibi verır bı 20dk kaldı

• Arkadaslar kullanmak icin vip uyelik alabilir miyim, tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 14 Şubat 2016; 15:59:07 >
  • Hesapta kım var suanda. Her kımsen eica edyorum bekle senınkılerı yanlıslıkla ben alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyatuzmanı -- 14 Şubat 2016; 16:02:04 >
  • Vip musteri olarak giris yaptik uzun kuyruk timsah logolu 2-3 gomlek aldim metrobuste elitlik taslayacagim herkese

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahına seven üstüme vip atsın

• Vip üyeligi olan varsa, 10 dk için rica etsem

• Ben vip üyelik istemiyorum içeride nike air max var mı diye merak ediyorum. Bu soruyu cevaplarsanız benim için yeterli.
  • Pahalı giyinenler için ucuz orta seviye için pahali

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Abartmayın isterseniz, Amerika'da nerde $10?

neresi abartı? çoğu tj maxx gibi alışveriş zincilerinde 9-10$ a düz renkli çeşit çeşit markalı pololar var hatta daha daha uygun fiyatlara bile var, outletten bahsetmiyorum bile, senin türkiyede eski sezon seri sonu olan outlet mağazada markalı düz renk pololara verdiğin para bile en az 50 tl den başlıyor yalan mı, üstelik türkiyede üretilen ürünler bunlar hepsi amerikaya ihraç ediliyor bakıyorsun etikete made in turkey yazıyor, kahrediyorsun türkiyedeki fiyatlara

• Arkadaşlar yok mu yardıımcı olacak bi arkadaş
  • Gece ye hazırlık amaçlı ürünlere bakmak istiyorum .. Vip üyeliği olan biri yardımcı olursa sevinirim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 14 Şubat 2016; 16:54:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W3BH3LP

quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Abartmayın isterseniz, Amerika'da nerde $10?

neresi abartı? çoğu tj maxx gibi alışveriş zincilerinde 9-10$ a düz renkli çeşit çeşit markalı pololar var hatta daha daha uygun fiyatlara bile var, outletten bahsetmiyorum bile, senin türkiyede eski sezon seri sonu olan outlet mağazada markalı düz renk pololara verdiğin para bile en az 50 tl den başlıyor yalan mı, üstelik türkiyede üretilen ürünler bunlar hepsi amerikaya ihraç ediliyor bakıyorsun etikete made in turkey yazıyor, kahrediyorsun türkiyedeki fiyatlara

hocam bahsettiğiniz marka Lacoste olamaz, tommy vs olabilir ama lacoste olamaz çünkü fransız malıdır. Tüm dünyadaki fiyatları aşağı yukarı standarttır ve aldığım ürünler bugüne kadar hep "made in france" idi.

• furkandr kullanıcısına yanıt
    Fransa üretimi olduğuna emin misin ? Ben hiç Türkiye de Fransa üretimine denk gelmedim. Sadece özel bir serisi öyle diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece ye hazırlık amaçlı ürünlere bakmak istiyorum .. Vip üyeliği olan biri yardımcı olursa sevinirim ...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.