Şimdi Ara

EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
32
Favori
76.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vip üyeliği olan yardımcı olabilir mi 15 dakka sonra şifresini değiştirebilir.
  • arkadaşlar eşime söz verdimde, galiba beden kalmayacak :) uygun olan varsa modelim belli 5-6 dakikaya alışverişimi bitiririm, bi el atın size zahmet .
  • alınık vip üyelik arkadaşlar :d
  • Uygun olan varsa VIP üyelik kullanmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vıp üyelik ödünç verebilecek arkadas var mı?
  • içeriye giren bir arkadaş lütfen bir kaç fiyat örneği versin
    ona göre bekleyelim.
  • O değilde eren holding bu vip üyelik olayıyla cidden batırdı .. Kaç yıldır bütün giysi ayakkabılarımı vs. hep lacoste alıyorum .. Sanal çadırdan da en son 7 parça almıştım .. kaç aydır bekliyordum .. bazı kişileri vip olarak belirlemişler .. eğer gece stokları yenilemezlerse büyük bir haksızlık olur ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Designer*

O değilde eren holding bu vip üyelik olayıyla cidden batırdı .. Kaç yıldır bütün giysi ayakkabılarımı vs. hep lacoste alıyorum .. Sanal çadırdan da en son 7 parça almıştım .. kaç aydır bekliyordum .. bazı kişileri vip olarak belirlemişler .. eğer gece stokları yenilemezlerse büyük bir haksızlık olur ..

10 parça ve 1500 üstüde de ben alışveriş yapmıştım gene olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkandr

quote:

Orijinalden alıntı: W3BH3LP

quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Abartmayın isterseniz, Amerika'da nerde $10?

neresi abartı? çoğu tj maxx gibi alışveriş zincilerinde 9-10$ a düz renkli çeşit çeşit markalı pololar var hatta daha daha uygun fiyatlara bile var, outletten bahsetmiyorum bile, senin türkiyede eski sezon seri sonu olan outlet mağazada markalı düz renk pololara verdiğin para bile en az 50 tl den başlıyor yalan mı, üstelik türkiyede üretilen ürünler bunlar hepsi amerikaya ihraç ediliyor bakıyorsun etikete made in turkey yazıyor, kahrediyorsun türkiyedeki fiyatlara

hocam bahsettiğiniz marka Lacoste olamaz, tommy vs olabilir ama lacoste olamaz çünkü fransız malıdır. Tüm dünyadaki fiyatları aşağı yukarı standarttır ve aldığım ürünler bugüne kadar hep "made in france" idi.

nasıl olamaz? niye olmasın? designed in france made in turkey, ucuz işçi gücü neredeyse orada üretilir, %90ıda türkiyedeki fabrikalarda üretiliyor lacoste hugoboss vb markalar, düzgün işçilik olduğu için, emin olun fransada üretilmiyor türkiyede üretiliyor veya peru vb ucuz işçi gücü düzgün işçilik nerdeyse, türkiyede ürettir istersen etikete made in france istersen made in usa yazdır yapmadıkları şey mi

• Arkadaş benim hesabımdan alışveriş yapan Faruk Güngören'de oturan isimli arkadaş kim benimle irtibata geçebilir mi rica etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanfurkanfurkan343434 -- 14 Şubat 2016; 18:05:13 >
  • Fiyatlar aynı son sanalcadırla 129

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanfurkanfurkan343434

Arkadaş benim hesabımdan alışveriş yapan Faruk Güngören'de oturan isimli arkadaş kim benimle irtibata geçebilir mi rica etsem

hesabı pm den banada verebilir misiniz :(
  • Şuan şifre veremiyorum karışıklık oldu çözmeden olmaz

• Arkadaslar @furkanfurkanfurkan343434

Arkadasimizin hesabinda ki siparisiyle ilgili bir sorunu var, Faruk Toktaş isimli arkadaş kendisine ulaşabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfix

Arkadaslar @furkanfurkanfurkan343434

Arkadasimizin hesabinda ki siparisiyle ilgili bir sorunu var, Faruk Toktaş isimli arkadaş kendisine ulaşabilir mi acaba?

Tanıyan varsa bana ulaşsın lütfen

• Adam bi tskr edecekdir heralde.yakinlardadir gelir birazdan.iyi niyeti icin arkadasa tskr. @furkanfurkanfurkan343434

• bakalım pek umudum yok ama.
  • sıradayız furkanım
  • Arkadaşlar şuan veremiyorum sorunu çözmem lazım

• 5 saattir siradayim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.