Şimdi Ara

EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
32
Favori
76.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kaldı mı bişeyler, geceyi beklemeye değer mi ?
  • Vip hesabi olan varsa verebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VİP çılerden ses gelmiyor.Malı götürdüler mi yoksa ?
  • Benim vip hesapla saat 4 den beri alisveris yapiliyor nerden baksan 6-7 bin lira oldu akrabalar arkadaslar vs size bisey kalmadi diyebilirim kalan mallar patates

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vip arkadaslar bari bi iki ekran fotosu paylasinda gorelim de ah etmeyelim bosuna beklemeyelim.fiyatlar ne.alemde.acaba

• Arkadaslar lacoste ayakkabilar arkadaslarin da dedigi gibi oldukca vasat. Zor ayakkabi eskitmeme ragmen 2 ay gibi kisa bir surede deforme olmaya basladi bile..

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    Benim kullandigim (forumdan bi arkadastan aldigim) hesapta sirf ben 2000 tlye yakin alisveris yaptim baskalarida yapmis baya alisveris o hesapta 8-10 bin tl alisveris vardir. Zaten gomleklerde beden kalmadi dogru duzgun 39-43 arasi cok nadir. Cok guzel gomleklerde ya xs yada xxxl gibi modeller kalmis. F/p iyi olan ayakabilarinda cogu numarasi tukenmis ama cok ayakkabi oldugundan isinize yarar birsey bulma ihtimaliniz daha yuksek. Coraplar bile tukenmis corap alamadim. Diger aksesuarlar var ama onlara pek ragbet olmamis anlasilan. Kadin ve cocuk kategorisini hic bilmiyorum dediklerim hep erkek icindi. İyi alisverisler insallah stoklari guncellerler kimse magdur olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En ucuz ürün 40 liraya kısa kollu tişört tırt

• dünya çapında lacoste %25 in altında indirimin altına girmez böyle bir stratejileri var. bayilerine de bu konuda sözleşme imzalatıyor.sanal çadır da bakalım nasıl olacak?
  • arkadaş ne kadar yavaş site , site çöktü :D
  • Site şimdiden pert
  • Vay arkadaş geçen de kaçırdığım bi ayakkabı vardı yine gelmiş yine hüpletmişler daha indirim başlamadan ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Benim vip hesapla saat 4 den beri alisveris yapiliyor nerden baksan 6-7 bin lira oldu akrabalar arkadaslar vs size bisey kalmadi diyebilirim kalan mallar patates

doğru söylüyor arkadaş boşuna uykusuz kaldık dişimizin kovuğuna yetecek indirim yok hatta bindirim den indirim olmuş resmen piyasa fiyatlarından hallice biraz okadar aman aman bişeyler yok
  • Beyler 7 dk kaldı çok heyecanlıyım
    Yılbasına girerken bu kadar heyecanlanmamıstım

• aç aç aç aç aç aç aç aç
  • Bende 5 dk önce açıldı ama site çöktü çökecek, sayfa açmıyor..

• alan çıksın kasıyor
  • Site açılmıyor.
  • site çöktü beyler
  • 23:30 da açıldı zaten neyı beklıyosunuz kı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.