Şimdi Ara

EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
32
Favori
76.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 tane ayakkabi ihtiyacim var acilsin site alirim bidane lacostedan bu arada numaralarda farklilik gosteriliyor mu acaba? Mesela nike 44 giyiyorum. Lacoste kac almam.lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok merak ettim indirimleri. Umarım kaçırılmayacak indirimler vardır. Bekledigimize degsin. Lacoste ayakkabilarin kaliplarinda degisiklik var mi? 2 yildir falan giymiyordum eskiden diger markalarla ayni kaliplari vardı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • furkanfurkanfurkan343434 F kullanıcısına yanıt
    Hocam benide eklermisin sıraya rica etsem

• Ya kardeş hesabını verdiğin adamlara iyilik ediyorsun da vermediklerinin hakkına giriyorsun.

• Arkadaşlar şuan veremiyorum nedeni sipariş adresleri karıştı Faruk Toktaş A ulaşmam lazım bende yardımcı olmak isterim

• Bomba ürünler yok hep sıradan ürünler
    Gömleklerde işe yarar slimfitlerde ürün kalmamış
    Polo lar çok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: W3BH3LP

quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Abartmayın isterseniz, Amerika'da nerde $10?

neresi abartı? çoğu tj maxx gibi alışveriş zincilerinde 9-10$ a düz renkli çeşit çeşit markalı pololar var hatta daha daha uygun fiyatlara bile var, outletten bahsetmiyorum bile, senin türkiyede eski sezon seri sonu olan outlet mağazada markalı düz renk pololara verdiğin para bile en az 50 tl den başlıyor yalan mı, üstelik türkiyede üretilen ürünler bunlar hepsi amerikaya ihraç ediliyor bakıyorsun etikete made in turkey yazıyor, kahrediyorsun türkiyedeki fiyatlara

Tj maxxte nike tommy adidas vb satılır

Lacoste satılmaz, outlette us polo vs 10 dolar 5 dolar ama made in turkey yazmaz...

Made in turkey görmek istiyosan burberrynin 4000 dolar trikolarına çantalarına bakabilirsin

Amerika dahil hiç bi yerde lacoste 5-10 dolara alınmaz çünkü en az ihraç fazlası mal üreten ve az sayıda ürün üreten bir firma

Lütfen insanları az bilginizle ülkesine kin kusturmaya çalışmayın

• VIP vs. boşuna beklemeyin, çözülmez o sorunlar gece 12'ye kadar.

O kadar Lacoste ayakkabı almayın, 2 ayda dağılıyor ayakkabı diyoruz adamlar yine bilmeden, okumadan alacağım yazmış.

• Renji Abarai kullanıcısına yanıt
    Konu başından beri yazmayayım diyorum gerçi yazan arkadaşlar var lacoste bencede ayakkabı markası değil. Ayakkabımın tabanı eridi böyle söyleyeyim size rahatlık olarakda bazı ayakkabıları çok sert. Bana kalırsa giyim kategorisinden bakın ayakkabıda başka markalara yönelin tabiki sizin seçiminiz ama görüşlerimi paylaşmak istedim

• RecepB10 R kullanıcısına yanıt
    Anladim recep kardes dikkate alacagim

• Gece 00:00 da alisveris yapacak arkadaslara ithafen;

Evet, ben de VIP olayindan faydalanip yaklasik 3000 liralik bi alisveris yaptim, sagolsun arkadaslar.
    Fakat soyle bir durum var, bu VIP olayi pek iyi olmamis, soyle ki hemen hemen en iyi urunleri, bedenleri ve stoklarini hemen hemen tukettiler (tukettik)

2-3-4 bedenler bitti gibi birsey hemen hemen triko ve polo larda.
    Gomleklerde 41 felan da bitti gibi birsey.
    Ayakkabilarla ilgilenmedigim cinib akmiyorum. Eger stok yenileme yapmazsa Lacoste cok yanlis olur, haksizlik olur.
  • Merhaba, vip hesabı olan verebilir mi rica etsem
  • Baktik burda bisey yok magazaya giderim artik

• vip hesabımla giriş yapıyorum fakat ürünler açılmıyor. sayaç var sadece ekranda
  • cerbil kullanıcısına yanıt
    (Fısıldayarak) vip hesabın yok dostum
  • gecen sefer adam gibi alışverişi de yaptık, bu kez nedir vip arkadaş..Almıyorum uyuz oldum bu ne ya..
    Ulan bizde 1500 liralık aldık 6 ay önce, valla 2000 ve üstü yapanlara vip verdilerse milletçek boşuna ağlıyoruz abi
  • lacoste tan en son alinacak sey ayakkabı.

• vip ne ln viptirin gidin.

• Tam alacagımı almıştım ödeme sayfasındaydım kartı kabul etmedı. Sayfayı yenıledım o sırada birisi vip in şifresini değiltirmiş :D ...ulan ... Giymiyorum lan çıplak gezıcem lcw giyicem giymiyorum

• iade olayının çok sancılı olduğuna kesinlikle katılıyorum. İadesini bir türli yapamamışlar. İhtiyacınız kadar alın derim
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.