Şimdi Ara

EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.170
Cevap
32
Favori
76.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardes sen iyimisin, @furkanfurkanfurkan343434 kullanici adli arkadasin hesabina dunden beri giris yapiyorum, sorunsuz yaptim alisverislerimi. Kendisi VIP uye, dun ilk saatlerden beri hesabindayim arkadasin, sorunsuz. Sagolsun her mesajada cevap veriyor vallahi.
  • Tşk ederim iyi alışverişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: furkanfurkanfurkan343434

Emin misin olmadığına biz Nasıl alıyoruz

Dünden beri sen bi daha önce kaç paralık ürün aldığımı hangi tarihde sormama rağmen bi açıklama daha yapamadın gelmişsin hala vip ben diyosun herhalde egonu tatmin ediyosun he senin kartlarda platiunum karttır şimdi

hocam iyimisin Allah aşkına adam anında pm e dönüş yapıyor hesabını verdi bi saat bende kaldı sorunsuz yaptım alışverişimi akşamda şifreyi söylerim kargo takibinizi kendiniz rahat rahat yaparsınız modunda adam. sen hala dalga geçiyorsun. @furkanfurkanfurkan343434@travegostar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaidk -- 14 Şubat 2016; 13:18:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: askilicalp

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Emin misin olmadığına biz Nasıl alıyoruz

Dünden beri sen bi daha önce kaç paralık ürün aldığımı hangi tarihde sormama rağmen bi açıklama daha yapamadın gelmişsin hala vip ben diyosun herhalde egonu tatmin ediyosun he senin kartlarda platiunum karttır şimdi

hocam iyimisin Allah aşkına adam anında pm e dönüş yapıyor hesabını verdi bi saat bende kaldı sorunsuz yaptım alışverişimi akşamda şifreyi söylerim kargo takibinizi kendiniz rahat rahat yaparsınız modunda adam. sen hala dalga geçiyorsun. @furkanfurkanfurkan343434@travegostar

Tşk ederim

• Daha ne diyim valla, @furkanfurkanfurkan343434 kullanicisi arkadasinin hesabi.

Sagol kardesim @furkanfurkanfurkan343434
     EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI
  • Beden kalmadı dıymı gömlek ve trikolarda....

• quote:

Trave güzelce istesen sanada verirdim şifreyi ama sen ego mu tahmin ediyorsun yazmışsın ve mesajınızda görmedim insanlık hali görmemiş olabilirim

Dostum sana ben hiç dedimmi atıyosun tutuyosun sana 2 kez yazdım dedim kaç paralık daha önce aldında vip yapmışlar seni cevap vermedin ben daha eylülde geçtiğimiz 1500 tl ürün aldım he ona göre kıyaslayacaktım eğer zahmet olmaz ise bende bi bakmak isterim ürün almak için verebilirsen sevinirim siparişde kendi adresimi giteceğim dimi dostum senden alanlarda öyle yaptın dimi kardeş

• Adresi değiştiriyorsun sana geliyor elinden geldiği kadar yardımcı olacam sırayla çünkü sepete eklenince ürün başkası alırken siliniyor elimden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalışacam

• Vip hesabı olan arkadaş gönderebilir mi bir bakalım içeriye
  • Arkadaşlar hesapta sepetteki ürünler kiminse alsın başkası bir ürün alınca siliniyor bilginiz olsun

• Arkadaşlar lütfen tartışmayın rica ediyorum

• Pm alabilirmiyim kardeşim

• Vip hesabı olup bakmam için gönderebilecek arkadaş varsa sevinirim. 10 dk içinde şifrenizi değiştirebilirsiniz. amacım sadece bakmak
  • furkanfurkanfurkan343434 F kullanıcısına yanıt
    şifrenizi bana da pm atar mısınzı ürünlere bakmak istiyorum, ona göre akşam pc başında bekleyeceğim
  • neye göre vip giriş verildi acaba merak ediyorum
  • Bir tane 40 beden gömlek bırakmamıssınız herkese tesekkurler :(

• iki senedir bunlardan bişi almıyorum o yüzdenmi vip yapmamışlar ayıp yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna4756

neye göre vip giriş verildi acaba merak ediyorum

6 ay önceki kampanyada aldığın ürünlere göre vip üyelik yapıldı

• hiç 4 m tshirt kaldımı :D
  • YA NAPTINKZ BOYLE HIC BI SEYDE BEDENIM YOK. Saat 12 DEN SONRA STOKLAR YENİLEMİR Mİ ACABA

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.