Şimdi Ara

EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
32
Favori
76.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlarhttp://www.erenholdingcadir.com/ böyle bi site denk geldim aslı nedir bence dolandırıcı site
  • quote:

Orijinalden alıntı: ds4

quote:

Orijinalden alıntı: 06Ankara06FB

Ted baker erkek ayakkabı fiyatları nasıl arkadaşlar görebilen varsa söylesin lütfen

ted baker muddi deri 219/ kumaş 189 idi yanlış görmediysem

Ted Baker
    Byran
    458,00 259,00

Ted Baker
    Byran
    358,00 189,00

Ted Baker
    Sealls2
    458,00 279,00

Ted Baker
    Torsdı 3
    458,00 239,00

Ted Baker
    Hontarr
    568,00 289,00

Ted Baker
    Ted Baker aback 3
    189,00 99,00

Ted Baker
    MUDDI
    438,00 219,00
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06Ankara06FB

Ted baker erkek ayakkabı fiyatları nasıl arkadaşlar görebilen varsa söylesin lütfen

Ted Baker
    COMPTAN
    498,00 299,00

Ted Baker
    Torsdı 2
    288,00 99,00

Ted Baker
    Muddı
    438,00 219,00

Ted Baker
    Muddı
    438,00 219,00
  • 3 alışveriş yaptım epey masrafa girdim.
  • Önceki kampanyada 49 TL olan polo yakalar 69 TL olmuş.

129 TL'ye satılan gömlek başka sitede 109 TL'ydi.

Araştırmadan ürün alanlara ve Lacoste ayakkabı alanlara geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trabzon61_66 T kullanıcısına yanıt
    6 ay önce Pladis almıştım 139a
  • Alışveriş yaptığını veya yapabildiğini iddia eden arkadaşlar ekran görüntüsü atabilir mi ..

Ayakkabı , polo vs .. bu fiyatları herkes görebiliyor zaten ..

Ayakkabı fiyatları cidden çok yükseltmişler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 13 Şubat 2016; 19:14:52 >
  • alisveriş yapan yok yapamaz da, ürünlerin fiyatlari öyle aman aman bir indirim yok markafoni morhipo vb sitelerin verdigi günlük kampanyalardan farki yok gibi yinede bekleyip görmek lazim..
  • geçen sene eylülde 1500 tllik mal aldım nasıl vip olmadık hayret aldıklarını idda eden arkadaşlar bugün demekki 10000 tl lik mal falan aldıda mı vip oldu yoksa ayakmı yapıyorlar ben 14 parça ürün aldım alayı lacoste idi o zaman ortalama 100 tl civarı açılmamış 2 kutu ayakkabım var onlar zaten çok iyi fiyata almıştım 99 tl 89 tl 380 tl idi satışı bence bu işde bir bit yeniği var vip hikaye he vip olan birisi ekran resmi atsa mesela ürünü sepete atsın ödeme aşamasına gelsede bizde anlasak
  • Katılıyorum bende hiç kimsenin alışveriş yapamadığını düşünüyorum.
  • sipariş vermede bi problem yok. ancak ürünler pahalı.
     EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI
  • öyle çok sıcak değil ben de biraz alışveriş yaptım
  • hahah yapamaz edemez dıyenler çok bılıyor kapak etmiş adam
  • Ne beden kaldı ne bi şey. Bu saatten sonra herkese açsalar nolur...

• bir şey yok ...

EREN HOLDİNG SANAL ÇADIR AÇILDI
  • kargo ne kadadr acaba keşke ücretsiz olsa... Fiyatlar pek hesaplı gelmedi bana gördüğüm kadarıyla... Aklımda kaz tüyü şişme mont var motorcu tarzı eğer orda varsa almayın ben alıcam :)
  • fangshadow F kullanıcısına yanıt
    Nasıl vip olunuyor nette araştırdım ama net bir bilgi yok. ürün stokları nasıl tükeniyor mu hemen?
  • beyler kim ne aldı ya da alıyo da beden kalmadı
  • Arkadaşlar zaten güzel modeller beden sıkıntılı 4 5 beden olmadan satışa sunulmuş.ilgi fazla olunca adamlar çok düşük fiyatttan satmamaya başladılar.ben istanbulda sonradan kurulan çadırdan alabilmeyi isterdim.6 ay önceki sanal çadırdan fark göremedim.fiyatların özellikle lacoste ayakkabılarda çok arttığını söyleyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog1984

Nasıl vip olunuyor nette araştırdım ama net bir bilgi yok. ürün stokları nasıl tükeniyor mu hemen?

Nasıl vip olunduğunu bilmiyorum. Sanırım online değil, mağaza siparişlerimin fazla olması nedeniyle vip olmuş olabilirim çünkü genelde lacoste almıyorum eren holdingin diğer markalarından alıyorum dolayısıyla sanal cadır sipariş sayım çok daha azdır, çok sanalcadır siparişi olup vip olamadığını idda edenler doğruysa demek ki sanal değil mağaza siparişleri önemli vip olmak için.

Açıkcası vip olayı iyi oldu zaten ilkel bi websiteleri var ve yoğunluk nedeniyle kilitleniyordu bir ürün alamıyorduk ilk saatlerde. Sırf merak için gelenlerde olduğundan site büyük bir yoğunluğu kaldıramıyordu.

Stoklara gelince eskiden 1-2 saat içinde tüm stoklar tükenirken şu an tükenen ürün görmedim. Stoklar duruyor ve bence vip üyeliği olan bir çok kişi vip olduğunu bilmiyordur.

Düzgün bir duyuru yapmadılar , sallamasyon bir mail attılar ve mailde zaten spamdaydı.

Fiyatlarsa vipten önce daha iyiydi. 6 ay öncesine göre her üründe 30-50 lira civarında zam var.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.