< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Eren Holding Sanal Çadır Açılmış! (9. sayfa)
-
-
merhaba. benim tarafımdan dolandırılma ihtimaliniz yok. adım soyadım telefon numaram belli :) sipariş verdikten sonra adres değişikliği mümkün değil.iade konusunda da üyeliğe ihtiyacınız yok. faturasıyla ürünü kargoya veriyorsunuz o kadar.
bir kaç sene evvel şöyle bir sıkıntı olmuştu. arkadaşın biri 8-9 ay sonra ürünü incelemeye göndermiş.ürün red edilmiş. firmada ürünü bana gönderdi. bende arkadaşı buldum ve bir şekilde ona ulaştırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osgour -- 8 Ekim 2020; 11:1:56 > -
birileri sepeti ve adresleri sürekli siliyor...
Bir ayakkabı alıcaz alamadık gitti ben atıyorum sepete hemen ödemeye gidene kadar siliniyor neyse.
Sağol yine de kardeş teşekkürler
-
Eren çadırı kulak arkasına kurmuş bu sene, niyet anlaşıldı...
-
quote:
Orijinalden alıntı: yanıyorEren çadırı kulak arkasına kurmuş bu sene, niyet anlaşıldı...
Şifre patladı.
-
fiziki nezaman açılıyor?
-
Adı üzerinde sanal çadır 😊
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
fiyatlara bakmak icin kullandım teşekkürler. ama neden lacoste çorap?
-
Seker hastası oldugumdan modal çorap kullanıyorum, en ucuzu oydu :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
penti den alin modal kullaniyorsaniz.
-
bir kere alışveriş yaptım iki ayakkabı almıştım bu kadar insan alıp ses çıkarmasa kesin sahte ürün derdim, o kadar kötüydü. O günden sonra bir kere bile sitesine girmedim.
-
Bir arkadaş şifreyi değiştirdi sanırım, alışverişini yaptıysa eski haline getirsin değiştirmekle uğraşmayayım.
-
bu neymiş diye baktım 1000 liraya mont alıyorlar, o parayı verdikten sonra sırf markası var diye dandik mont mu alınır yav?
-
Şifreyi değiştiren kazmaya inat bu üyeliği de paylaşıcam, fatih0205etgmailnoktacom 9588687135 ile kullanabilirsiniz, satın alırken sepete dikkat, adres eklemeyi unutmayın:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şifreyi değiştiripte alışveriş yapmaya bir arkadaş var, hacker falan mı oluyosun şifre değiştirince:) Ya sabır ne kıt zekalar var..
-
kullanmak isteyen olursa PM atsın böyle olmayacak.Değiştirip duruyor bi saf...
-
Ben en de attım ama şifreyi alamadım bir ayakkabıya bakıp cikicam🤭🤭
-
VIP hesabı olan var mı acaba? Yardımcı olabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X