Şimdi Ara

eren tekin hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğiniz üzere otomobil dünyam diye bir sitede editör. merak ettiğim bu arabaları nereden temin edip test ediyor? bu işte tek başına mı acaba? sitesinde hakkımızda kısmında sadece kendisinin ismi geçiyor. var mı beni aydınlatabilecek biri?

• Sinek uçar yazı kalır xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Sinek uçar yazı kalır xd

ifşa oldun liseli el salla
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanakp

quote:

Sinek uçar yazı kalır xd

Salladım gördün mü?

• quote:

quote:

quote:

Sinek uçar yazı kalır xd

Salladım gördün mü?

bir bamya gördüm sanki?
  • Firmalar lansmanlara çağırıyor ilk test için, detaylı test için yine test araçlarını yolluyorlar 2-3 günlüğüne onlarda kalıyor.Bildiğim kadarıyla yakıt parasını ceplerinden veriyorlar.
  • BekleGeliyorum kullanıcısına yanıt
    anladım peki bu sitenin başında tek bu adam mı var? bide nasıl para kazanıyor?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sinek uçar yazı kalır xd

Salladım gördün mü?

bir bamya gördüm sanki?

oooooooo ye men manyak laf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Witcher -- 1 Şubat 2014; 13:32:54 >

• quote:

Tek olduğunu sanmıyorum bu test videolarının montajı, sitenin masrafları, yakıt masrafı var.Ad bl.ock olduğu için bilmiyorum sitesinde reklam varsa ondan gelir elde edebilir.Hepsinden önce bu işe giren kişi aşırı bir araba aşkı olması lazım yoksa olmaz.Çünkü otomobil dünyam, oto-park gibi siteler tv ye bağımlı değil.Başka iş yaparak hayatlarını kazanıyorlar.

Oto-park.com u biliyorum firmalara mail atıp araba istiyorlar.Her firma araba göndermiyor.Sebebi ise bu adamlar araba kötüyse kötü her yönden ele alıyorlar.8.etap gibi falan katolog bilgisi vermiyorlar.Yada arabayı takipçileri, yakın çevrelerinden temin ediyorlar.Ve bu işten hiç gelirleri yok tersine eksideler ama araba aşkı başka işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekleGeliyorum -- 1 Şubat 2014; 13:38:55 >

• Anladım çok teşekkür ettim bilgilendirmen için.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

quote:

Tek olduğunu sanmıyorum bu test videolarının montajı, sitenin masrafları, yakıt masrafı var.Ad bl.ock olduğu için bilmiyorum sitesinde reklam varsa ondan gelir elde edebilir.Hepsinden önce bu işe giren kişi aşırı bir araba aşkı olması lazım yoksa olmaz.Çünkü otomobil dünyam, oto-park gibi siteler tv ye bağımlı değil.Başka iş yaparak hayatlarını kazanıyorlar.

Oto-park.com u biliyorum firmalara mail atıp araba istiyorlar.Her firma araba göndermiyor.Sebebi ise bu adamlar araba kötüyse kötü her yönden ele alıyorlar.8.etap gibi falan katolog bilgisi vermiyorlar.Yada arabayı takipçileri, yakın çevrelerinden temin ediyorlar.Ve bu işten hiç gelirleri yok tersine eksideler ama araba aşkı başka işte.

Aynen bende Oto-park.com u örnek gösterecektim , büyük ihtimal aynı mevzu Eren Tekin içinde geçerlidir ...

Hatta Oto-park.com bu konu hakkında çektikleri videolar var orada daha detaylı öğrenebilirsin ,

• Biz gönderiyoruz o arabaları onlara kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmalardan istiyorlar tanıtım için. Araç onlara full depo geliyor. Sonraki depolar onlara ait

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.