normal unique silahlar her zaman parlar fakat forgotten temple kutularından çıkan unique ler (dark vane,smite hammer,hanguk sword,hell breaker,enion bow,wreath of erenion,glacier erenion,lighting erenion,rons staff) +6 da parlamaya başlar.
Peki o zaman ben erenionumu basmak için +6 yapacam. Büyük ihtimalle yanacak öyle mi?
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
normal unique silahlar her zaman parlar fakat forgotten temple kutularından çıkan unique ler (dark vane,smite hammer,hanguk sword,hell breaker,enion bow,wreath of erenion,glacier erenion,lighting erenion,rons staff) +6 da parlamaya başlar.
+1
quote:
Orjinalden alıntı: _atr_
ZZZZZZZZZZZZZzzzzZZZZZZZZzzz
hor hor ,ZZZZzzz
ne yuapmaya çalışıyorsun bebe olduğunu göstermeyemi?
quote:
Orjinalden alıntı: numand
quote:
Orjinalden alıntı: _atr_
ZZZZZZZZZZZZZzzzzZZZZZZZZzzz
hor hor ,ZZZZzzz
ne yuapmaya çalışıyorsun bebe olduğunu göstermeyemi?
İsterse bebek olsun,hiç bir insanın hiç bir insana hakaret etmeye hakkı yoktur..(Dalga geçmek dahil..)
uniqeler normalde +0 da yanar ama bazı uniqeler +6 da yanmaya başlıyo bunuda açıklayım eskiden ft vardı ft kutusundan düşen uniqe itemler +6 yanıyo herkesi aydınlattım herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: z4ny
uniqeler normalde +0 da yanar ama bazı uniqeler +6 da yanmaya başlıyo bunuda açıklayım eskiden ft vardı ft kutusundan düşen uniqe itemler +6 yanıyo herkesi aydınlattım herhalde
afferın cok aydınlandım nurlandım hatta doydum bılgıye artık 1 yıl bısı ogrenmem
sadce warior silhalar +0 dayken yanı bide bazı pires silahları skull hammer gibi.... hiç bi unıq item +3 oldugunda yanmaz ya +0 da yanar ya da +6 yanar arasında yanmaz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme