Şimdi Ara

Erepublik Büyük Yükseliş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde Habertürk'te haberi çıktı oyunun.Oyunda 9000 kişiydik 8. sıradaydık ve bu haberden sonra 16000 kişiye yaklaşıp 2. sıraya geçtik.Hedef ilk sıra!

Çikan haber:http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/728819-turkiye-saldiri-altinda
    Kisaca bahsetmek gerekirse eRepublik, çok oyunculu, web tabanli, size ikinci bir yasam sunan bir oyundur. Oyun, 2007'nin sonunda kullanima sunuldu. Aralarinda Türkiye'nin de bulundugu çesitli ülkeler arasinda yasanan politik, ticari iliskileri farkli bir boyutta simüle etmektedir. Oyunda ayrica savas modülü de bulunmaktadir.Oyunda ilerledikçe rütbelenirsiniz.

Şu e-sim denilen oyun falan Erepublik'in taklididir arkadaşlar.Erepublik bu tarz oyunlarda en eski ve en oturmuş oyundur.

Bu oyun online strateji oyunu tarzinda fakat bu oyunun digerlerinden farki ordu olarak toplu operasyonlar yapilmasi ve chat kanallarindaki ortamin çok iyi olmasi :) Bunların yanında oyunda gazete açıp yazdığınız makalelerlede isminizi duyurabilirsiniz.Gerçekten sosyal anlamda diğer oyunlardan farkı var.Ayrıca milli duyguları ön planda tutan bir oyun.

Bu linkten gelirseniz kaydolunca direk arkadaş listeme ekleneceksiniz.Ben de size direk yardım edebileceğim.: Erepublik Kayıt!

Ben size yardım edeceğim fakat ben offline olduğumda bu makaleden oyunun ayrıntılarını öğrenebilirsiniz. Türkiye nin En Büyük Oyuncu Rehberi

Ayrica chat.mibbit.com dan Rizon serverını seçip kanal adına #TGO yazıp girerseniz orada anlamadiginiz herseyi size anlatirlar.Bunun dışında #turkish.legio Türkiye'nin resmi kanalıdır.Buraya girip yeni başladığınızı belirtirseniz herkes destek olacaktır.

Oyuna baslayinca TGO(Türkiye Gelisim Ordusu) na katilmaniz önerimdir.

Bulgaristan ile savaş halindeyiz şu anda.Ya onlar silinecek ya da biz!

Su anda oyunda en büyük 2. ülke konumundayiz.Şavaştığımız Bulgarlar ise peşimizde 3. sırada.Sizide bekliyoruz...

EREPUBLİK KAYIT!

SS'ler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem-E -- 19 Nisan 2012; 19:25:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.