Şimdi Ara

eRepublik - Web tabanlı simulasyon oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiye Haritası
    Dünya Haritası
    Resimli Anlatım
    eRepublik Türkçeleştirme scripti

Erepublik - Web tabanlı simulasyon oyunu

http://www.erepublik.com

Peki neden bu siteye üye olalım? Bize faydası nedir?
    1. Gerçek dünyada bulunan ülkelerin oyun içerisinde yer alması
    2. Türkiye'ye destek verilmesi (Sanal alanda sesimizi duyurmak -Biz burdayız diyebilmek!!!-)
    3. Şirket kurup patronluğun tadını çıkarabilirsiniz (Kar/zarar etme, ürün satma gibi) veya fazla zamanınız çalışan olarak devam edebilirsiniz.
    4. Parti kurup iktidarda söz sahibi olabilirsiniz - Gerek Türkiye'de gerekse Avrupa'da - (Şu an başka hiç bir yerde yok!!!)
    5. Orduya katılıp kahraman olma ve savaşçı olarak hayatını kazanma imkanı
    6. Kendi gazeteni çıkarıp bağımsız ve özgür olarak haber yapma imkanı (Sırf bunun için bu oyun oynanabilir "özgür düşünceye yer veriyor olması")
    7. Forumlarda gerçek tartışma ortamının bulunması (gerek Türk gerekse yabancı oyuncularla)
    8. Sahip olduğu basit ingilizce ile kolaylıkla eDünya'ya adapte olma imkanı

Peki anladım fakat ben gelmeden önce neler oldu? Bi öğrenebilirmiyim?
    Tabiki. Şu an itibariyle Türkiye sınırları itibariyle Yunanistan ve İsrail'i kontrolü altına almış durumda tıpkı Osmanlı İmparatorluğunun gelişme dönemindeki gibi
    sınırlarını geliştirmiş durumda ancak bu konu beraberinde azınlık sorununun ortaya çıkmasına neden olduğundandır ki bu nedenle sizlerin oyuna katılarak
    katkılarını (çalışarak, askeri eğitim alarak ve oy kullanarak) bekliyoruz. Ayrıca şu anda Dünya Savaşı yaşandığından dolayı ve karşı bloktaki ülkelerin aşırı
    güçlenmesi nedeniyle onları durduracak etkili gücün sizler olacağını değerlendirmekteyiz. eRepublikte Amerika tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi 1 nci olarak
    yaşamını sürdürmeye devam etmekte ancak bunu değiştirecek olan yine siz ve sizin arkadaşlarınız...

Durumu anladım. Artık kayıt olabilirim peki ne yapmam gerekiyor?
    Eğer edünyada küçük bir kazanç elde etmek istiyorsanız size davetiye gönderebilirim. Bunun sayesinde hem siz hem de ben 1 hafta devam ettiğiniz takdirde
    extradan 5 altın kazanmış olacağız ve böylelikle kolay yolla edünyada kazanç elde etmeye başlayacağız.

Siteye kayıt oldum ve site İngilizce? Çaresiz kaldım ne yapmam gerekiyor?
    Sizin için sitede hayatını sürdüren arkadaşlarımızın özenle hazırladı Tutorial bu adresten kolaylıkla edünya ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.
    Ayrıca daha fazla bilgi almak için ise hazırladığımız Türkçe Kullanım Klavuzu size adım adım yol gösterecektir.

Evet şimdi sıra sizde... Katkılarınızın bizler için çok önemli olduğunu belirtmek isterim. Hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler. Edünya'da buluşmak dileğiyle...
    Ugurrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RsTxLqq -- 17 Şubat 2009; 23:26:22 >

• gsl çalışma

oyundaki ismim alpisilin şu anda portekizde savaştayım
  • Oyunda Türkiye fena durumda değil sadece oyuncu sayısı az katılımları bekliyoruz
  • acil oyuna oyuncu lazım arkadaşlar diğer ülkelere göre nüfusumuz çok çok az.Savaşların çıktığı şu sıralarda nüfusumuzu arttırmalıyız. Oyunun Mozilla ve Opera için küçük Türkçe scriptleri de mevcut.Oyuna katılacak veya katılan arkadaşlar buradan yazarsa oyunda elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonouuR -- 1 Aralık 2008; 18:09:38 >
  • Ben oyuna 3 gün önce kayıt oldum her gün eğitimimde yaptım ama bana biraz yardımcı olunbilirseniz sevinirim pek bir şey anlamadım çünkü :D
  • 1.Kendinize en uygun alanda işe başlayın.
    2.Her gün işe gidin. Çalışın!!!
    3.Hergün günlük askeri eğitiminizi yapın.
    4.Bir Türk partisine üye olun.
    5.Marketten yiyecek alın.
    6.Wellness’inizi yüksek seviyede tutun.
    7.Avatar yükleyin.
    8.Tanınan bir karakter olmaya çalışın.
    9.Savaşlara katılın.
    10.Aktif politikaya atılın.
    11. Şirket kurun.

bu adımları uygulayın onun dışında özel bir soru varsa cevaplayabilirim
  • Tomur oyunda ZurNaX'a pm atarsan yardımcı olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klavuz basitleştirildi.
  • Resimli Anlatım ve Türkçeleştirme scripti eklendi.
  • ordaki tek bölgede duran yunanistan tam bir buçuk saat sonra yok olacak ...

Long live turkey
    Long live İran
    Long live Peace
    Finish to Grecee
  • yunanıstan finito oldu herkesi oyuna bekleriz çok fazla türk oyuncuya ihtiyacımız var up layalm
  • yeni oyunculara çok ihtiyacımız var güçlü devletler yakında Türkiye'ye saldıracaklar oyun oynamaycaksanız bile 1 hafta oynayın 5 gold kazanıp ülke ye donate edin
  • Ben 4 aydır oynuyorum. Oyunda USA'da yaşıyorum. Orada şu an ciddi şekilde Türkiye'ye karşı bir savaş hazırlığı yürütülmekte. Bunun sebebi, Yunanistan ve özellikle İsrail'in bağımsızlığına kavuşturulmak istenmesidir. ABD'de İsrail'in bağımsızlığını teminen oluşturulan defence wall şirketi bile var. Türkiye'nin oyundaki nüfusu çok az olduğundan, böyle bir savaş durumunda hiçbir şansı bulunmamaktadır. Savaş halinde ben de elbette Türkiye lehinde savaşacağım. Ancak bizlerin çabaları, oyundaki en büyük nüfusa ve gerçek anlamda tek düzenli orduya sahip ABD'yi durdurmaya yetmeyecektir. Bu itibarla yeni oyunculara şiddetle ihtiyaç duymaktayız.
  • oyun hakkında her türlü sorunuz için group4861@groupsim.com ekleyin
  • Fena oyun değil ama. Oyuna ayıracak vaktim pek olmuyor. Zaten 1-2 oyun oynuyorum. Fakat bi ara bakıcam bu oyuna.
  • günlük 2 dk nızı ayırmanız yeterli ama isterseniz daha çok kalabilirsiniz tabiki
  • bana gold kazandırmak isterseniz e-mailinizi özel mesajla bildirebilirsiniz çok memnun olurum.
  • beyler oyunda USA da yaşıyorum herhangi bir sorunu olan varsa Pm atabilir şirketime kalifiye eleman ihtiyacı var alabilirim
  • birisi davetiyre atarsa=) kesk2006@hotmail.com
  • ismi falan güzel oldugunu gösteriyor ama ayıracak vaktim yok
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.