türkiyeye geldim azınlık partilerini yok etmeye dair bikaç fikrim var ülke başkanına pm attım yanıtı bekliyorum..kabul görürse buradan da bikaç üye alabiliriz
arkadaşlar üye olmak isteyenler lütfen e-mail adreslerini versinler bizim referansımızdan kaydolsunlar ! 6 lvl olunca kazancağım 5 gold dan 1 yada 2 sini onlara göndericem ! hem siz kazanın hem ben ! ayrıca oyunda başlangıçta yiyecek yardımı da yapıcam ! davetiye isteyen bana pm atsın ! Çok acil !
Ben üye olacağım acaba hala oynayan warmı ?
msn adresini ver sana davetiye göndereyim ;) !
Serbia , Malaysia , Singapore , Philippines oyuna eklendi !
davet gönderilmeden kayıt oldum ama olsun sonuçta oldum :D eruplik msn şeyindeyiz :D
oyun güzel geldi krallıklar oyununu oynuyorum ona benzer bir oyun
Lordi Neymiş o parlak fikrin merak ettim. Çünkü Dün olan Seçimlerde Modu Kaybetti. Bu arada Oyunda YArdım isteyen pmden e-mail adresimi eklesin. Elimden geldiği kadar yardım ederim. Şu an Peace İle aramız iyi değil onun için üye lazım.
ve bulunduğumuz birlikten çıkınca "IT"alya önderliğinde bütün dünyanın bize daldığı oyundur. http://www.erepublik.com/en/battles/show/5960
güzele benziyor olucam
group4861@groupsim.com
ekleyin oradan davetiye isterseniz çok yardımınız olur.
bir isyanda israil de çıktı topraklarımız elden gitmesin acil nüfusu arttırmalıyız!!
Ben üye oldumda pek bişey anlamadım herhangi bi işe başlayabilsem gerisini getiricem.