Şimdi Ara

eRepublik - Web tabanlı simulasyon oyunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HEr Zaman hey yerde ÇTPLİYİZ oylar ÇTP ye
  • Bende neyi anlayamadığınızı anlayamıyorum

group4861@groupsim.com bu adresi msninize eklerseniz eRepublik oyuncuları ile konuşabilirsiniz..

Tutorial bu adresten kolaylıkla edünya ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ayrıca daha fazla bilgi almak için ise hazırladığımız Türkçe Kullanım Klavuzu

yok ben yine anlamadım diyorsanız oyundan
    Ugurrr
    Ruzgarli
    Istanbul
    Outlaw Frequency
    KemanKesh
    adlı arkadaşlara özel mesaj gönderebilirsiniz.

Üye olurken davetiye isterseniz davetiye gönderen kişiye gold kazandırmış olursunuz hatta bir bölümünü geri isteyebilirsiniz o zaten size yardım edecektir :)
    Ayrıca Greece > Central Greece bölgesinden üye olunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RsTxLqq -- 10 Mart 2009; 21:00:58 >

• 3 -4 gün önce aranıza bende katıldım:) biraz uğraştırdı anlayana kadar ama türkçe yamasını uygulayınca her menüyü ezberledim ardından ingilizceye çevirip oynamaya başladım yokedelim:D şu e-israil ve e-yunanistanı:)

anlamayanlar olursa her ne kadar yeni olsamda "Salih Arda" oyundaki adım isteyenlere yardım edebilirim
  • tebrikler oyuna bir mareşal kazandırdın
  • http://www.erepublik.com/en/referrer/high8

oyuna buradan kayıt olursanız direk benim yardımımdan faydalanabilirsiniz.yüz binlerce onlıne kullanıcısı olan bu oyuna sizide bekliyorum.yunan-israil-rus topraklarını bizimle berber fethedin.

eTürkiye Turk Ordu komutanlarından high8.
  • arkadaşlar burdan kayıt olursanız her türlü yardımı yapmaya hazırım.ilk günlerde hızlı gelişmeniz oyunu rahat kavramanız için gerekli desteği sağlarım

http://www.erepublik.com/en/referrer/Monty+Brogan

türkiyemizi daha iyi yerlere beraber götürelim,sizleri aramıza bekliyoruz.
  • Denemiştim ama pek sarmadı beni.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.