Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Fakat takip ettiğim telefon K790i olduğu için bu bölüme açmak istedim... Gelelim mevzuya...
Söz konusu site K790i için şu an 763 YTL... Piyasa içersinde en ucuz fiyata bu site satış yapıyor. Ve Grey flnda değil... Ürün bilgisinde şöyle bi ibare yer alıyor;
"SONY ERICSSON K790i Cep Telefonu -Kvk,Genpa Garantili (256mb Hafıza Kartı Hediyeli-Stoklarımızdan Hemen Teslim)"
Bu fiyata KVK garantili nasıl oluyor? KVK'nın sitesinde Fiyat olarak 795 YTL yazıyor. Belki aradaki fiyat 30 ytl civarı ama dikkatimi çekti. Madem aynı firma garantisiyle satılıyo neden arada fark var. Aynı Şekilde GENPA fiyatıda 841 YTL...
Ve netten alış-veriş hakkında ne düşünüyorsunuz...
Teşekkürler...
O siteden alışveriş yapan birçok kişi tanıyorum. Genel anlamda güvenli bir site tabiki. ama pek bilinmemiş olması dezavantaj gibi duruyor. Bir de 30 YTL'lik fark abartılacak bir fark değil. Keza eğer bu kadar aklını karıştırıyorsa bu fark o farkı vererek kvk bayisinden alman daha akılcı olur
Bu fark Genpa'dada 80 Ytl yi buluyo :) İşin garibi madem o fiyata o firmanın garantisiyle verilebiliyo, bunu neden kendileri değilde başka bi site yapıyo? Şu ereyon'da bide Peşin Fiyatına taksit olsa varya :D
(N73 1.011 / 12 adv. süper fiyat)
Dostum bizim bilmediğimiz birçok detay var. Ne biliyim toptan alım v.b gibi durumlarda daha ucuza geliyo demekki.
Tüm sitelere Genpa ve KVK urun sağlıyor, neden fiyat rekabeti yapsınlar ki . Herkes müşterileri zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: J_Carew23
Bu fark Genpa'dada 80 Ytl yi buluyo :) İşin garibi madem o fiyata o firmanın garantisiyle verilebiliyo, bunu neden kendileri değilde başka bi site yapıyo? Şu ereyon'da bide Peşin Fiyatına taksit olsa varya :D
Valla bizim arkadaş ordan Samsung telefon aldı, hiç problem çıkmadı... Oldukça memnundu... Ayrıca W 850i içinde en düşük fiyat orda... Sanırım bu fiyatlar tüm telefonlar için böyle...
www.koysepete.com'da da fiyatlar cazip görünüyor.
Mesela Benq-Siemens s88 368 YTL
internet sitelerine dikkat etmek lazım.Güvenilir ya da fake olmayan bir site bulmak zor.Bulduklarımızdada en ucuzunu bulmak zor.Böyle detaylarlada ilgilenirsek işin içinden çıkamayız..
Hımm... Ordada uygunmuş fiyatlar ya.... heralde ereyon'la birlikte en ucuz 2 site burası...
az kar ediolar ondan daha ucuz
ben o siteden eylülde telefon aldım seni arıyorlar onay alıyorlar ve ertesi gün telefon elinde oluyor.simdi de w810 almaıyı düşünüyorumç.ancak büyük bi eksik var kutu hiç acılmamıs geliyor yani genpanın bandı üzerinde ve garanti belgesi doldurulmamıstı.bu kez kendileriyle görüsecegim bu konuda ondan sonra sipariş verceğim.sitenin canlı destek hattı var ama cok bekletiyo.ereyon@ereyon.com.tr email.adresleri.ilgilenenler burda belirtirse telefon nosunu da verebilirim.
internet üzerindekiler eleman parası vermio kira su vermio vergi vermio tabikide ondan dahan ucuz
bu sitelere güven olmuyor...
dün el71 ereyon.com'da 1000 köntür ile 400'dü. bugün 525...
Bir zamanlar Siberstore kepenk kapatıp ortalıktan kaybolmuştu, daha sonra el değiştirdi ve yeni sahipleri işi ciddi olarak ele aldıklarını gösterdiler. Keza Bascuda TMSF'ye geçmemek için ismini Bidolu yaptı idiyse de bundan kaçamadı ve pek çok kişinin mağdur olduğu bir süreç yaşandı. Netten alışverişlerde her zaman problem çıkması mümkündür. Ama bu sanılanın aksine pirincin içinde taş misali... Örneğin 30 alışveriş yaptım, gelmeyen 1 ürün oldu, onun da parası iade edildi, stokta olmadığından. Tek tek saymayacağım ama Ereyon bunların içinde en iyi şartlara sahip olanlardan şu anda. Bir kere fiyatları ucuz. Piyasayı takip etmeniz yeterli. 100 ytl üzerinde kargo ücreti ödemiyorsunuz. Online müşteri temsilcisi var ve de ürün kargoya verildiğinde sms ile bilgilendirme var.
KVK olayına gelince, bana göre arada fiyat farkı olması son derece normal. KVK bu tür satış sitelerinin rakibi değil müşterisi daha doğrusu toptancısı. Yani bu sitelerin sattığı KVK'lı telefonlardan zaten pay alıyor. Bir de perakendecilik yapması zaten abes, ayrıca yapıyorsa da kâr marjını yüksek tutması doğal.
Netten alışveriş hususunda bir tavsiyem olacak. Kredi kartıyla alışveriş yapın. Zira havale ile yapıldığında para iadesi talebiniz zora girebilir. Kredi kartıyla provizyonu iptal talebiniz olabiliyor. Elbette kargoyu almamış olmak şartıyla. Kredi kartınız varsa internet bankacılığı aracılığıyla bir sanal kart oluşturun. Bu kartın limitini sıfır yapın. Alışveriş yapacağınız zaman alacağınız ürünlerin toplam tutarı kadar limitinizi arttırın ve de alışverişi yapın. Hesabınızdan para kesildikten sonra limitinizi tekrar sıfırlayarak güvenlik önleminizi arttırmış olursunuz. Ayrıca 3d Secure sistemi varsa kredi kartı onayınız banka üzerinden ve çok daha hızlı olur. Güvenlik açısından bu önemli. Zira satış sitelerinin güvenlik önlemleriyle bankalarınki arasında epeyce fark var. Ayrıca bu şekilde kredi kartı onayı sürecini en aza indirmiş olursunuz.
Yine de internetten satışlar tamamen sorunsuz değildir. Ama öcü de değildir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme