Şimdi Ara

10bin tl Oyuncu Monitörü Önerisi, Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oğlum uzun süredir oyuncu bilgisayarı ve monitörü istiyor, ben de doğumgünü için süpriz yapmak istedim

Valorant, Fortnite ve birkaç futbol oyunu oynuyor

Şu an Lenovo I5100300h Gaming 3 kullanıyor, ekran kartı NVIDIA GTX 1650

Ben de zaman zaman video editlemek için kullanıyorum

İlk aşamada hem kasa hem ekran alamayacağım, sene sonunda kasa da alırım diye düşünüyorum. O nedenle 6-9 ay Lenovo bilgisayarımız ile mon,törü kullanacak.

Teknolojik her üründe olduğu gibi donanımhaber yorumunu almadan ilerlemek istemedim

Siz olsanız hangisini alırdınız? Ya da farklı öneriniz olur mu? Bir süre Lenovo laptopumuzla iyi bir ikili olması lazım, daha sonra güzel bir kasa toplarız inşallah.

Ergen oğlu olan bu anneye yardım edebilirseniz çok sevinirim :)

10bin tl Oyuncu Monitörü Önerisi, Hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akturk19 -- 9 Nisan 2025; 16:51:55 >

• Curved ve va monitörü en az bir iki saat kullanmadan almayın. Ödev, kodlama, okuma gibi işler için kullanılacaksa curved bence hiç almayın. Benim şu ana kadar iş yaparken tek rahat ettiğim curved monitör 1800r değerine sahipti. Daha eğimi fazla olanlarda odaklanmak zorlaşıyor benim için. Va monitörlerin bazılarında yazılarda kaymalar oluşabiliyor ancak bunlar genellikle fhd monitörlerde. Sizin listedeki ürünlere bakmak lazım. Piyasadaki bütün teknolojideki monitörleri kullanmış birisi olarak IPS ya da oled dışında panel de düşünmeyin. Mat yüzey her zaman için daha rahat oluyor. Macbook kullanıyorum kesinlikle alışamadım, sonunda mat ekran koruma aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 10 Nisan 2025; 22:37:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.