Şimdi Ara

Ergenlikte göğüs ucu şişmesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 191 boyunda 63 kilo bir insanım çok zayıf olmama rağmen göğüs ucumda anlamsızca şişmeler büyümeler mevcut sizde de var mıydı ya da ergenlikten sonra geçiyor mu? şimdiden teşekkürler yorumlarınız için..

• Ergenliğimden beri bende var bi zararını görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hastalığın adı, jinekomasti dir. Googleye yazarsan resimlere ve tedavisine ulaşırsın.

Ben 2 sene önce amelıyat oldum, şuan çok mutluyum. Yaşım şuan 23.

Egenlilte çoğunluğunda oluyor 18-19 yaşına kadar geçmezse tek çare ameliyat olmak, ameliyatıda youtuba da var.

Ben 16 yaşımda doktora gıtmıştım, bana 19 yaşına kadar geçmezse amelıyat yaparsın demişti. Bendekş geçmediği için amelıyat oldum. 1 ay korse taktım uyumakta ve banyo yapmakta zorlandık. İlk haftalar çok zorlandım ama çabuk iyileşiyor başkatda kollarını hareket ettirince ağrıyordu göğüs kası çalıştığı için hele elimi yukarı kaldıranıyordum ama dediğim gibi 1 ay içinde ağrılar ciddi oranda bitiyor.

Edit: bu şişliğin bir zararı yok ama görüntü olarak berbat , insanın psikolojisi bozuyor hele yaz aylarında havuzda ve denizde utanıyorsun. Bazıları t shşrt giyince kadın memesi varmış gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 30 Kasım 2015; 0:37:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçti mi tamamiyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.