off yaaa bende ıntelude vardı ama bu server c5 diye sildim simdi bidaha mı update etcem zaten kota var keske daha once soyleseydiniz ıntrlude oldugunu
Alıntıları Göster
eeee aga olmadı bu ınterlude kurulu nasıl gircem ben oyuna host dosyasını ayarladım patch yokı mu bunu
yaa bana yardım plssss
quote:
Orijinalden alıntı: kasimix
eeee aga olmadı bu ınterlude kurulu nasıl gircem ben oyuna host dosyasını ayarladım patch yokı mu bunu
yaa bana yardım plssss
Alıntıları Göster
valla bende zar zor yaptım :D nasıl yaptıgımıda bilmiom şansla balla bişeler yaptım girdi valla dedim :D
quote:
off yaaa bende ıntelude vardı ama bu server c5 diye sildim simdi bidaha mı update etcem zaten kota var keske daha once soyleseydiniz ıntrlude oldugunu
Alıntıları Göster
bana bu serverin c6 patch linkini verebilirmisiniz ben bulamadim
quote:
bana bu serverin c6 patch linkini verebilirmisiniz ben bulamadim
Alıntıları Göster
erica new team
quote:
Orijinalden alıntı: garagula
erica new team
Alıntıları Göster
arkadaslar patchi yok hostla giriyosunuz temiz systemi c6 interludeye atın sonra 10 dklık bir guncellemeyi yapın girer %99.99 !
quote:
Orijinalden alıntı: dogancan4141
arkadaslar patchi yok hostla giriyosunuz temiz systemi c6 interludeye atın sonra 10 dklık bir guncellemeyi yapın girer %99.99 !
Alıntıları Göster
:DNO YORUM
quote:
Orijinalden alıntı: garagula
:DNO YORUM
Alıntıları Göster
Way canına eski haline döndümü yani erica eğer değişiklikler kaldırıldıysa süper olmuştur.
quote:
Orijinalden alıntı: Damir153
Way canına eski haline döndümü yani erica eğer değişiklikler kaldırıldıysa süper olmuştur.
Alıntıları Göster
herkesi bekleris + basmak eskisi kadar zor deil 1 günde çok rahat full item yaparsınız
quote:
Orijinalden alıntı: silence_shoot
herkesi bekleris + basmak eskisi kadar zor deil 1 günde çok rahat full item yaparsınız
Alıntıları Göster
full itemden kastin nedir + kaç yani?(kolay dedinde o yüzden sordum)
quote:
Orijinalden alıntı: Damir153
full itemden kastin nedir + kaç yani?(kolay dedinde o yüzden sordum)
Alıntıları Göster
max enchant 50 oldugu icin birde aa adena kasmak kolay oldugu icin arkadas ole dedi :D ama ufak bir ayrıntıyı unuttu patlıo ! :D:D:D
quote:
Orijinalden alıntı: dogancan4141
max enchant 50 oldugu icin birde aa adena kasmak kolay oldugu icin arkadas ole dedi :D ama ufak bir ayrıntıyı unuttu patlıo ! :D:D:D
Alıntıları Göster
AGA BEN YAPAMADIM YAAA BENDE C5 VARDI ONU UPDATE ETTİM INTELUDE OLDU ONUN HOSTU AYARLADIM AMA GİREMEDİM NASIL OLCAK BU
quote:
AGA BEN YAPAMADIM YAAA BENDE C5 VARDI ONU UPDATE ETTİM INTELUDE OLDU ONUN HOSTU AYARLADIM AMA GİREMEDİM NASIL OLCAK BU
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kasimix
şimdi interlude oldu ve hostu ayarladım diosun....
şimdi tek yapman gereken sey c6 klosorunn içine girip lineage2 simgesine tıklayıp 10 dk lık birr guncelleme yapmak ve sonra oyuna girmektr.... tabi acc alarak :D