Şimdi Ara

Ericalılar Buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lunatic0001

bu arada haberiniz vardır sanırım 1 gun onceki aksam oyuna duzeltme gelmiş. necro ların casting speed dusurulmuş. 1450 gorurken 1320 lerdeydi. ayrica m attack feci oranda dusurulmuş. +32 ile 9.6k iken +34 le 9.2k. ve charlara vurdugunuz demage birazdaha azaltılmış. en son ogrendıgım bılgıye gorede daggercilerin bluff %90 tutuyordu. bu oran dusurulmuş ve 5sn den 2 sn yeye duşurulmuş durumda. herkes daggerciye yuklendi gibi bişi.sımdı oyunda bıraz daha balance olmuş ama sanki hala mage ler ustun gibi tabe +40 staff ve +40 a yakın armor larla dun daggerci ile adama girdim ss le normal vurusum 400 du adam necro aldi asagi bu arada unuttum silenceler fix lenmiş her silence tutmuyor artik. ama hala stuna care bulmadılar. dun bi tane dark avanger geldi adam sheld stun manyagi yapti. tam stun bitiyor adama bi vuruyorum yine stun. delirdim bakiyorum artik adama. olmayacak bi dark avangerde ben accam oyunda gorusuruz ama daggerciler manyak olmuş mage ye karşi. bu arada warlord larda elinde bow la feci vuruyor dun bi warlord avlayayim dedim four spec te adam eline aldi bow u. 3k hp ile zor aldim ^^. adam bi crit daha vursa saglam yerdeyim bkalim kararsizim ama mageler bitti gibi bisi

Evet birkaç ayar yapılmıştı ama hangi class lara yaptılar tam inceleyemedim, bu arada Bir okçu açmam gerek acilen Ghosthunter ile moblara 8k gibi bişi critik vuruyorum birde kendi class ı nasıl çakar unutmadan Bow +36 dün gece bastım birde +35 yedekte bekliyor
    Eray sana demiştim bir taktik var die biraz değişiğini yapıyoruz artık ve +35 %90 oluyor gibi veya ben şanslıyım

• bence sen sanslısın dun 20 tane am yi +25 ten yukari 1 er birer atlattım ancak 34 yapabildim ama cogu chara duzeltme gelmiş olcay. suana kadar en ii char warlord gibi gordum yada darkavanger. stunu tam tutmamasından dolayı warlord bow la, darkavanger sheldshock la manyak olur. bu arada fabrıkada calıstıgımdan msn acamıyorum burdan idare et
  • quote:

bence sen sanslısın dun 20 tane am yi +25 ten yukari 1 er birer atlattım ancak 34 yapabildim ama cogu chara duzeltme gelmiş olcay. suana kadar en ii char warlord gibi gordum yada darkavanger. stunu tam tutmamasından dolayı warlord bow la, darkavanger sheldshock la manyak olur. bu arada fabrıkada calıstıgımdan msn acamıyorum burdan idare et

Anlamıştım zaten msn açamadığını yoksa msg manyağı yapardın

+34 mü ? LOL derim wallahi

şöyle diyim sana tek Click +32 ve sonra direk +35 ve üstü AA fazla yoksa +35 te bırakırım hep ama +32 direk basarım uğraşamam öyle +1-+1-+1+....
    Şans konusuna gelince olabilir ama taktik te var kendi çapımızda yapıyoruz bişeyler
    Eray ın hazırladığı echant renklendirme + lara göre değişik renkler onu kullanıyorum ve çoğu server Noooob artı konusunda alayı +26 - hatta +27 bile yok çoğunda yeni player ler ve nerde AA kasılacağını bilmeyenler
    +36 üstü sayılı kişilerde hatta +30 bile 50 kişiden 10-15 inde var +40 nadir server da sayılı kişilerde var bende var mesela +40 Cgrade

• su reklendirme işini banada ogret bari ne acacagimi saşırmış durumdayim. tam mage ye yuklenmiştim yeni ayarlama ile cok kotu durumda ondan kararsızım ama bi tane sword lazim gibi dark avanger son gözdem sheldshock dun 9 kk aa yedim desem ne dersin
  • quote:

su reklendirme işini banada ogret bari ne acacagimi saşırmış durumdayim. tam mage ye yuklenmiştim yeni ayarlama ile cok kotu durumda ondan kararsızım ama bi tane sword lazim gibi dark avanger son gözdem sheldshock dun 9 kk aa yedim desem ne dersin

ohaa o AA ların 5kk sı benim sayemde oldu zaten bende güveniyordum sende aa var die
    sen bana AA ver ne istersen +35 yaparım ama komisyonumuda alırım ona göre birtek sword yok herşeyden +30 ustu var ama bir kıyak geçerim sana pole yi verdiğim gibi olmas haberin olsun

şaka bir yana sen AA ver bende kalmadı ben basarım sana yanlış anlaşılmasında

• yok saol, ben sana basarim istersen aksam hallederiz nasil olsa warlord coşturuyor ortalığı 1 saat surmez 3kk aa bu arada millet nerde topiği acanlar yok ortalikta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunatic0001 -- 21 Ağustos 2007; 11:52:03 >
  • quote:

yok saol, ben sana basarim istersen aksam hallederiz nasil olsa warlord coşturuyor ortalığı 1 saat surmez 3kk aa bu arada millet nerde topiği acanlar yok ortalikta

Lagggg ta kaldılar galiba iyi böyle bence

Bu arada bana bir yeni accont al ve sadece HERO olmak için oynamıyacağız onunla lvl78 yap yeter ve kullanucu adı:şifre yi bana msn den yollarsın akşama hazır olsun , Bir kenara çekip Her oyuna girdiğimizde onu kesip HERO olacağız haberin olsun

• suan fabrikadayım ama hallederım eve gıdınce 80 lvl ne ki tamam aksama solerım sana saat en gec 7 de hazır olur. optum seni suat oyuna giremiyormş bu arada cd yollayacaktim ona ama elimde dvd cd yoktu yarin yollarım artık onada. ınterlude. gorusuruz aksama
  • quote:

suan fabrikadayım ama hallederım eve gıdınce 80 lvl ne ki tamam aksama solerım sana saat en gec 7 de hazır olur. optum seni suat oyuna giremiyormş bu arada cd yollayacaktim ona ama elimde dvd cd yoktu yarin yollarım artık onada. ınterlude. gorusuruz aksama

ok sağol ne o fabrika felan tütün mü sarıyorsun çalış biraz baba parası yeme :)
    Offfff adam 50 kere indirdi kurdu bir giriyor bir giremiyor problem onda herhalde
    tamam yolla olmadı ben yollarım .....

• adres fılan verdı ama adam kurtlu don değiştirir gibi server değiştiriyo. bi yerde durmuyor ki bide kız bulmuş oyundada yok. ne zaman sorsam kızın yanında ne yapıyorsa. insanın kalbi fesat olmasada kurt dusuruyo suat bu diyo insan neyse ben yarın yollarım ona fabrikada yattıgın nevresımın tek tel ıplıgını ve yattıgın nevresımı uretiyoruz canım senın kı gıbı yan gelip yatma yeri deil burası yat sen yat. foruma bisi yaziyorum 5 dk gecmeden cevap yaziyo ne zaman goruyon hemen dicemde adam burdan cikmiyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunatic0001 -- 21 Ağustos 2007; 14:18:29 >

• quote:

adres fılan verdı ama adam kurtlu don değiştirir gibi server değiştiriyo. bi yerde durmuyor ki bide kız bulmuş oyundada yok. ne zaman sorsam kızın yanında ne yapıyorsa. insanın kalbi fesat olmasada kurt dusuruyo suat bu diyo insan neyse ben yarın yollarım ona fabrikada yattıgın nevresımın tek tel ıplıgını ve yattıgın nevresımı uretiyoruz canım senın kı gıbı yan gelip yatma yeri deil burası yat sen yat. foruma bisi yaziyorum 5 dk gecmeden cevap yaziyo ne zaman goruyon hemen dicemde adam burdan cikmiyor ki

Yorum yok

• tabe yorum olmaz yapılacak yorum yokki gerçekler bunlar
  • ..........
  • bu arada olcay clan ne oldu on actiginiza gelmedim sakın yanlış anlamayın yenı char actım oncekı char necro uzerıne uzmandı sonuncuyu fighter uzerıne actım elf daggercı sub warlord sub darkavanger olacak. nick RebelliouS. saat 6 dan sonra oyundayım ^^ ismail sen nerlerdesın yaw senı goremıyom ne zamandır
  • (oyunda hata çıktı,eray saolsun verdi bu gun 1 saate oyundaim,,,)))
  • yaw bu cat queen bufflarini hangi char atiyor :s bitane acil lazim 1 dk suresi olsada acacam crital cosuyor ozaman bide pattack. adamin birini gordum ketraya geliyor mor gordugu adamlara 1 er tane atiyor sonra kaciyor ve town dan tekrar cat ve tekrar geliyor adamın taktıgı kaptım bide titan olmayı dusunuyorum tabi pattack olarak eline bow yada warlord olabilir bakalim. warlord daki revial cok hosuma gitti bide battle roar. bi basıyon hp yarim baktin yatican bi revial cak full sun tekrar pvp kim dayanir 20k hp 2 kere bide 10k ya yarim 50k toplam cp yi saymıyorum bile

• abicim zannedersem ilk classi Human Wizard 2rd class'i summoner olan hangisiyse odur.
  • Human mystic > Human wizard > Warlock > Arcana lord.

Bu arada hemen hemen 6 tane +34 üstü silahım oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 22 Ağustos 2007; 16:57:41 >
  • pff bugun ama cok down oldu ama yaww
  • quote:

Orjinalden alıntı: *SuRGeoN*

pff bugun ama cok down oldu ama yaww

Dostum bu kadar stres yapma. Server daha yeni GMler sağolsun balance üzerinde çalışıyorlar. En son titanların halini gormedin sanırım.

O yüzden downlar iyidir. Aç kendi serverını orta takıl 1-2 saat

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.