Şimdi Ara

Ericalılar Buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayadır yok ama server ya bekle bekle gelmedi sitede kapalı bu arada tamde sub class titan yapmıştım inş. düşmez özellikleri ama warlockda çok iyi ya duellerde deneme yaptım biraz 5 kez taptim okcu mage ve dualciyle yaptım cp mi açabildiler anca belkide onla oynarım full buffli cat çok deli oluo
  • formatladim yha pc yi server mi kaldi:)
    destroyerleri bu gun duzelttiler sanirim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bi noble olamadim 2.30 saat kaldi:)
  • Bir slm verem dedimde
    Hayırdır server mı yok daha girmedim pvp saatim gelmedi daha kasacak bişeyimde kalmadı allah kahretmesin

Herkese slm tekrardan fazla yaramazlık yapıpta Clan war attırmayın Anladınız siz onu ???

• benim 10 saatim vardi bu arada server 19:55 civarı geldi gitti ama gene
  • gelio 3 chari aciom gidio deli olucam ,1 gunde 3 hchari noble yapamaidim la ,,,,
  • su erikada oynayanlar charlarin nickleri yazabilirmi(bizim clanin disinda))
  • geldi gitti gene pff 2 pvp yaptim gitti
  • ya arkadasalar erica da oynamak istiyorum hostunu yukluyorum ama accontu girince ID PASW kisminin altinda system eror yaziyo...
    baska serverlarin hostunu yukluyorum onlarda oynuyorum ama erica ya giremiyorumm hep ayni hata yi veriyor...... yardim......
    emincan_zan1991@hotmail.com
  • sikildim az gelinde pwp yapalim:)
  • Erica System

http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/49789189/system.rar.html

Host ip si
    195.56.77.230 l2authd.lineage2.com
    195.56.77.230 l2testauthd.lineage2.com

quote:

Orjinalden alıntı: *SuRGeoN*

sikildim az gelinde pwp yapalim:)

5-10 dakka içinde girerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataytr -- 23 Ağustos 2007; 0:00:02 >
  • Server down gözüküyor Nereye :S
  • nereye down la ,,,bi halt yok serverda,ahenkli bir sekilde caliso...bu arada bazi turkler nie baska clana gecio anlamis diilim......
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

Server down gözüküyor Nereye :S

Ne down u şimdi restart geldi

Bu arada 3 kişi daha geldi genelden konuşmasalar ortaya cikcaklari yok heralde

gel ekşın gör offf deli ettik adamları hero ydum ne güzel gitti hero luk
  • la banada clan attılar da a.q charda bı ayar tutturamadım. dun warlord la oynuyordum revial calısmıyo bıde onceden moblara dalarken can calardık hp full den dusmezdı sımdı onuda halletmısler warlord bıshopsuz zor artık aa da ama hala canavar gıbı char. bundan sonra ben warlord dayım dun bı gladıo geldı mob kesıyorum four spelch. te adam geldı dalmaya basladı donuverdım buna senmısın bana vuran hp yarım cp full bı dalmısım adam saydırıyo ama bende tık yok adamı 2dk suren pvp sonunda aldım aşağı daha battle roar basmamıştım. ve reviali de yedekte bekliyorlardı hp 5k vardı daha birde pole ile daliyorum haste li bu arada simdi elf okcu acmayi dusunuyorum. dragonic le gezcem birazda cat buff u alcam. dun bi baktım 490 kusur crital diyo her 5 atiştan 4ü crit ^^ ama vurkac calışmam lazım nick Lunatic. olacak bakalim clan atarsiniz :p bu arada clan lvl 7 icin ne gerekiyor bide 7 olucna serverde clan skilleri aciliyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunatic0001 -- 23 Ağustos 2007; 8:25:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lunatic0001

la banada clan attılar da a.q charda bı ayar tutturamadım. dun warlord la oynuyordum revial calısmıyo bıde onceden moblara dalarken can calardık hp full den dusmezdı sımdı onuda halletmısler warlord bıshopsuz zor artık aa da ama hala canavar gıbı char. bundan sonra ben warlord dayım dun bı gladıo geldı mob kesıyorum four spelch. te adam geldı dalmaya basladı donuverdım buna senmısın bana vuran hp yarım cp full bı dalmısım adam saydırıyo ama bende tık yok adamı 2dk suren pvp sonunda aldım aşağı daha battle roar basmamıştım. ve reviali de yedekte bekliyorlardı hp 5k vardı daha birde pole ile daliyorum haste li bu arada simdi elf okcu acmayi dusunuyorum. dragonic le gezcem birazda cat buff u alcam. dun bi baktım 490 kusur crital diyo her 5 atiştan 4ü crit ^^ ama vurkac calışmam lazım nick Lunatic. olacak bakalim clan atarsiniz :p bu arada clan lvl 7 icin ne gerekiyor bide 7 olucna serverde clan skilleri aciliyormu?

görmeyeli oyunun ayarlarını baya bi kurcalamışlarbayadır girmiyorum ericaya en kısa sürede spellhowler'ımla katliam yapmaya gelicem

Ericalılar Buraya

• quote:

nereye down la ,,,bi halt yok serverda,ahenkli bir sekilde caliso...bu arada bazi turkler nie baska clana gecio anlamis diilim......

Beni kastedio olabilirsin sebep:en güçlü clan oda o yüzden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: REDLİNEMRE

quote:

nereye down la ,,,bi halt yok serverda,ahenkli bir sekilde caliso...bu arada bazi turkler nie baska clana gecio anlamis diilim......

Beni kastedio olabilirsin sebep:en güçlü clan oda o yüzden.

Oyundaki nick ney..

Bu arada kimse kimseye karışamaz isteyen istediği clana girer.
  • '' SexyM ''
    nick li kendisini Türk ve insan sanan mahluk bak çık ortaya görelim kimligini boyunu bosunu inan öyle kufur etcektimki tutuyorum suan kendimi yasin kac senin 'Sübyan'sen giderken biz geliyorduk cok yolun var daha

başka bişey yazmıyorum coluk çocukla uğraşamam git aile terbiyesi al sonra oyna oynunu
    Ve Lordofkillers denen vatandaşta aynı kafadan başka clandasınız die ne bu ayaklar ?birde zaten oluyordun birkere vurdum dior zaten 5v1 pvp yapıyorum ,yok böyle bişey ,adam sanıp sırtımızı döndüğümüz adamlar bizi kesiyo .............
  • abiler ben C5 i indirdim onu nasil interlude yapacam?
  • of bea herkes başlamış yine oyuna ama benim netim yok şansa baksana L2 ye elveda dedim ama canım acayip çekio valla
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.