Şimdi Ara

ericsson R380 World multi touch ;)Dokunmatiğe gel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buyrun işte se farkı 1999 li yıllar ve ericsson dokunmatik ekranlı tel çıkarıyor nokia nin aynı dönemde en kral teli 3210;)

Antene bak şekle bak:).........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruno -- 29 Temmuz 2011; 17:11:49 >

• Ellerine sağlık üstad...
    Budur :-)
  • bu eski bir model bilmeyen yoktur herhalde :)
  • 1999 li yıllar

döneminde cok havalıydı bu telefonlar...sonraki yıllarda nokia baya coşmustu..ama şimdi....
  • Süper bi telefondu hatta abim almıştı bi türlü becerememiştik anteni felan baya karizmatikti Sony ninde zaten teknolojisi ortada. Birleştiklerinde çok iyi şeyler yapacakları ortadaydı, SE şuan kamera ve dayanıklılık konusunda lider bana göre.
  • tamamda o zaman s.e degil ''ericsson'' sonysi fazla kaçmış

bu arada tipik bi s.e ciyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 20 Temmuz 2011; 0:13:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

tamamda o zaman s.e degil ''ericsson'' sonysi fazla kaçmış

imza-mesaj uyumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

tamamda o zaman s.e degil ''ericsson'' sonysi fazla kaçmış

nokia n8 kullanmam se yi sevmediğim anlamına gelirmi??

ucuzlasın bi tane arc alırız
  • Nedir bu Nokia'yı çekememezlik anlamıyorum yahu. Adam daha "1999 li yıllar" diye bir zaman diliminin olduğunu, ve o zamanlar ortada Sony Ericsson diye bir firma olduğunu hatta bu firmanın telefon ürettiğini zannediyor paylaştığı resimde büyük harflerle sadece "Ericsson" yazmasına rağmen. Ayrıca da daha şirketin geçmişine, ismine kadar tek bir bilgisi olmamasına rağmen o markanın fanıymış gibi triplere giriyor. Sen Nokia'ya taş atsan ne olur, atmasan ne olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 20 Temmuz 2011; 0:37:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Nedir bu Nokia'yı çekememezlik anlamıyorum yahu. Adam daha "1999 li yıllar" diye bir zaman diliminin olduğunu, ve o zamanlar ortada Sony Ericsson diye bir firma olduğunu hatta bu firmanın telefon ürettiğini zannediyor paylaştığı resimde büyük harflerle sadece "Ericsson" yazmasına rağmen. Ayrıca da daha şirketin geçmişine, ismine kadar tek bir bilgisi olmamasına rağmen o markanın fanıymış gibi triplere giriyor. Sen Nokia'ya taş atsan ne olur, atmasan ne olur...

adamım sen yenisin galiba:-)yine sen portakalda vitaminken biz bu işlerle uğraşıyorduk önce mesajı doğru oku sonra yorum yap.Tekrar oku benim mesajı tekrar bak başlığa hadi bakalım canımızı sıkma. kal saglıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruno -- 20 Temmuz 2011; 1:17:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruno

quote:

Nedir bu Nokia'yı çekememezlik anlamıyorum yahu. Adam daha "1999 li yıllar" diye bir zaman diliminin olduğunu, ve o zamanlar ortada Sony Ericsson diye bir firma olduğunu hatta bu firmanın telefon ürettiğini zannediyor paylaştığı resimde büyük harflerle sadece "Ericsson" yazmasına rağmen. Ayrıca da daha şirketin geçmişine, ismine kadar tek bir bilgisi olmamasına rağmen o markanın fanıymış gibi triplere giriyor. Sen Nokia'ya taş atsan ne olur, atmasan ne olur...

adamım sen yenisin galiba:-)yine sen portakalda vitaminken biz bu işlerle uğraşıyorduk önce mesajı doğru oku sonra yorum yap.Tekrar oku benim mesajı tekrar bak başlığa hadi bakalım canımızı sıkma. kal saglıcakla.

güzel cevap olmuş. . .

• quote:

Orijinalden alıntı: uruno

quote:

Seviyeni belli ettin. Beni haklı çıkardığın için sana teşekkür ederim. Sana iyi eğlenceler, laf yarışına girecek yaşı ve seviyeyi aştım çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 20 Temmuz 2011; 2:46:48 >

• İlk telefonum SGH 688'i hatırlattı bana...üstteki ışık yanıp sönerdi.. ne teknolojiydi o zamanlar..
  • nokia nasıl araya karıştı anlamadım zaten
  • Küçükken gördüğümde oha bu ne bilgisayara bak,atari kasedi de takılır bence buna dediğim bir modeldi
  • Vayy be SGS II yerine bunu mu alsay mışım?
  • 99 da bu kral dı .... nokia da aptal telefonu 3210 larla idare ediyordu. zaten nokia haladaha gerçek akıllı bir telefon çıkaaramadı ya................. en ucuz telefon satma lideri nokia connecting cheap people

• Zamanına göre ufo teknolojisi gibi birşey full dokunmatik qwerty klavye falan dalgaya alınacak gibi değil şaka gibi özelikle ikinci video da şaşıp kalacaksınız vav!
    yanlız adamın anteni tutuşuna koptum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruno -- 29 Temmuz 2011; 17:18:50 >

• nokia da se de kullanmış olmakla beraber her zaman se yi daha kaliteli ve sağlam bulmuşumdur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.