yeni çıktı zaman alacaktım param yetmemiştı:s çok üzülmüştüm:D
7110 arıyorum bende:D
Zamanında babamda a1018 vardı onu satıp telefon alacağım demişti 2 saat sonra bir elinde t10 bir elinde 5110 ile geldi oğlum hangisini alayım dedi bir baktım vay anasını 5110da yılan oyunu var direk baba 5110u al demiştim hiç unutmam o şaşkınlığımı
Ben şu telefonu bulsam kaçırmayacağım. Ama kullanılmamış olacak.
Madem herkes aradığı telefonu yazıyor bende yazayım ; Pek eski değil aslında. Zamanında bunun yerine 3230 almıştım çok pişmanım.. Elinde 0ı yada çok çok temizi olan varsa iletişime geçsin benimle. Sony Ericsson W800i
quote:
Orijinalden alıntı: ATOM ANT
bu telefon var ise almak isterim valla PM atın bana
Sıfır 6100 varsa pm atın.
banada 100 tane bundan verseler, 1 iphone 'u tercih ederdim
quote:
Orijinalden alıntı: hayalkıyısı
quote:
Orijinalden alıntı: net_katil
Dostum bu T29 ama
evet bu t29s :) farketmez aynı neredeyse.
Tip olarak aynı olsada Arada farklar mevcut. Hem T28 ile duygusal bağlarım var Bulamazmıyız T28 i ?
quote:
Orijinalden alıntı: infinite
quote:
manyak bir telefon bu
quote:
Orijinalden alıntı: aslimdayok
quote:
Orijinalden alıntı: infinite
quote:
manyak bir telefon bu
Anneannemde var aynısından. Çok temiz. Çok ısrar ederseniz bir şekilde alabilirim kendisinden. 500 Liraya da bırakırım
hepsi gittigidiyorda ve sahibinden.com da var. :) çok uygun fiyata
t28 ilk izlenimler konusuna girdiğimi sanıyordum yahu aranan telefonlar başlığı iyi giderdi
quote:
neden bilmiyorum ama diğer yeni renkli kameralı bilmem neli telefonlardan soğudum tek derdim bu telefon :)
Parasızlık böyle bişey işte
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpion_tr
quote:
neden bilmiyorum ama diğer yeni renkli kameralı bilmem neli telefonlardan soğudum tek derdim bu telefon :)
evet parasızlık adama araba aldırıyo ya dimi. dostum soğuk espirilerini kendine sakla
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpion_tr
quote:
evet parasızlık adama araba aldırıyo ya dimi. dostum soğuk espirilerini kendine sakla
Ne demek istediğini anlamadım dostum
quote:
Orijinalden alıntı: Neytiri
Madem herkes aradığı telefonu yazıyor bende yazayım ; Pek eski değil aslında. Zamanında bunun yerine 3230 almıştım çok pişmanım.. Elinde 0ı yada çok çok temizi olan varsa iletişime geçsin benimle. Sony Ericsson W800i
Elimde çok çok temizi var.Ama satmayı düşünmüyorum 160 tl'ye tüm orijinal seti + 4 gb hafıza kartıylan almıştım.Bir çiziği dahi yok,hiç açılmamış ama tek sorunu hafıza kartı sakat,yani çıkartamıyorum.
Orijinalden alıntı: frisby06 Bende de a1018 var hatıra olarak duruyor sadece turkcell hatla çalışıyor
5 liraya sınırsız telsim gprs zamanında bunlar kral telefonlardı. arkadaş bit pazarına nur yağdıracak anlaşılan. yeni telefonlarda en uyuz olduğum şey polifonik melodi olayı. kesinlikle amaca uygun değil, dış ortamda ya da farklı odadan sesleri duyulmuyor. eski zil sesleri daha kullanışlıydı
OHA KAMERALI
quote:
Orijinalden alıntı: Neytiri