Şimdi Ara

ericsson t28 ilk izlenimler. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
11.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

OHA KAMERALI

quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Madem herkes aradığı telefonu yazıyor bende yazayım ; Pek eski değil aslında. Zamanında bunun yerine 3230 almıştım çok pişmanım.. Elinde 0ı yada çok çok temizi olan varsa iletişime geçsin benimle. Sony Ericsson W800i

[simage]http://orderinstant.com/zencart/images/Sony%20W800i.jpg[simage]

Kameralı telefon gören masum DH'li
  • Beyler inanmayacaksınız ama bende sıfırını almıştım 2 ay önce. Eğer gerçekten isteyen varsa, kutusunda el değmemiş cihazlardan sınırlı sayıda ayarlayabilirim.
     ericsson t28 ilk izlenimler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme24

Beyler inanmayacaksınız ama bende sıfırını almıştım 2 ay önce. Eğer gerçekten isteyen varsa, kutusunda el değmemiş cihazlardan sınırlı sayıda ayarlayabilirim.

Şarjı ne kadar gidiyor?
  • Sıfırı üretiliyormu bu telefonların hala ?
  •  ericsson t28 ilk izlenimler.

bu telefonun üstüne tanımam
  • t28 in bi cazibesi yok bencede : ) efsane telefonlar nokia 8850, 7110, 3210, ericsson 628, bunlardır bence. 7110 ve 3210 u kendımde kullanmıstım. 7110 çok deli aletti ozamanlar ve herkeste yoktu : ) şarj gücü seviyesi 7 mi 8 mi neydi.

extreme24 t28 sıfır kaç liradan ayarlarsın? kenarda dursun uygun fiyatsa alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolll -- 6 Haziran 2010; 15:09:56 >
  • Sıfır değil arkadaşlar. Kutusunda bekletilmiş KVK bandrollü cihaz. Gün yüzü görmemiş bu cihazları, meraklılarına 350-400 TL'den sattığı oldu. Elinde 10 tane var ya da yok. Tükenip tükenmediğini bilmiyorum ki mutlaka vardır. 5110'den 1100'a kadar daha sayamadığım modellerin kutulu sıfır cihazlara sahip. 25 senedir telefonculukla uğraşıyor. İkinci eli bile zor bulunurken cihazların sıfırlarına sahip olmak muazzam birşey. O stoğu sizin için resmedip burada paylaşacağım yakın zamanda.

quote:

Şarjı ne kadar gidiyor?

3 saati kadar konuşturuyor. 2 gün bekleme süresine sahip. Şu an tam randımanlı çalışıyor. Ben memnunum yani

• 350 400 mü : ) bence dürtecek yer aranılıyor ozaman : )
  • valla zevk meselesi, veren oluyormuş demekki. bende 100 tl verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme24

Beyler inanmayacaksınız ama bende sıfırını almıştım 2 ay önce. Eğer gerçekten isteyen varsa, kutusunda el değmemiş cihazlardan sınırlı sayıda ayarlayabilirim.

hocam pm fiyat yer? teşekkür
  • Bana şarjı uzun,dayanıklı,mesaj yazması kolay bir telefon lazım eski,yeni farketmez var mı bildiğiniz modeller?
  • quote:

Bana şarjı uzun,dayanıklı,mesaj yazması kolay bir telefon lazım eski,yeni farketmez var mı bildiğiniz modeller?

Philips'in bir modeli şarjı iyi gidiyordu.
  • Kusura bakma ama ben o telefona elimi bile sürmem.
    SE T700 ve C510 en sevdiğim telefonlardan.

Sony Ericsson C510

Sony Ericsson T700

• benimde en çok sevdiğim telefonlardandır t28. efsane gerçekten karizması var

nokia 8300 yada T28 alcam bende

T28 sıfır yada çok temiz satan arkadaşlar banada pm lütfen , varsa 8300 içinde fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 6 Haziran 2010; 18:04:12 >
  • Benim de eskiye dönüş planım var.Her türlü tasarımıyla akıllarda kalmış eski telefon teklifine açığım.
  • @ extreme24

fiyat ne kadar kardeş ?
  • Motorola c350

kullndığım kaçıncı telefon bilmiyorum ama
    ilk çıkan renkli ekran telefonlardan
    hatta sene 2001 telsim wap üzerinden bilgisayrdan internete bağlanabiliyordunuz.
    o zaman icq da falan konuştuğumuz yabacılar
    "WOW demek cep tlefonundan internte giriyorsunuz Türkiye ne kadar gelişmiş bi ülke" falan diyorlardı.

ve gelelim t 28 e ki, ilk telefonum 788 dir t28 babası az çektirmedi bana ama yine de severim

en son 2 sene önce hala sağlam duran t 28 imi telefonum bozulduğu ve ceptede yaptıracak para olmadığı için çekmeceden çıkarmak zorunda kalmıştım.
    ve ciddi ciddi o telefoonu kullnıyordum.
    kimi gülüp dalga geçiyordu kimi de vay falan diyordu ama dalga geçenler çoğunluktaydı söyliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: I am loving my teacher

benimde en çok sevdiğim telefonlardandır t28. efsane gerçekten karizması var

nokia 8300 yada T28 alcam bende

T28 sıfır yada çok temiz satan arkadaşlar banada pm lütfen , varsa 8300 içinde fiyat

hocam nokia 8310 o tel, varsa sıfır bende talibim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdh -- 6 Haziran 2010; 18:23:56 >

• bende de bunlar var hala çalışır durumda
    1881 world dünyanın bütün hatlarını çalıştırıyor.
  • merhabaa arkadaşlar.....klasik modellere geçmişte,unutamadınız telefonlara yeniden sahip olmak için bana ulaşın.....msnde telefonları gösteriyorum....elimde nokia:8850,7650,8210......dahasıda var ve ericsson t28s,r320,r380 world ve düz........modelleri var fiyatlarımda uygun..... zamanında toplamıştım itinayla sakladım şimdi değiştirmek için satıyorum...değişiklik iyidir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.