Şimdi Ara

ericsson t28 ilk izlenimler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
11.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki gün önce sipariş ettiğim dillere destan t28 telefonum elime geçti. çalışırken kargo geldi ne kadar sevindim bilemezsiniz. iş arkadaşlar merak ettiler noluyo sana dediler. yeni telefon aldım hayran kalacaksınız dedim çok şaşırdılar neyse telefonu teslim aldım arkadaşlarla açtık baktık. onlarda iphone var. ama herkes ipohone unu unuttu t28 e baktılar gözlerini ayıramadılar. gerçekten bana iphone verseler bu kadar sevinemezdim hemen hattımı taktım ve açtım mükemmel bir duruşu var zil sesleri süper mesaj yazmak bi harika.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ericsson T28: İlk İzlenimler

Ericsson T28, 2001 yılında piyasaya sürülen, o zamanlar son teknoloji olarak kabul edilen bir cep telefonuydu. Telefon, kompakt boyutu, şık tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyordu.

İlk bakışta, Ericsson T28'in 95 x 49 x 20 mm boyutlarıyla oldukça küçük ve hafif olduğu görülüyor. Alüminyum kasa, dayanıklılık ve şıklık katarken, kauçuk yan tutamaklar sağlam bir tutuş sağlıyor.

Telefon, 256 renkli bir TFT ekrana sahip ve bu ekran, döneminin standartlarına göre oldukça net ve parlak. Menüler sezgiseldir ve kullanıcıların ayarlar arasında kolayca gezinmesine olanak tanır.

Ericsson T28, GPRS ve WAP bağlantısı gibi o zamanlar için gelişmiş bağlantı özellikleri sunuyordu. Ayrıca, metin mesajlaşması, takvim ve oyunlar gibi temel özellikleri de içeriyor.

Telefonun en önemli özelliklerinden biri, çıkarılabilir lityum iyon pilidir. Bu pil, uzun bir konuşma süresi ve bekleme süresi sağlar.

Genel olarak, Ericsson T28, piyasaya sürüldüğü dönemde etkileyici özellikler sunan ve kullanıcılar arasında popülerlik kazanan bir cep telefonuydu. Kompakt boyutu, şık tasarımı ve gelişmiş bağlantı yetenekleri, onu o zamanın en arzu edilen telefonlarından biri haline getirdi.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • süper.
  • efsane
    ben de zamanında kullanmıstım
  • neden bilmiyorum ama diğer yeni renkli kameralı bilmem neli telefonlardan soğudum tek derdim bu telefon :)
  • Babamın telefonundan bunun mavisi vardı
  • ben de almak istiyorum. t10 ya da t28 nerden bulucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: inimitabilis archimedes

ben de almak istiyorum. t10 ya da t28 nerden bulucam

gittigidiyor veya sahibinden.com dan :) başka bir yerde bulamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Way canına efsane bunla futbol oynardık
  • sarısı vardı annemde de yalnız ekran bomba sadece 4 satır
  • Ya bırak allah aşkına ya kendini avutma burda iphone varken
  • bende var tertemiz bayandan istiyene satarım annem kullandıda
  •  ericsson t28 ilk izlenimler.

Bu alemin kralı A1018.
  • ilk aldığım telefon kullandığım en dandik telefon milleti nokia almaya iten telefonlardan biridir aynı seri t10- t18 -t28 ericsonu bitiren seri diyebiliriz sonra zaten sony ile birleştiler sen nostalji yapmak istemişsin tamamda 8210-8310-veya panasonic gd 90 ile yapsaydın nostaljiyi o dönemin en kral telefonu panasonic gd90 idi gerçek efsaneydi bence hele o 4 renk olan tuş takımı yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

ilk aldığım telefon kullandığım en dandik telefon milleti nokia almaya iten telefonlardan biridir aynı seri t10- t18 -t28 ericsonu bitiren seri diyebiliriz sonra zaten sony ile birleştiler sen nostalji yapmak istemişsin tamamda 8210-8310-veya panasonic gd 90 ile yapsaydın nostaljiyi o dönemin en kral telefonu panasonic gd90 idi gerçek efsaneydi bence hele o 4 renk olan tuş takımı yokmu

onlar efsane olabilir. ama benim hoşuma t28 gitti. karizma yahu :)

• Gh 688 pili satan bi yer bulabilir miyim acaba istanbulda?? Artik uyandirayim uyuyan DEVİ :D
  • sar değeri kaç acaba
  • sar değeri 1,27..... i phone dan az iphone larda 1.38 civarında...

bu arada bu zamanda nerde buldun bu kadar temizini ?
  • zamanında kullanmıstım
    bej rengı vardı.

karızmatık bır telefondu ama o zamanlar
  • Hayırlı olsun benimde en çok hayran olduğum telefondur T28, Kısa bir süre kullanmış tadına doyamamıştım. Şöyle temizini bulursam ileride mutlaka bende alacağım.
  • nesine hastaydınız şu telefonun gelmiş geçmiş en tipsiz ve ağır çalışan lanet bir telefondu...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.