Bildirim
Erişim izni
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yönetim izinlerinden izin vermeniz gerekiyo ama olmayabiliyo bi ara bende baya uğraştım her türlü izin ver dememe rağmen yinde olmamıştı -
başka yardım edebilecek yok mu? -
youruninstaller programını kullanın hocam -
İlk yapman gereken dosyanın izinlerini değiştiriyor olmak. Yeterli izne sahip olmadığın için bu hatayı alıyorsun.
Bahsettiğin şey bir program olduğuna göre en doğrusu şu:
Kaldırmak istediğin program klasörünün üzerine gelip, sağ tıkla, Özellikler'i seç.
Sonra Güvenlik kısmına gir.
Açılan pencerenin altındaki Gelişmiş 'e tıkla.
Burada Owners bölümü altında (TR'si sahip falan olmalı) dosya/klasör sahibinin Trustinstaller olduğunu göreceksin.
Düzenle seçeneği ile dosyanın sahibini administrator veya kendi kullanıcın ile değiştir.
Genel olarak trustinstaller sorunlarının çözümü bu şekildedir. -
quote:
Orijinalden alıntı: clique
İlk yapman gereken dosyanın izinlerini değiştiriyor olmak. Yeterli izne sahip olmadığın için bu hatayı alıyorsun.
Bahsettiğin şey bir program olduğuna göre en doğrusu şu:
Kaldırmak istediğin program klasörünün üzerine gelip, sağ tıkla, Özellikler'i seç.
Sonra Güvenlik kısmına gir.
Açılan pencerenin altındaki Gelişmiş 'e tıkla.
Burada Owners bölümü altında (TR'si sahip falan olmalı) dosya/klasör sahibinin Trustinstaller olduğunu göreceksin.
Düzenle seçeneği ile dosyanın sahibini administrator veya kendi kullanıcın ile değiştir.
Genel olarak trustinstaller sorunlarının çözümü bu şekildedir.
geçerli sahibi deiştiriyorum kendimi yazıyorum ama yinede izin almam gerekiyo tek değişen şey trustinstaller yerine benim kullanıcı adım yazıyo
-
quote:
Orijinalden alıntı: notebook-yk
youruninstaller programını kullanın hocam
youruninstaller bana kendini sildirtmekten ve başıma babylon olayını açmaktan başka bi işe yaramadı aynı hatayı oda verdi. -
Unlocker' ı deneyin (Silmek için) -
eğer silemiyorsanız bilgisayarda birden fazla kullanıcı vardır sizin kullandığınız misafir oturumu yada sınırlı hesaptır adminisatör olarak oturum açarsanız bence silebilirsiniz.adminisatör olarak açtığınıza eminseniz pcnize unlocker adlı programcığı kurarak her istediğinizi silebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy.06 -- 20 Nisan 2012; 23:55:37 > -
Bu problemin benzeri benimde başıma gelmişti bir oyuna girmek için tıkladığımda bu hatayı veriyordu bir kaç araştırmam sonucunda combofix programını kullanarak sorun halloluyormuş. Sizde bir deneyin. Bende işe yaramıştı. -
unlocker programı ile silmeyi başardım yardım için sağolun -
quote:
Orijinalden alıntı: Sneek_
unlocker programı ile silmeyi başardım yardım için sağolun
Oh geçmiş olsun. Uzmandan aldım haberi. :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X