arkadaşlar merhaba ben bir şirkette çalışıyorum network ortamı var yalnız bazı sitelere girmek isterken; ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- HATA İstenilen URL'e ulaşılamadı -------------------------------------------------------------------------------- http://www.yonja.com/ adresine ulaşırken aşağıdaki hata oluştu: Erişim yasak. Erişim kontrol mekanizması istediğiniz bilgilere ulaşmanızı yasaklıyor. İstenilen bilgilere erişim hakkınız olduğunu düşünüyorsanız, lütfen Servis Sağlayıcı Kurumla bağlantıya geçiniz. -------------------------------------------------------------------------------- Generated Thu, 17 Mar 2005 04:44:32 GMT by noname.nodomain.nowhere (Squid/2.3.STABLE4) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- bu şekilde bir hata veriyor bunu nasıl engelleyebilirim.
şirkette kullanılan(snırım isa server)bu sitelere girişini engellliyor kardeşim.birşey yapacagını sanmıyorum admini kafaya alman lasım