Bildirim
Erkan Mumcu ve Fetö Konuşması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel konuşmuş. Mumcu sonrasında siyasetten silindi gitti. Acaba neden?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada az çok değiniyor, zaten kendi söylediğine göre ayrılışı ile bu videonun zamanı yakın zamanlar. Hem rte ile anlaşamadı hemde fetönün kucağına düşmedi haliyle fetö güdümünde olan bir parti bu adamı barındırmazdı.quote:
Orijinalden alıntı: ali222
Güzel konuşmuş. Mumcu sonrasında siyasetten silindi gitti. Acaba neden?
-
Şu an Akp den büyük ihaleler alan bir zat boşverin bu tür insanların konuşmalarına bakmayın. Bunlar 99 doğru yaparlar 1 yalnış ile ülke elden gider. Bunlar profesyonel siyasetçi. Allah bir dediklerine inanacan. -
Hocam önyargısız meraktan soruyorum. Bu ihale almasi vb ile ilgili haber linki vb var mi?quote:
Orijinalden alıntı: Marksman84
Şu an Akp den büyük ihaleler alan bir zat boşverin bu tür insanların konuşmalarına bakmayın. Bunlar 99 doğru yaparlar 1 yalnış ile ülke elden gider. Bunlar profesyonel siyasetçi. Allah bir dediklerine inanacan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoyu dinlemedimde bunun için ileri görüşlü olmaya gerek yok.
Ben lisedeyken anlatıyordum bunları zaten.
Bizim zamanımızda askeri, emniyet sınavlarında soruların fetoculara verildiğini herkes biliyordu.
Fetonun dersahanelerinden her zaman 1.çıkıyordu.
Bunları söylemek için kahin olmaya gerek yok.Ortalama bir zekaya sahipsen ve farkındalığın varsa anlarsın zaten...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X