Şimdi Ara

erke gözüyle cevab (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şaka şaka

artık liseli değilsiniz çat çat çat mesaj olmaz tabi
    arama konusuna gelince sıkılmıştır senden
    çünkü aşk bu değil
    seni bırakmayı kendine yediremiyor seni kendinden soğutmaya çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Daha onceden boyle davranmayıp da sımdı bu seklde davranmaya basladıysa baska bırıyle tanısmıs olma ıhtımalı var.

Bu daha öncelikle bence.Yerine koyabileceğini düşündüğünü biriyle tanışmış
  • sanki başka biri var ama seni de kaybetmek istemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: festival28
    yalnız lütfen sapıkca cümleler kurmayınız.

ya sen bunu yazdıktan sonra ben niye yardım ediyim ki sana
    burası KDözel, hangi konuda sarktılar sana da burda sapık cümle kurmayınız diyorsun, ayıp yani
    her konu açan kız "lütfen ciddi yazın" "lütfen dalga geçmeyin" derse ne bekliyorsun ki küçük yaştaki çocuklardan ?
    herkes ciddi olursa onlarda öyle olması gerektiğini anlar ona göre davranır, zamanla öğrenir edebi terbiyeyi, yoksa sen 3-5 ergen yüzünden böyle uyarma gereği hissedersen, forumun bu hale gelmesinin sebeplerinden olursun...

o dediğin lafı üzerime alınmadığım için cevap da vermiyorum
  • %99.9 biri yada birkaçı daha var
    bunun üzerinede hayatımı bahse koyabilirim

ama henüz onunla ilgilide pek emin değil ne olur ne olmaz diyerek senide kaybetmek istemiyor
    onunla uzak olunca senle sıcak olucak senle sıcakken onunla uzak olucak bu kadar basit
    hem ayrılmaktan korkupta hem aynı şeyi yapmaya kimse devam etmez ayrılmaktan çekindiği felanda yok
    şu kadar diyim bitti ayrıldık de ya sadece o gün birkaç şey söyleyecek üstelemeyecek üstelesede bir çiçekle
    falan devam edecek seni bir yerlere götürecek 3 gün sona başa dönecek
    üzgünüm doğru cevap istedin
    al sana gerçek
  • bu türkçeyi gördükten sonra nasıl soğumasın bir insan arkadaş, hem de öğretmensen. cevab cevab bu ne ya? cevab bekliyorum yazdıysan ona, ne demek istediğini anlamamıştır büyük ihtimal, "cevap" çünkü onun türkçesi. ciddiyim ben bir kızda böyle bişey görünce aynı seviyede olmadığımızı düşünür ve soğurum direk, doğruya doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 19 Ocak 2011; 21:36:18 >
  • Festival28 iyi ki konu açtın.İmzandan anılarımı tazeledim.Teşekkürler 2041..
  • belki sıkıldığı bi dönemdir . hemen kötüye yormamak gerek.

ama belkide senden de sıkılmış olabilir ...
  • Ne öğretmeni bilmiyorum ama bu aralar sınavlar notlar v.s kafası bi dünyadır muhtemelen sömester yüz yüze konuşursunuz
  • Tekmeyi vurucam hazırlıklı ol,kolla kendini diyor.

Sevgilin Türkçe ögretmeniyse senden ayrılması çok normal. Bkz ; CEVAB

Msj'la '' Askm bna cvp vrir misn '' diyen bir kıza karsı sogumam bu kısatlma normaldir. Ama tutup da '' Asqım pana cevab ver'' diyen bi kızın keçi sümügü kadar degeri yoktur gözümde.

Anladın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EwOoS

Tekmeyi vurucam hazırlıklı ol,kolla kendini diyor.

Sevgilin Türkçe ögretmeniyse senden ayrılması çok normal. Bkz ; CEVAB

Msj'la '' Askm bna cvp vrir misn '' diyen bir kıza karsı sogumam bu kısatlma normaldir. Ama tutup da '' Asqım pana cevab ver'' diyen bi kızın keçi sümügü kadar degeri yoktur gözümde.

Anladın ?

edit: Şimdi gördüm de ''ERKE'' nedir ya ?
  • Erke dönergeciyle ilgili bir konu sanmıştım halbuki.
  • Senden sıkılmış olabilir... eğer "seni kaybetmek istemiyorum nolur beni bırakma"" moduna girmezsen .. sana geri dönecektir... tabi bu bi ihtimal sadece... hiçbirşeyin yada hiçbir erkeği yola getirmenin garanti yolu yok...

*bi de erkeklerin böyle uzak durmak isteyen zamanları olabilir... böyle durumlarda ilgili davran ama üstüne çok fazla düşme yoksa kendini düşürürsün..
  • Okul iş güç ıvır zıvır bahane..Enişte sıkılmış arkadaşların da dediği gibi..Sıkıldığı şey belki sensin belki ilişkinin kendisi..Seviyorum özledim vs. gibi duygusal ve onu ikna etmeye tekrar kendine bağlamaya yönelik sözler daha çok sıkar..

Açıkçası onun aklında senden ciddi ciddi ayrılmak var bence..Ama seni kırmak veya ayrılan taraf olmakta istemiyor belli ki..

Not: Bu arada siz hep sms veya maille mi görüşüyorsunuz,yani aynı şehirde falan değilmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

bu türkçeyi gördükten sonra nasıl soğumasın bir insan arkadaş, hem de öğretmensen. cevab cevab bu ne ya? cevab bekliyorum yazdıysan ona, ne demek istediğini anlamamıştır büyük ihtimal, "cevap" çünkü onun türkçesi. ciddiyim ben bir kızda böyle bişey görünce aynı seviyede olmadığımızı düşünür ve soğurum direk, doğruya doğru.

Bu Türkçeyi gördükten sonra nasıl soğumasın bir insan arkadaş, hem de öğretmensen. Cevab cevab bu ne ya? Cevab bekliyorum yazdıysan ona, ne demek istediğini anlamamıştır büyük ihtimal, "cevap" çünkü onun Türkçesi. Ciddiyim ben bir kızda böyle bişey görünce aynı seviyede olmadığımızı düşünür ve soğurum direk, doğruya doğru.

Israrla cevab yazılması beni de fazlasıyla rahatsız etmişti ki benden önce davranıp, belirten olmuş.

• Sanırım yakınlıgın baymış onu, ona biraz "ulaşılmaz" izlenimi vermen gerek bence, son olarak ta şunu belirteyim; ilk heyecanı olsaydı işi gücü bırak bi kenara, yurt dışında olsa kalkar gelir insan, herşeyi unutur ama senden gelen bir çagrıyı, mesajı 4 gözle bekler, 1 merhaba mesajın moral verir ona, ama o bahsettigim noktadan çok uzak, geçmiş olsun, hata senin...
  • bu kadar mı zor şu Türkçe yi öğrenmek?
  • Ne garip adamlarsınız ha
    tabi yazanın bayğan () olduğunu bildiğiniz için gereksiz laflar kibarlıklar falan
    erke yazmış erkek yazacaktı büyük ihtimal ama belki sinirliydi basmamış olabilir
    sanki size hiç olmuyor

konuyu açana sesleniyorum ilk mesaja gelin değiştir deyin orda başlıkta yazıyor yukarıda erkeyi erkek cevab'ı cevap yazın
  • şimdi senin yaptığın ne oluyor? gereksiz laflar kibarlık değil mi?

erkek yazamadı basamadı anladık onu da cevab ne oluyor, sadece başlıkta değil mesajında da sürekli cevab yazmış, bu Türkçe bilmemektir, bunu da öğrenmek zor birşey değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

bu türkçeyi gördükten sonra nasıl soğumasın bir insan arkadaş, hem de öğretmensen. cevab cevab bu ne ya? cevab bekliyorum yazdıysan ona, ne demek istediğini anlamamıştır büyük ihtimal, "cevap" çünkü onun türkçesi. ciddiyim ben bir kızda böyle bişey görünce aynı seviyede olmadığımızı düşünür ve soğurum direk, doğruya doğru.

Bu Türkçeyi gördükten sonra nasıl soğumasın bir insan arkadaş, hem de öğretmensen. Cevab cevab bu ne ya? Cevab bekliyorum yazdıysan ona, ne demek istediğini anlamamıştır büyük ihtimal, "cevap" çünkü onun Türkçesi. Ciddiyim ben bir kızda böyle bişey görünce aynı seviyede olmadığımızı düşünür ve soğurum direk, doğruya doğru.

Israrla cevab yazılması beni de fazlasıyla rahatsız etmişti ki benden önce davranıp, belirten olmuş.

Bu Türkçe'yi gördükten sonra nasıl soğumasın bir insan arkadaş, hem de öğretmensen. Cevab cevab bu ne ya? Cevab bekliyorum yazdıysan ona, ne demek istediğini anlamamıştır büyük ihtimal, "cevap" çünkü onun Türkçe'si. Ciddiyim ben bir kızda böyle bişey görünce aynı seviyede olmadığımızı düşünür ve soğurum direkt, doğruya doğru.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.