Şimdi Ara

erke gözüyle cevab

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bayanım ve sizden yasadıgım olaya erkek gözüyle cevab vermenizi istiyorum yalnız lütfen sapıkca cümleler kurmayınız.

sevgilim öğretmen son 5 güne kadar aramız cok iyiydi fakat 5 gündür aramıyor ara sıra mesaj atıyor
    neden aramıyorsun dıyorum cevabı su

yogunum yorgunum oldu bugun tekrar sordum aylardır beraberız sen ozamanda bu işi yapıyordun sımdı mı aklına geldı yogunluk yorgunluk
    cevab şu;gece arayamazmıs uykusunu almazsa hasta olurmus
    peki gunduz aramazmısın dedım?
    hımmm bır dusunmem gerekarasıra arasam olmaz mı dedi

sıze soruyorum erkek gözüyle bu adam bana ne demek istiyor
    seni seviyorum bırakma benı diye mesajlar atıyor ayrıca ve ben onu bugun bırakcagımı hıssettırdım o mesajı okudugundan berı telefonu kapalı ulasamıyorum

• Telefon kulağıma yapışık gezemem, seni seviyorum ama benim senden başka da bir hayatım var diyor. Olayı anlamayıp durumu normalden daha da sıkıcı hale getirmeye çalışan bir hatun kişi olunca da karşıda, eeh yeter artık diyesimiz geliyor ne yazık ki.
  • Seni seviyor fakat iliskiden biraz sikilmis (yani surekli gorusmek manasinda yoksa senden sogumasi gibi degil) sen ayrilirim gibisinden imali konusunca da sinirleri bozulmus sanirim. Oturup konusmanizi oneririm ben oyle yapardim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

Seni seviyor fakat iliskiden biraz sikilmis (yani surekli gorusmek manasinda yoksa senden sogumasi gibi degil) sen ayrilirim gibisinden imali konusunca da sinirleri bozulmus sanirim. Oturup konusmanizi oneririm ben oyle yapardim.
    Daha onceden boyle davranmayıp da sımdı bu seklde davranmaya basladıysa baska bırıyle tanısmıs olma ıhtımalı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Daha onceden boyle davranmayıp da sımdı bu seklde davranmaya basladıysa baska bırıyle tanısmıs olma ıhtımalı var.

Alıntıları Göster
    Yüzyüze konuş ve kadınsal içgüdülerini şey yap. Ne diyorsanız artık ona. His mi ediyorsunuz, ne yapıyorsunuz?

Sıkılmış olabilir, bir başkasından etkilenmiş olabilir, senden sıkılmadıysa canı sıkılmış olabilir, dediği gibi yoğun olabilir, okulda can sıkıcı bir şey olmuş olabilir. Olabilir oğlu olabilir.

Vaktin varsa çaktırmadan git kontrol et ne yapıyor, ne ediyor diye. Baktın anormal görünen bir şey yok, yanına git ve konuşmaya çalış. Konuşurken de dediğim gibi hislerine odaklan. Kadınsın, hissedersin illa ki.

• ihtimalleri sayıyorum...

1-yenisini buldu fark arıyor

2- senden sıkıldı bırakmak ayrılmak istiyor ama kıyıda kenarda yedek kalbimide bırakayım diyor

öner:çaktırmadan bir arkadaşını peşine tak yada sahte isimle bir iletişim platformuyla zarf at bakalım ne dicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

ihtimalleri sayıyorum...

1-yenisini buldu fark arıyor

2- senden sıkıldı bırakmak ayrılmak istiyor ama kıyıda kenarda yedek kalbimide bırakayım diyor

öner:çaktırmadan bir arkadaşını peşine tak yada sahte isimle bir iletişim platformuyla zarf at bakalım ne dicek
    Arkadaşlarında bahsettiği gibi yoğun telefon trafiğinden sıkılmış gibi. Genelde Erkekler ne kadar severse sevsin kızların aksine hep daha çok sosyal hayatı vardır. Kankileri ile gezer, bilgisayrda oyun oynar, varsa arabası ile ilgilenir v.s Kadınlar ise bir erkekle çıkmaya başlayınca o erkeği hayatının tam merkezine koyar ve ondan çok ilgi bekler. Bunun sıkıntısını çevremde onlarca kez canlı şahit oldum.

Biraz kendi haline bırakmak gerekli, Herşey olacağına varır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ
    Arkadaşlarında bahsettiği gibi yoğun telefon trafiğinden sıkılmış gibi. Genelde Erkekler ne kadar severse sevsin kızların aksine hep daha çok sosyal hayatı vardır. Kankileri ile gezer, bilgisayrda oyun oynar, varsa arabası ile ilgilenir v.s Kadınlar ise bir erkekle çıkmaya başlayınca o erkeği hayatının tam merkezine koyar ve ondan çok ilgi bekler. Bunun sıkıntısını çevremde onlarca kez canlı şahit oldum.

Dogru cikarimlar. Bence de monotona baglamissiniz, ilgi alanlari kaymis olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6A755909

quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Dogru cikarimlar. Bence de monotona baglamissiniz, ilgi alanlari kaymis olabilir.

Alıntıları Göster
    fazla iletişim kurmaktan sıkılmıs biraz rahat bırak düzelir aynısını bende yasamıstım ama bi ihtimal daha var tabii ki baska birisi olabilir sonucta her iki ihtimaldede rahat bırakman gerekicek

• quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

fazla iletişim kurmaktan sıkılmıs biraz rahat bırak düzelir aynısını bende yasamıstım ama bi ihtimal daha var tabii ki baska birisi olabilir sonucta her iki ihtimaldede rahat bırakman gerekicek

Alıntıları Göster
    Ayrılmakla ayrılmamak arasında geziyor.

Sana tek tavsiyem.Bu durumu yaşayan birisi olarak o aramadıkça sormadıkça sende arama.

Belki biraz düşünmeye ihtiyacı var.

Yorgunum,uykum var bahaneleri de beni boğuyorsun demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Ayrılmakla ayrılmamak arasında geziyor.

Sana tek tavsiyem.Bu durumu yaşayan birisi olarak o aramadıkça sormadıkça sende arama.

Belki biraz düşünmeye ihtiyacı var.

Yorgunum,uykum var bahaneleri de beni boğuyorsun demektir.

Alıntıları Göster
    o telefon kapalıysa kalbınıde kapltmıştır buyuk ıhtımal demedı deme
    Ama gunde saat aşırı arayıp gece uykudan kaldırıyorsan bana oyle yapıyodu bende dayanamdım en sonunda ehhh dedım sonuç anladın işte onu fazla boş bırakma fazlada sıkma helekı ogretmense işi dahada zor anlayış göster baktın olmuyor anla işte bitmiş demektir dunyanın sonu değil ya

• Bir başkasıyla takılıyorum biraz rahat bırak seni biraz özleyim sıkılınca sana dönerim diyor.

edit: cevab değil cevap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 18 Ocak 2011; 16:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: festival28

arkadaslar bayanım ve sizden yasadıgım olaya erkek gözüyle cevab vermenizi istiyorum yalnız lütfen sapıkca cümleler kurmayınız.

sevgilim öğretmen son 5 güne kadar aramız cok iyiydi fakat 5 gündür aramıyor ara sıra mesaj atıyor

yogunum yorgunum oldu bugun tekrar sordum aylardır beraberız sen ozamanda bu işi yapıyordun sımdı mı aklına geldı yogunluk yorgunluk

seni seviyorum bırakma benı diye mesajlar atıyor ayrıca ve ben onu bugun bırakcagımı hıssettırdım o mesajı okudugundan berı telefonu kapalı ulasamıyorum

büyük ihtimalle arkadaşlarından birisi ''olum bu kadar üstüne düşme,kız seni avcunun içine aldığını düşünmesin,bırak o seni arasın,merak etsin'' tarzında bişeyler söylemiştir.

diğer ihtimali söylemek istemem ama yeni birisini bulmuş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

arkadaslar bayanım ve sizden yasadıgım olaya erkek gözüyle cevab vermenizi istiyorum yalnız lütfen sapıkca cümleler kurmayınız.

büyük ihtimalle arkadaşlarından birisi ''olum bu kadar üstüne düşme,kız seni avcunun içine aldığını düşünmesin,bırak o seni arasın,merak etsin'' tarzında bişeyler söylemiştir.

diğer ihtimali söylemek istemem ama yeni birisini bulmuş olabilir
    Hepimiz aynıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Hepimiz aynıyız

Akraba değiliz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Hepimiz aynıyız

Akraba değiliz :)

Alıntıları Göster
    degerlerı yorumları ıcın butun arkadaslara tesekkur ederım
    tel kapalı ıdı sebebını ogrendım cıkolata dokulmus oda bataryasını cıkartmıs tabı bunu ancak oglen 2de ogrendım
    halende kapalı telı sankı baska telı yok hadı olmadı haber vermek ıcın kardesının telefonuna dahı takamıyor

maıl atmıs senı cok sevıyorum dıye bende cevab yazdım
    sonra bır maıl attım ona ozledım dıye cevab vermedı ve sımdı maıl sıfresını bıldıgımden gırdım malınıne nete gırmıs okumus ve sılmıs maılımı
    cevab dahı vermeden

elımden geldıgınce ılımlı davranmaya calısan bırı olarak yarınkı acıklamasını beklıycem ve ona gore bır karar vercem

• quote:

tel kapalı ıdı sebebını ogrendım cıkolata dokulmus oda bataryasını cıkartmıs tabı bunu ancak oglen 2de ogrendım
    halende kapalı telı sankı baska telı yok hadı olmadı haber vermek ıcın kardesının telefonuna dahı takamıyor

sonra bır maıl attım ona ozledım dıye cevab vermedı ve sımdı maıl sıfresını bıldıgımden gırdım malınıne nete gırmıs okumus ve sılmıs maılımı
    cevab dahı vermeden

elımden geldıgınce ılımlı davranmaya calısan bırı olarak yarınkı acıklamasını beklıycem ve ona gore bır karar vercem

Alıntıları Göster
    olay şu ki, adamı hasta etmişsin, köpek mi sanıyosun adamı da telefonu eline vereceksin adam sana habire haber vericek hep iletişimde olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

olay şu ki, adamı hasta etmişsin, köpek mi sanıyosun adamı da telefonu eline vereceksin adam sana habire haber vericek hep iletişimde olacak..

Alıntıları Göster
    her dakıka haber vermek zorunda degıl
    sadece bır mesajdan kı onemlı msj dan sonra telefonu kapatma sebebını acıklamalı

bu bence hıc zor bısey degıl
  • quote:

cevab dahı vermeden

Alıntıları Göster
    Artık seni takmıyor tınlamıyor sen arayınca fifi diyor yetti artık baydı içimi diyor kendini hiç özletmiyor diyor bıktım habirede konuşulmazki liseli çocukmuyuz biz diyor :D neden buadkar abartılı dersen zamanında benimde içimi bayan bir arakdaşım vardı ayrıldık

• quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

Artık seni takmıyor tınlamıyor sen arayınca fifi diyor yetti artık baydı içimi diyor kendini hiç özletmiyor diyor bıktım habirede konuşulmazki liseli çocukmuyuz biz diyor :D neden buadkar abartılı dersen zamanında benimde içimi bayan bir arakdaşım vardı ayrıldık

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun o yeni ufuklara yelken açmış dedim yukardakı mesajda demedi deme
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.