Şimdi Ara

erke gözüyle cevab (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

bu türkçeyi gördükten sonra nasıl soğumasın bir insan arkadaş, hem de öğretmensen. cevab cevab bu ne ya? cevab bekliyorum yazdıysan ona, ne demek istediğini anlamamıştır büyük ihtimal, "cevap" çünkü onun türkçesi. ciddiyim ben bir kızda böyle bişey görünce aynı seviyede olmadığımızı düşünür ve soğurum direk, doğruya doğru.

Bu Türkçeyi gördükten sonra nasıl soğumasın bir insan arkadaş, hem de öğretmensen. Cevab cevab bu ne ya? Cevab bekliyorum yazdıysan ona, ne demek istediğini anlamamıştır büyük ihtimal, "cevap" çünkü onun Türkçesi. Ciddiyim ben bir kızda böyle bişey görünce aynı seviyede olmadığımızı düşünür ve soğurum direk, doğruya doğru.

Israrla cevab yazılması beni de fazlasıyla rahatsız etmişti ki benden önce davranıp, belirten olmuş.

Bu Türkçe'yi gördükten sonra nasıl soğumasın bir insan arkadaş, hem de öğretmensen. Cevab cevab bu ne ya? Cevab bekliyorum yazdıysan ona, ne demek istediğini anlamamıştır büyük ihtimal, "cevap" çünkü onun Türkçe'si. Ciddiyim ben bir kızda böyle bişey görünce aynı seviyede olmadığımızı düşünür ve soğurum direkt, doğruya doğru.

efet ben cede türkce yi düzkün kıllan?!
    phen gac afrat meşaz fermedmm phu yizden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

bu türkçeyi gördükten sonra nasıl soğumasın bir insan arkadaş, hem de öğretmensen. cevab cevab bu ne ya? cevab bekliyorum yazdıysan ona, ne demek istediğini anlamamıştır büyük ihtimal, "cevap" çünkü onun türkçesi. ciddiyim ben bir kızda böyle bişey görünce aynı seviyede olmadığımızı düşünür ve soğurum direk, doğruya doğru.

Bu Türkçeyi gördükten sonra nasıl soğumasın bir insan arkadaş, hem de öğretmensen. Cevab cevab bu ne ya? Cevab bekliyorum yazdıysan ona, ne demek istediğini anlamamıştır büyük ihtimal, "cevap" çünkü onun Türkçesi. Ciddiyim ben bir kızda böyle bişey görünce aynı seviyede olmadığımızı düşünür ve soğurum direk, doğruya doğru.

Israrla cevab yazılması beni de fazlasıyla rahatsız etmişti ki benden önce davranıp, belirten olmuş.

Bu Türkçe'yi gördükten sonra nasıl soğumasın bir insan arkadaş, hem de öğretmensen. Cevab cevab bu ne ya? Cevab bekliyorum yazdıysan ona, ne demek istediğini anlamamıştır büyük ihtimal, "cevap" çünkü onun Türkçe'si. Ciddiyim ben bir kızda böyle bişey görünce aynı seviyede olmadığımızı düşünür ve soğurum direkt, doğruya doğru.

Dil isimlerine gelen ekler ayrılmaz.

• Adamı fazla sıkmışsınız gibi görünüyor.
  • Başka birisi var.
  • Cevap degilde cevab yazdim diye sorun cikartan bir insanin aklinda eksiklik var bence, türkceyi bana ögretmeye kalkma.Kelimelerimi incele diye bir istekte bulunmadim, bir soru sordum cevap verir yada vermezsin
  • bence yeni birisi olabilir alışkanlıktır vs.dir bırakamıyo olabilir bide şöyle bişey var sana güvenmiyodur bu yüzden olabilir. bide şu var köpeğe çekme diye bişey var yani soğuk davranıp filan senin daha fazla üstüne düşmenide istiyo olabilir.
    ama tüm arkadaşların dediği ihtimal+güvenmiyo olabilir.
  • bazen herkese olur genelde sıkıntılı dönemlerde.her kızın aynı şeylere sahip olduğu düşünülür.ve kendi haline çekilme eğilimi olur..
    buluş kendinin farklı olduğunu birşeyler feda edebileceğini ona göster.
  • quote:

Orijinalden alıntı: festival28

Cevap degilde cevab yazdim diye sorun cikartan bir insanin aklinda eksiklik var bence, türkceyi bana ögretmeye kalkma.Kelimelerimi incele diye bir istekte bulunmadim, bir soru sordum cevap verir yada vermezsin

Belki karşınızdaki kişi de cevap yazabiiyorken cevab yazan kişinin aklında eksiklik vardır diye düşünmüş ve soğumuş olabilir. Burası ücretli kişilerin sizin sorunlarınızı çözmekle memur olduğu bir kurum değil. İstediğiniz gibi cevaplar için herkese açık bir platformdan çok bir arkadaşınızı tercih edebilirsiniz. Kişilerin yaptığı yorumlarda hakaret v.b içerik var ise şikayet et butonu bu tip durumlar için var aksi haldeki durumlar için dediğim gibi, herkese açık olmayan platformlarda açın derdinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 23 Ocak 2011; 17:50:17 >
  • Olay şu.Çünkü bende aynı şeyi yapıyorum Erkek arkadaşın başka bir bayanla tanışmış.O bayanla elektiriklenme olmuş.Ama bişey olurda olmaz diye senle arasındaki mesafeyi koruyo.Yani bağdata giderken evdeki bulugurdan da olmayalımın hesabını yapıyor.Bence o senden ayrılmadan sen ondan ayrıl.Hiç olmassa onun sana geri dönme ihtimali var.Ama seni seviyorum beni bırakma diye mesaj atıp ertesi günü seni terkederse sen daha çok üzülürsün. Benden söylemesi. Kal hadi sağlıcakla
  • erkek arkadaşın çok narinmiş baksana uykusunu alamadan arayamazmış yalan tabiki de başka biriyle görüşüyordur bundan dolayı seni istemiyor artık olay bu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.