Şimdi Ara

Erkek adam küpe takarmı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
5.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Erkek adam küpe takarmı?

(En Son Oy Tarihi: 9.9.2016)
Giriş

Orjinalden alıntı: __GHosT RiDeR__

quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Küpe takanlara gay gözüyle bakıldığı için küpe takanları desteklerim

Zaten Geri kafalı bi toplum olduğumuz için böyleyiz.

Senin kulağında 2 tane demir parçası var diye sen ileri görüşlüsün, ileri kafalısın dimi ?
    Ne alakası var ya, ben geleneklerimde ailemde atalarımda böyle birşey görmedim.
    elin ingilizine bize yıllarca atalarımıza işkence çektiren ve her fırsatta bizi karşısına alan ingilizinin geleneğine ve onlara özenti olmaktansa ölürüm..

• ya bunun erkeklikle ,delikanlılık la falan alakası olmadığını düşünüyorum..
    şimdi delikanlı olarak geçinen arkadaşlarımız var aramızda doğu kökenli kardeşlerimi var diyorlaki biz böyle şey görmedik bilmeyiz..bizim ailede de takana hoş bakmazlar..eyvallah abk ne güzel demiş ..BİZ demiş kendinden bahsetmiş..ama aynı arkadaş lafının arkasın dan da şöyle devam etmiş..küpe falan takan arkadaş geliyor delikanlılık yapıyor biz onu kale bile almayız...şimdi burda dur..2 dk derin nefes al..yani senin o arkadaşın kulağına 2gr lık bir teneke taktı diye ,teninden istediği zaman atacağı ,istediği zman saat gibi takacağı bir parça tutturdu diye bir konuda haklı olsa ,hakkını savunmak istese ve erkek olarak sesini çıkarsa bağırsa çağırsa,hakkını zayi etmek isteyenlere karşı yumruğunu masaya vursa,,sen ordan haddiii lenn küpeli senin delikanlılığın burda geçmez ,karı gibi gelmiş ortamıza bana mı sesini çıkarıyorsun mu diyeceksin...
    işte bir kaç böyle düşünen arkadaşımıza neler olduğunu başımdan geçen bir gerçek hikaye ile anlatayım..
    benin nicimden de anlaşılacağı gibi ben profosyonel gitar çalan ,tıngırdatmayan ÇALAN bir arkadaşınızım...
    üniversite de ankara üniversitesi elektronik haberleşme mühendisliğinde okurken okulun müzik kısmındaydım..yeni müzik hevesli arkadaşlarımıza ders veriyordum..bir gün okuldan çıktım o zmanlar saçlarım omuzuma kadar uzun kulağımda küpe (şimdi saçlar da döküldü ,küpe deliğide kapandı ::) ) sırtımda gitar evime gidiyorum ..3 tane DELİKANLI dediğklerinden arkadaşımzı önümü kesti...dedi böyle böyle nedir bu kulağındaki ulan sen o musun bu musun bi daha seni burda böyle görmicez...adam ol uyarması bizden falan bi dellendi arkadaşalrmız..dedim size ne can benim beden benim..ben sana sivri burun ayakkabı giymişsin paylanço gibi ayağın 42 ollmuş 45 adımı zor atıyon,kılarını açmışsın gömlekten dışarı ,çıkmışsın karşıma laf ediyomuyum...çekil de her kez işine baksın dedim..vay efendim delikanlı arkadaşlara bir saçı uzun ve küpeli olarak laf ettim..dayak yemem lazım tabiki..benim ne haddime onlara laf etmek...tabi oyle olmadı..babadan gelen yılların boks alışkanlığı ile küpemi tutup koparmaya çalışan arkadaşımızn yere yığılması bir oldu...diğer 2 tane arkadaşımızda dut yemiş bülbüle dönünce bir daha 4 yıllık okulumu bitirene kadar 3 ü kantine yanıma bile gelemedi..duyduğuma göre attığım yumrugun etkisi büyük olmuş...

bu anlattığım gerçek öyküden çıkartılmazsı gereken sonuç nedir...''küpe takan delikanlı değildir '' değil dikkat edin sizden bile delikanlı çıkabilir..asfaltı öpebilirsiniz..saygılar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarcigokhan -- 3 Eylül 2008; 14:19:09 >

• İsteyen takar.Bunda garip bir şey yok.Fakat yakışıyorsa takmalı.Ben istiyorum fakat babam izin vermiyor.
  • Arkadaşlar erkek adamın Küpe Takıp takmamasından ziyade artık bayanların pek takmadığıdır. benim dikkatimi çeken artık bayanların erkekleştiğidir. eskiden etek giyerlerdi genelinde güzel küpeler olurdu ne bileyim bi şirinlik olurdu şimdi hanımlar erkek gibi lan gelsene buraya felan ağızlar o biçim neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forza Kartal -- 3 Eylül 2008; 15:34:08 >
  • küpe niye kadınlar için olsun ki kaç osmanlı padişahı gördük küpeli biz de heralde bülent ersoyunkiler gibi küpe takmıyoruz küçük birşey sonuçta bir aksesuar cinsiyetle ne alakası var sadece sağ kulağına takmadığın sürece bence sorun yok hem kadınlar kızlar küpeli mi doğuyor
  • mıktatıslı takıyorum beyazıtta dolaşırken felan
    ama bağcılarda çıköarıyoruz
    varmı laf söyleyecek olan
  • Erkeğin küpe takması bence doğru değildir %48

Erkekde küpe takabilir bence anormal birşey değil%58

AMA BENCE
    Erkeğin küpe takması bence doğru değildir
  • arkadaşın babasının çocuğa cevabı:

saç uzatıp küpe takıp anana benzeyeceğine; bıyık bırak baban gibi ol.
  • Erkeğin küpe takması saçmaaa
  • erkek adamı bozar

benden uzak olsun
  • Iki kulagimda da kupe var, ama gosteris için degil, kendime yakistirdigim için takiyorum. Laf eden çikmadi daha suana kadar, çikacagini da sanmiyorum. Yani i.nelikle felan alakasi yok. Boyle dusunenler herkese homo demek için firsat kollayan kisilerdir. Biyerde okumustum; " Birilerine escinsel demeye can atan insanlarin içinde daha fazla homosexuel duygular varmis. "

Millete gosteris yapmak için takacaksaniz hiç takmayin, Taksim'deki gebeslerden farkiniz kalmaz.
  • Ben takmam.Saçımı uzatabilirim ama küpe sanmıyorum.Takan da taksın kime ne.Mıçına pirsing takan adamlar varken küpenin neyini tartışıyosunuz?
  • Takabilir.
  • takar neden takmasın?tabi isteyen takar isteyen takmaz herkesin kendi düşüncesi
    ayrıca bunun "erkek adam" olmakla ne alakası var anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Squirrel -- 3 Eylül 2008; 17:46:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qu4im

küpe takar mı takmaz mı bilmem ama erkeklere küpe osmanlıdan gelmiştir osmanlı zamanında cengizler küpe takarlarmış.

savunmanız hemen hazır,yok bilmem ne de takmış.
    Her koyun kendi bacağından asılır.Peki o boğaz köprüsünden atlasa,sizde atlayacak mısınız...

Yanlışı ,yanlış örnekle savunmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberStyle

quote:

Orjinalden alıntı: KemalisT*

Yani bir bayanın eline tesbih alıp sallaması ile bir erkeğin küpe takması bence aynı şeyler..
    Delikanlı adam küpe takarmı allah aşkına ya?
    Bu konuyu burda gündeme getirmemin sebebi 11 yıllık arkadaşım küpe taktı çok şaşırdım

Zihniyete Bakar mısın ya..

Arkadaşım Küpeyi Dünya'da iLk TakanLardan Biri Kanuni Sultan Süleyman dır . !

Bir Sefer'de , Sefer Yaptığı üLkede köLeLerin Aristokrat Kesimden Ayrımı oLsun Diye köLeLere Küpe TakarLarmış .. Kanuni Sultan Süleyman ise Bunun Üzerine " Dünyada köLeLik diye bir Kavram Yoktur Herkes Eşittir " MantığıyLa Kendine Bir Küpe Takmıştır ..

Yani Küpe Takınca " O " Takmayınca Taşfırın oLmuyoruz Ok.. Bazı ŞeyLeri Araştırında Konuşun Haybeye Konu Açmayın ..

+1907 Ben de sölemiştim bunu da bazı hıçkırık tutan arkadaşlar Osmanlı Kültürüne oğlancı demişti bunu üzerine bende ban yemiştim.

Ve küpe Takmada hiçte anormal bişi yok bende deldircem düşünüyorum!!

• +1903+1903+1903+1903+1903+1903+1903+1903+1903+1903+1903+1903+1903+1903
  • Eskiden küpe mi vardı.... bence takılmamalııı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerli_okan

Eskiden küpe mi vardı.... bence takılmamalııı

TAAA KORSANLARIN OLDUĞU YILLARDAN ,YADA ESKİ KABİLE ZAMANLARINDAN,YADA HİNDUİZM ZAMANINDAN ,YADA... OFF UĞRAŞTIRMA BENİ VS.VS.VS ...KISACASI ''ESKİDEN KÜPEMİ VARDI ? '' SORUNUN YANITI ... ÇOOOKKK ESKİDEN BİLE KÜPE VARDI...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orjinalden alıntı: qu4im

küpe takar mı takmaz mı bilmem ama erkeklere küpe osmanlıdan gelmiştir osmanlı zamanında cengizler küpe takarlarmış.

savunmanız hemen hazır,yok bilmem ne de takmış.
    Her koyun kendi bacağından asılır.Peki o boğaz köprüsünden atlasa,sizde atlayacak mısınız...

Yanlışı ,yanlış örnekle savunmayın...

Her koyun kendi bacağından asılıyorsa SANANE milletin küpesinden..?

Sen takma, takanada karışma... Bu kadar basit!

Dünya uzaya gitti; halkımı nasıl daha iyi yaşatırım diye düşünüyor; biz erkek küpe takarmı takmazmı, türban takılsınmı takılmasınmı, fiyonkmu yapılsın düğümmü atılsını tartışıyoruz!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.