Şimdi Ara

Erkek adam küpe takarmı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
5.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Erkek adam küpe takarmı?

(En Son Oy Tarihi: 9.9.2016)
Giriş

Orjinalden alıntı: zayef

ANAN GİBİ KÜPE TAKACAĞINA;
    BABAN GİBİ BIYIK BIRAK

laflara bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

quote:

ANAN GİBİ KÜPE TAKACAĞINA;
    BABAN GİBİ BIYIK BIRAK

laflara bak

ne var laflarda
  • Yazmim yazmim diyorum ama patladım artık.

Sizler yani Erkeklerin küpe takıp takmayacağına karar veren arkadaşlar; Sizler bunları düşüneceğiniz yerde gidin Türkiye nereye gidiyor ilk önce onları düşünün. Filistindeki Afrikadaki insanlar ne hallerde yaşıyor siz gelmişsiniz erkek adam küpe takar mı tartışmasını yapıyorsunuz. Size ne erkek adam adamdır ister takar ister takmaz. Siz önce kendi ülkenize ve yaşadığınız çevreye bakın. Bu ne ya koskoca adamlarsınız gelipte seviyesizce şeyler yazmak için mi geldiniz bu foruma? Haddimizi bilelim ülkemizi zirveye taşıyalım her konuda. Bu gibi konular için kafamızı yoracağımız yerde TÜRK birliğini nasıl sağlarız, Türkiye'nin sonu ne olacak? gibi sorular sorun kendinize. En ufak konuyla ve en gereksiz konuyla uğraşmanıza değmez, uğraşanlarada yazık diyorum acıyorum. Bu gibi konular açacağınız yerde düşünün kendi halinizi iki elinizi kafanıza koyun düşünün bakalım biz neden böyle saçma şeyleri tartışıyoruz diye ? Yetti be

• boyle bi konu acman bile gereksiz.kupe kadinlara ozel birsey deildir.ilklerde Yavuz Sultan Selim takmıstı.kendilerini maco zanneden erkek tarzlarinda kupe kadin şeyidir erkek adam takmaz diye bir dusunce var.bence bu cok sacma şahsen takıyorum ve kendimede yakıstırıyorum...
  • Küpe 2-3 sene oldu takmaya başlayalı.Küpeye karşı olanlar rahatça bana karşı içindekileri döktüler bende güzelce laf koydum oturup kaldılar.
    Eğer erkeklik küpeyle gidiyorsa bu toplumun cahilliği ve geri kafalılığı.
  • Erkekliğinin küçücük küpeyle bozulacağını düşünenler nasıl erkek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozalakanon -- 29 Ağustos 2008; 19:34:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvnt937

Erkekliğinin küçücük küpeyle bozulacağını düşünenler nasıl erkek

Erkeklik bozulmazda erkeğe yakışmıyo be küpe
  • takmamalı bence takana saygı duyarım ama asla takmam ve takmamalıda yani...
  • bu soruyu sırf şahin'e biniyor diye apaçi denilen insanlara sormalı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lvnt937

Erkekliğinin küçücük küpeyle bozulacağını düşünenler nasıl erkek

Erkeklik bozulmazda erkeğe yakışmıyo be küpe

ben "küpe erkeği bozar!" diye düşünenlere söyledim
  • ''erkek adam'' lafı sadece ülkemizde kullanılan..muhtemelen DAMIZLIK Bİ ÖKÜZÜN uydurduğu bi yakıştırmadır...bu kadar gereksiz bi anket yaptığınız icinde sizide ayrıca kutluyorum..

bu arada türk erkeğindeki iktidarsızlık sorunu diğer ülkelere nazaran daha fazla olduğunu hatırlatmamada gerek var sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzyouz

herkesin kendi zewki arkadaslar bırakın takan taksın ama ben takmam hayatta ..
    yavuz s.selimi de bu işe karıştırmanın hiç bir anlamı yok .. o Allahın kölesiyim anlamında takmıştır

bi de şimdiki gençlerin niye taktığını sorgulamak lazım
  • Her küpe takanın vereceği cevap aynı ilk başta bi padişah küpe takmış onun adını veriyor.

Ya adam gibi söylesene kızlara hava yapıcam küpe takmassam bakmıyorlar desene İTİRAF ETSENE. Küpe takanların %70i degil %80i degil %100 ü kız için takıyo.Zaten küpe başka birşey için takılmaz.
  • bende takıyorum gayet doğal birşey

Allah bilir siz bilekliğede karşısınızdır!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Her küpe takanın vereceği cevap aynı ilk başta bi padişah küpe takmış onun adını veriyor.

Ya adam gibi söylesene kızlara hava yapıcam küpe takmassam bakmıyorlar desene İTİRAF ETSENE. Küpe takanların %70i degil %80i degil %100 ü kız için takıyo.Zaten küpe başka birşey için takılmaz.

Gençlik işte
    küpe takmak , saçları boyamak , süslenmek vs.. zevk meselesi + daha dikkat çekerim düşüncesinde olması
  • anket sonuclarına katılıorm.ama saga takmamak sartıyla
  • Erkek adam etek giyer mi
  • Erkek adam kulağını deldirmez ama mıknatıslı vb. küpeleri takmasında sakınca yok benceç
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Her küpe takanın vereceği cevap aynı ilk başta bi padişah küpe takmış onun adını veriyor.

işte bu
  • Bu anketi ben açmıştım kawga konusu oldu bence kitle konuyu sadece anket kalsın yoksa sliyor modlar we 1 uyarı puanı aldım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.