siz bizim atalarımıza erkek demiyorsunuz yani ?!?!
bakınız Yavuz Sultan Selim'in resimlerinde halkalı küpeleri var..
Yavuz değidlir o iran şahıdır Yavuz sultan Selim Hayatında küpe takmamıştır
Al bir de burdan yak
isteyen takar , istemeyen takmaz . Milletin küpesi kimseyi alakadar etmez , ona gelene kadar nelr var neler sokaklarda ...
Şahsen ben küpe takmam bana ters ama takan taksın banane
sağ kulağa taksınlar tam olsun
Ben takmam. Takana yakıştırmam ama kendi tercihi sonuçta. İster küpe taksın isterse topuklu ayakkabı giysin.
herkesin kendi zewki arkadaslar bırakın takan taksın ama ben takmam hayatta .. yavuz s.selimi de bu işe karıştırmanın hiç bir anlamı yok .. o Allahın kölesiyim anlamında takmıştır
Erkeğim, kulağım da delik. Erkekliğimden şüphesi olana gösterebilirim
quote:
Orjinalden alıntı: gorkemm13
quote:
Orjinalden alıntı: KemalisT*
Yani bir bayanın eline tesbih alıp sallaması ile bir erkeğin küpe takması bence aynı şeyler.. Delikanlı adam küpe takarmı allah aşkına ya? Bu konuyu burda gündeme getirmemin sebebi 11 yıllık arkadaşım küpe taktı çok şaşırdım
Bir de KemalisT olacan....Zihniyete bak...
fake kemalist bunlar. foruma atatürk ve ilkelerini karalamak için kayıt olmuş, amaçları belli olmasın diye kemalist ve benzeri isimler seçen fakeler...
neden takmasın. kendine yakıştırıyorsa istediğini takar.
ben kendime yakışmayacağını bildiğim için hiç yanaşmıyorum bile.
Bence bi erkek küpe takmamalı ne öyle kızlara özeniyomuş gibi
quote:
Orjinalden alıntı: BTMWTMP
quote:
Orjinalden alıntı: gorkemm13
quote:
Orjinalden alıntı: KemalisT*
Yani bir bayanın eline tesbih alıp sallaması ile bir erkeğin küpe takması bence aynı şeyler.. Delikanlı adam küpe takarmı allah aşkına ya? Bu konuyu burda gündeme getirmemin sebebi 11 yıllık arkadaşım küpe taktı çok şaşırdım
Bir de KemalisT olacan....Zihniyete bak...
fake kemalist bunlar. foruma atatürk ve ilkelerini karalamak için kayıt olmuş, amaçları belli olmasın diye kemalist ve benzeri isimler seçen fakeler...
Doğru söylüyorsun arkadaşım Kemalist dediğin aydın olur biraz,halbuki adam direk dine götürdü olayı.Böyle kemalist mi olunur,bundan olsa olsa.....ama neyse şimdi söyleyeceğim daha çok şey varda uyarı almak istemiyorum.
Takmam ama takana kötü gözle bakmam.
küpe takıyorum ne var bunda o zmn sakalda bırakmıyalım saçlarımızıda 0 a vuralım hepsi dış görünüş için değil mi
quote:
Orjinalden alıntı: meq@deth
küpe takıyorum ne var bunda o zmn sakalda bırakmıyalım saçlarımızıda 0 a vuralım hepsi dış görünüş için değil mi
+1905
Her erkek de takmasın zaten yaa
İsteyen istedigini takar.Ama halkımız tarafından pek olumlu karşılanmıyor.Örnek veriyim Çarşıda yürüyoruz.Bir arkadaş mıknatıslı küpe almış.Çarşıda giderken kulağına takmıştı yoldan geçen bir adam aynen şöyle dedi"Amuhuna goduhumun çoçuğu, topa bak nasılda küpe takmış" Biz arkadaşla dalga geçtik, gülmekten yarıldık.
Ya bukadar geri olmamak lazım takan takar kardeşim kimi bağlar
ne var şu küpede anlamadım valla ısınamadım gitti. topitoşlar gibi neymiş ya küpe falan. takanların %99.9 u özentilik yüzünden takıyor. saç uzatma olayı da aynı şekilde. yine %99.9 luk kesim özentilik nedeniyle saçlarını uzatıp bu sıcaklarda o halde geziyorlar ortalarda zibidi zibidi. (o %99 luk kesim için konuşuyorum)
quote:
Orjinalden alıntı: AK_47
quote:
Orjinalden alıntı: Kaan_G
siz bizim atalarımıza erkek demiyorsunuz yani ?!?!
bakınız Yavuz Sultan Selim'in resimlerinde halkalı küpeleri var..
Yavuz değidlir o iran şahıdır Yavuz sultan Selim Hayatında küpe takmamıştır
bol keseden at ama tutturamadın be gülüm
saat bile takmıyorum küpe takmam takanın yanında da dolaşmam
Erkeklik ile ne gibi bir alakası var küpenin onu anlayamadım ben. Ne yani kulaktaki metal erkeğin ürolojik yapısına zarar mı veriyor? Eh, sol kulağımda 7 tane var :)