Şimdi Ara

Erkek adam küpe takarmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
5.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Erkek adam küpe takarmı?

(En Son Oy Tarihi: 9.9.2016)
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: KemalisT*

Arkadaşlar osmanlı döneminden örnekler veriyorsunuzda hatırlatayım biz şuan Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz başkenti Ankara kurucusu Mustafa Kemal Atatürk... Yani Yavuz Sultan Selim Taktı takmasına Atatürkde takmadı ona bakarsanız? Çok yanlış anlamışsınız soruyu

of of

herkes konuyu boşaltsın ne desek anlamıcak birine çattık

• quote:

Orjinalden alıntı: Naacal

quote:

Arkadaşlar osmanlı döneminden örnekler veriyorsunuzda hatırlatayım biz şuan Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz başkenti Ankara kurucusu Mustafa Kemal Atatürk... Yani Yavuz Sultan Selim Taktı takmasına Atatürkde takmadı ona bakarsanız? Çok yanlış anlamışsınız soruyu

of of

Kardeşim senin atan benimde atam. Mustafa Kemal Paşa'ya kimse laf etmez tarihi binlerce yıla dayanan bir ırktan bahsediyoruz burda. Gibi işin derinine de inerim sana 50 paragrafta yazarım ama gene boş o yüzden arkadaşın yorumuna katılıyorum ve OFFFFFFFFFF diyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Naacal

quote:

of of

tamam kemalist sen kendi kafanda takıl tamam mı küpe takınca karı kız ol,top ol,homoseksüel ol ne olursan ol bide küpe takmayan erkek olurmuş

• burdamısınız hala siz el oğlu fezaya gitti geldi hayat olmadığını bile buldu.
  • Hala aynı yerdeyiz..

Küpe takmakla erkeklikten birşey kaybolur mu?

Hayır!
  • Takar niye takmasınki..
    "Asla takamaz takan gaydır " diye bir düşünce sistemine "gerilik" diyoruz
    Forumdan öyle diyen olmadı zaten

Edit :
    @firtikk
    herşey yerinde durur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Renton -- 28 Ağustos 2008; 22:41:23 >
  • quote:

ha?? atatürk taksaydı küpeye bakışın farklı olacaktı ama, öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewanius -- 28 Ağustos 2008; 22:45:08 >
  • İSteyen takabilir. Ben 1 hafta kadar küpe kullandım ama sonradan yakışmadığı düşüncesine vardım ve artık kullanmıyorum. Bazılarına çok yakışıyor
  • Ula nolcak sanki taksa birşey mi olacak alla alla sizene adamdan kendi dünyası yaw delirtmeyin adamı
  • Türkçe bilen bir yabancı gelse,şu konuyu okusa..Yarılır heralde bu Türkler neleri tartışıyor diye..
  • ben takmam dersin olur biter yok erkek olmazmış yok böyle işler erkeği bozarmış bende takmıyorum ama takanlarda saygı gösteririm beni ilgilendirmez millet nerelerde sizin konuştuğunuz konulara bakın
  • erkek adam küpe takmazzzzzzzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: UsbÇaydanlık

Türkçe bilen bir yabancı gelse,şu konuyu okusa..Yarılır heralde bu Türkler neleri tartışıyor diye...

+1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

erkek adam küpe takmazzzzzzzzz

+1881
    +1938
  • takarama amacı farklı olcak örnek : YAVUZ SULTAN SELİM
  • quote:

Türkçe bilen bir yabancı gelse,şu konuyu okusa..Yarılır heralde bu Türkler neleri tartışıyor diye..

tam bunu yazacaktım çok doğru söylüyosun güler kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: conquista

quote:

Türkçe bilen bir yabancı gelse,şu konuyu okusa..Yarılır heralde bu Türkler neleri tartışıyor diye..

tam bunu yazacaktım çok doğru söylüyosun güler kesin

he sanki yabancılar bi tek teknoloji ya da vs. hakkında tartışıyo ne yaptınız siz bu yabancıları ya hayret bi şey
  • Hocam Kemalist adam aydındır ne takana karışır ne takmayana bu dünyada herkes kendinden sorumlu ,küpe takmayı seviyorsundur üstelik güzelde duruyordur,yakışıyordur o zaman kimse sana bişey diyemez .Ve "bence erkek adam küpe takmamalı" diye düşünenler çok yanlış düşünüyorlar bu işin erkeği kadını olmaz ,tabiki de öyle koca koca kadınların taktığı halka küpelerden değil çok büyük olmayan güzel duracak derecede küpeler takılmalı.Tabi böyle söyleyenlerin bunu söylemelerinin bir nedeni daha olabilir,kendilerini yakışmıyacağını düşünüp yakışanları kıskanmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __JokeR__ -- 28 Ağustos 2008; 23:23:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaan_G

siz bizim atalarımıza erkek demiyorsunuz yani ?!?!

bakınız Yavuz Sultan Selim'in resimlerinde halkalı küpeleri var..

Yavuz değidlir o iran şahıdır Yavuz sultan Selim Hayatında küpe takmamıştır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.